Milescu castiga un nou mandat !

Milescu Costinel ramane in functia de primar si pentru urmatorii patru ani . La scrutinul de ieri , candidatul PNL+PNTCD a reusit sa adune 5690 de voturi dintr-un total de 9723 ..cu 1657 mai multe decat contracandidatul sau, PDL-istul Matei Gheorghe, cel care a reusit sa obtina 4033 voturi. Milescu a iesit invingator in toate cele 14 sectii de votare. Cea mai mare diferenta de voturi s-a inregistrat la sectia nr 11 ( scoala nr 2 – Cuza Voda ) 219 voturi, iar cea mai mica la sectia nr 7 (scoala 1) 2 voturi ..

Comentarii

 1. petrik spune:

  Eram sigur ca Milescu o sa mai castige un nou mandat …. akm sa vedem daca o sa faca ce si-a propus 😕

 2. titi spune:

  proba

 3. titi spune:

  proba 2

 4. Raymond spune:

  Eu zic ca este ok….domnul primar trebuie doar sa continue ceea ce a inceput….in rest multa bafta si tineti cont ca aveti oamenii alaturi de dumneavoastra.
  Nu uitati sa cititi presa,noi avem grija de imagine dumneavoastra!

 5. dani.ro spune:

  Daca in primul an din primul mandat ti-ai luat BMW, sunt curios cu ce ne mai „surprinzi” anul asta? Vreun Bugatti veiron, ceva? Nu de alta, da’ Oltenita nu a primit mai nimic pe toata durata mandatului tau.Milescule, ai grija, Oltenitenii sunt oameni buni, da’ totul are o limita, pana si rabdarea lor. Si ce s-a scris ijn presa locala…pai tie ti se pare ca e minciuna? Cu cetatenii ce locuiesc pe langa caminele de nefamilisti cum ramane cu „c**** ala de strada”?Halal atitudine de primar.

 6. tamara spune:

  mai dani.ro… si u daca erai primar iti luai BMW, stai linistit :-j pana la urma… a facut ceva pt oltenita, s-a cunoscut o diferenta, nu ca restu’… in fine… ramai tu cu „incultura si proasta educatie” :)) sa-mi arati primar cinstit in ziua de azi, da? :)) hai pa!

 7. andreea spune:

  are dreptate tamara…in plus,oamenii ce traiesc pe langa caminele de nefamilisti…daca ar primi o locuinta sa fii sigur ca tot in conditiile astea ar trai…asa sunt invatati sa traiasca..;)..e greu pt un locuitor de la caminul de nefamilisti sa isi gaseasca cv de lucru..si nu pt ca nu ar avea o scoala ci pt ca prefera sa traiasca cu 10 lei p zi castigati din munca la negru..si banii aia cheltuindu-i pe tigari si alcool..;)..daca ar avea ambitie ar putea sa reuseasca sa traiasca macar decent..si sa nu dam vina aqm pe primar doar pt ca si-a luat BMW..ca primar e logic sa ai o masina prezentabila..si mai ales cand iti si permiti..oricare dintre noi ar fi facut la fel..:)..voi nu credeti asta?

 8. doina spune:

  Primarul nu are nici un BMW, si inainte sa vb interesati-va…din 3 surse… ca jurnalistii si sursele alea nu de la vecinul care e in alt partid si nu il inghite pe edil… in fine Oltenita va progresa asa cum a facut-o si pana acum si toti rautaciosii vor trebui sa isi muste limba

 9. Dincan Vasile spune:

  A reusit datorita campaniei facuta pe banii nostrii, iar ceea ce a facut a fact in preasma alegerlor, ceea ce promita acest domn ca va face daca va fi gata va fi la alegerile viitoare cand o sa faca din nou o campanie pe banii nostrii.

 10. distribuitorul spune:

  [editat de admin] citeste DISCLAIMER