The American Dream – Episodul 1

Visul oricarui tanar… U.S.A.- “tara tuturor posibilitatilor”, ca de altfel si unul din visele mele, parea sa devina realitate. Cu biletul de avion in mana si cu bagajul in portbagaj, ma urc in masina nasului meu, care imi spune zambind “lasa man, ca o sa fie ok”. Ajungand la aeroport, emotia primei calatorii cu avionul isi face simtita prezenta. Ma asez confortabil in scaun si astept decolarea. Incep turbinele, prindem viteza si iata… vad Bucurestiul de sus :D.

Nu-mi venea sa cred.. eram la nivelul norilor. Suuuper tare… Dupa 30 min deja ma obisnuisem, luasem masa, echipajul era dragut… totul OK.

Next stop… London Heathrow

Londra vazuta de sus, o priveliste de-a dreptul superba, una din cele mai mari capitale din Europa ma fascina cu imensitatea ei, si zic asta avand in vedere ca traisem 18 ani in Oltenita natala :P.

Aterizam cu succes.

Acum trebuie sa ajungem la Terminalul 3 (de la Terminalul 5)… un drum de 10 min, in care am folosit atat metroul cat si autobuzul. Pot sa spun ca aeroportul London Heathrow este cat 4 Oltenitze… si nu exagerez 🙂.

Dupa 2 ore eram din nou deasupra Londrei, dar de data aceasta intr-un urias Boeing 777 si cu un intreg ocean in fata. Drumul a fost lung, aprox 8 ore, noroc cu monitoarele prezente pe fiecare scaun, la care puteai viziona tot felul de filme.

Momentul mult asteptat a sosit… ma uit pe geam si incep sa fredonez celebrul “New York, New York…”

AMERICAaaa…:D

Zic… nu se poate! si ma aproprii de “Customs”, unde un american de treaba imi zice “Welcome to USA”. Imi iau bagajul si ies din aeroport…WOW chiar sunt in state??? :O

The American Dream begins…:D

To be continued….