Club ISPIT a intrat in renovare

Clubul preferat de majoritatea oltenitenilor a intrat de saptamana aceasta in renovare. Actualul patron al clubului doreste ca Ispitul sa arate din punct de vedere al designului ca cele mai cool localuri din capitala. De aceea suma ce urmeaza a fi investita nu e deloc una modica. Se vor schimba : parchetul, canapelele, luminile (something special :X ) sonorizarea, barul etc (nu am voie sa divulg si altele 😛 )…..Dj’ul va ramane acelasi ..insa e posibil sa avem parte si de cateva surprize. Lucrarile de modernizare sunt preconizate a se finaliza in  luna septembrie a acestui an .

Comentarii

 1. joanna spune:

  Eroare….ceea ce ai postat tu mai sus sunt fotografii dintr-un beci umed si urat mirositor!!=)) hahahh.N-are nicio legatura cu ce-a fost inainte, adica club Ispit.Este doar un loc cu pereti uzi si lipiciosi si cu podea din care balteste apa…Singura legatura cu clubul Ispit ar fi dj-ul cum ai scris tu!
  !!!!!CLUB ISPIT SE VA DESCHIDE IN CU TOTUL ALT LOC, SI LUMEA VA AFLA TOTUL LA MOMENTUL POTRIVIT!!!!!

 2. Marius Dociu spune:

  Daca tu zici ..Ioana….vom vedea…

 3. joanna spune:

  Bai…eu stiam ca denumirea asta „Ispit” i-a apartinut lu’ Pitaru si apoi lui Marius ca a cumparat clubul de
  la el.Vad ca voi ii spuneti in continuare Ispit.Zii [***] sa’i skimbe denumirea daca nu vrea sa plateasca drepturi de autor.O-ti fi auzit si voi in viata voastra de OSIM!!!Asta denota ca sunteti lipsiti de inspiratie si originalitate..sa copiati chiar totul totul..jalnic
  editat de admin