Semafoare in Oltenita !

bd. Tineretului cu Republicii si  Tineretului cu Marasesti sunt intersectiile care in curand vor beneficia de semafoare . Firma care a castigat licitatia din 20 mai a.c. pentru realizarea lucrarilor, la care au mai participat alti doi operatori economici, este din Piatra Neamt si se numeste Sc Katel Group Srl . Conform caietului de sarcini, firma se obliga sa furnizeze produsele (tot ce inseamna semafor si accesorii), sa le monteze si sa le puna in functiune. Asadar, oferta antreprenorului va fi de tipul ,,la cheie” si va cuprinde toate operatiunile si dotarile necesare atingerii parametrilor cuprinsi in project. In plus, oferta cuprinde toate lucrarile de testare, verificare, sincronizare si corelare a semafoarelor in aceeasi intersectie precum si intre intersectii pentru realizarea unei circulatii fluente in regim de “unda verde” pe tot parcursul unei zile + nopti (24 ore) in conditiile traficului concret desfasurat la fata locului pentru toate sensurile de circulatie ce contribuie la realizarea traficului (atat auto cat si pietonal). Aceste lucrari, vor fi considerate terminate si vor putea fi receptionate in cadrul realizarii unei etape de executie, numai dupa functionarea fara intreruperi sau desincronizari care sa necesite interventie de specialitate timp de 30 de zile. Receptia la terminarea lucrarilor va avea loc numai dupa realizarea functionarii corelate si fara desincronizari pentru toate intersectiile prevazute in proiect si pentru toate fluxurile de circulatie. Costul total al lucrarilor este de 157.001,84 lei (inclusiv TVA) si urmeaza a se finaliza la jumatatea lunii viitoare.

Comentarii

 1. fan_primar spune:

  in fiecare inters din centrul orashului trebe semafor nu numa unde ati precizat..asa soferii nu or sa mai aiba piciorul greu…sau cum se mai zice „de lemn”…

 2. nicu spune:

  Abia le-asteptam. Bine, punctaj maxim pentru voi. Era nevoie mai ales in intersectiile astea

 3. ciolanus spune:

  superutile mai ales dimineata cand lumea se duce la munca.
  si sa vedeti cum o sa fuga lumea de ele si o sa aleaga rute ocolitoare si astfel se decongestioneaza centrul orasului.
  oare ce or sa mai faca cei ce tot dau ture pe doua benzi? o sa stea la semafor la fiecare 3-400m? 😉

 4. petrik spune:

  sa vedem cat or sa tina si o sa il respecte =)) ideea ar fi buna

 5. anonim spune:

  ba nu e chiar asa cum zici u ciolanus…sa vezi acum cozi la semafoare…si injuraturi…si knd trec 6 7 masini si restul prinde iar rosu si tot asa….cand or sa fie cozile de la un cap la altul pe benzi….atunci sa vezi dezastru…camerele de filmat ptr viteza sunt cele mai bune….si ptr supraveghere in general…radare fixe nu mobile…si atunci sa vezi JMECHERI fara permis….momentan oltenita pauza la radare …a luat calarasiul tot…sunt alea pe comune dar alea nu au treaba cu oltenita…

 6. ieKe spune:

  Am observat ca gropile s`au facut deja.

  Sper sa nu ramanem asa cu ele 😐

 7. ciolanus spune:

  orice masura luata pentru a imbunatati un lucru duce la perturbarea altor lucruri. ca si la medicamente, te tratezi de inima, iti distrugi ficatul.
  in articol scrie ceva legat de unda verde, probabil sa incearca semafoarele inteligente ce vor schimba culorile in fct de trafic, nu doar de timp.
  nu e o tragedie ca nu poti circula pe 2 benzi. sunt drumurile asfaltate si pe drumurile paralele, pot fi folosite si acestea.
  sunt destui cei care au avut permisele suspendate si tot circulau.
  astept ziua in care se vor lua permise „pe banda rulanta”.

 8. Alexandra spune:

  Cred ca cel mai bine ar fi ca timpul in care ai voie/nu ai voie sa treci sa fie de maximum 30 secunde si nu de 1 minut, cum e in Buc.

 9. […] Click aici pentru a citi articolul din data de 22 iulie cu privire semaforizarea intersectiilor importante din Oltenita […]

 10. Razvan spune:

  [riffly_audio]A7CE3F0A327E11DE9D5EC94D49680BD4[/riffly_audio]