Mamaia e „secsi” !

In 3 cuvinte se poate rezuma weekend-ul trecut pentru mine. Vara…caldura…mare. O vreme torida pe plaja din Mamaia. Ce poti sa-ti doresti pentru un sfarsit de saptamana stresanta?! .Asa ca la sfarsitu saptamanii trecute am ajuns si io pe litoral…cald,frumos,gagici topless,fitze si alte alea.Mi-au incantat ochii fetele care promovau Bamboo Mamaia pe niste tanga si tricourile lor mulate..chiar interesante astea,si va asigur,sunt inca un motiv in plus sa va duceti in Bamboo Mamaia .


Expozitia de masini “exotice” de duminica m-a facut sa-mi las un atriu si-un ventricul pe faleza din Mamaia,langa masinile si blondele alea care defilau pe langa ele,da raman la stadiu’ de fantezie pt mine sa fiu sincer J). Pe de alta parte [partea accesibila mie J) ] plaja a fost plina ochi de lume,care mai de care sa-si etaleze nurii,care mai de care sa se balaceasca,altii cu copii,altii cu gagici,altii singuri ,cert ca toata lumea se simtea bine.

De preturile de acolo n-ar avea rost sa discutam ,toata lumea stie ce inseamna litoral si preturile lui asa ca las la aprecierea voastra pt ca io sincer m-am speriat.O impresie buna ,in mare, vis a vis de locul ales…plaja destul de curata,ce-i adevarat plina ochi de sezlonguri,abea daca aveai unde sa-ti pui cearsafu in cazu in care nu voiai sezlong.Apa destul de buna de scaldat,mai greu cu algele alea,dar nu-i vina nimanui ca erau ele acolo :P.Timpul aveai cu ce sa-l umpli din plin. Daca nu te dadeai in diferitele chestii de agrement de pe plaja,aveai la dispozitie o pista de karting,bunjee jumping,sky-jet-uri,telegondola,fotbal pe plaja,volei in apa si alte chestii menite sa te faca sa te simti mai bine decat acasa in orice caz . J).Fie…per total dau o bine meritata nota 9 sfarsitului de saptamana pe litoral .In speranta ca data viitoare o sa fie de 10,va invit la mare dupa care va astept cu ceva comentarii personale pentru ca vorba aia prezidentiala..IARNA NU-I CA VARA DOMNULE !

Comentarii

 1. MihA spune:

  uu:> unde e pusa adresa la ultima poza ;))

 2. adi spune:

  frumos la mare….

 3. adi spune:

  pt miha !in mamaia

 4. MihA spune:

  n ma refeream la asta 😐 8-| .uite’te unde a pus adresa 8-|

 5. MihA spune:

  😀