Aproape de o alta tragedie – Accident rutier in Chirnogi

Incepem sa-i dam crezare unui  cititor al acestui blog care spunea …”blestemele se abat asupra acestui oras in care pana mai ieri nu se intampla mai nimic” …  … Dupa cumplitele accidente de acum cateva zile, astazi eram aproape de a asista la un altul . Pe drumul national ce leaga Oltenita de Giurgiu, in comuna Chirnogi .. o Dacie a intrat violent in gardul unei case aflate pe marginea drumului . Se pare ca rotile  autoturismului s-au blocat din senin si pentru a evita coliziunea cu o alta masina ce venea din sens invers, soferul Daciei a tras dreapta de volan si s-a izbit violent de gard . Din fericire incidentul nu s-a soldat cu victime .

Comentarii

 1. mirela spune:

  deci nu-mi vine sa cred…una dupa alta…masina,barca,inec,ce ne mai trebuie….de ce oare DUMNEZEU s-a suparat pe noi?

 2. Iza spune:

  Dumnezeu chiar s-a suparat rau pe noi …. pe langa accidentul de mai sus a mai fost unul tot in Chirnogi ieri un scuter cu un Cielo , noroc ca nu s-a lasat iar cu morti .

 3. anonim spune:

  si asta nu e tot chiar acum cateva momente a avut loc un alt accident..:(( a murit elis fratele lui erol a intrat cu masina in pom:(( Dumnezeu sa-l ierte..:((((

 4. Davio aka Vlad spune:

  Astazi inca un accident in Oltenita. Zona Filatura… UN BMW a intrat intr-un pom parca … soferul a murit pe loc… Am inteles ca il cheama Elis..

 5. marian spune:

  Dumnezeu sa-l ierte!Erol condoleante!

 6. georgyana spune:

  moama…deci e de nerezut…stau sh ma gandesck sh inca nu imi vine sa cred cum de in tara noastra se intampla numai nenorociri…imi pare raw pt toti…dumnezeu sa-i ierte…:((….vb aceea…”PRETUITII PE CEI DRAGI…CAT II AVETI APROAPE…”sooper nasol….

 7. bendis 20 spune:

  a i reading here about my oltenita?i can’t believe -sorry for all the people who died in such horrible accidents and sorry for the families who pay a hard fee to God

 8. NICOLETA spune:

  dumnezeu sal ierte pe elis

 9. anonim spune:

  era beat soferul in ultimul hal….era mai mult decat logic sa piarda controlul masinii….astia ce scuza mai au?????