Amenintat cu pistolul in plina strada

In comuna Fundeni, un om de afaceri a fost amenintat cu pistolul ! Acesta a fost agresat pentru ca a castigat licitatia pentru reabilitarea celor trei unitati de invatamant din localitate. Afaceristul, al carui nume este tinut secret pentru a-i asigura protectia, a venit in studioul Voces Campi pentru a trage un semnal de alarma si pentru a pune in garda opinia publica.

Omul amenintat a sesizat in acest sens organele de politie.
Care este pozitia Inspectoratului Judetean de Politie..aflam din inregistrarea audio de mai jos.
Comisar Sef : Elena Musatsursa : radio voces campi

Comentarii

 1. andrei magnatul(tot chestor ajung) spune:

  eu daca ajung chestor asa cum mi-am propus am sa fac legea in romania…numele parliteanu o sa fie cel mai cunoscut si cel mai pronuntat

 2. reb spune:

  ar trebuii sa vedeti alte orase, nu ma refer la orase mare.
  spun doar alte orase in care nu prea stii pe ce strada sa te duci acasa seara

 3. Mihai Ceausu spune:

  tot noi prin pozitii pasive suntem de vina: ia sa fi venit „dooj” de tzarani cu topoare sa vedem daca mai era tare ala cu pistolul sau.
  solutia? pistoale din bulgaria, pistoale cu munitie adevarata, pret mic. poate si vesta antiglontz, ca tot suntem fani cs. si zdrang la cate un jmeker d’asta.
  ca nu ne mai suportam de atata jmekerie, unde te duci, toti sunt baieti destepti, toti au milioane de euro, insa doar cativa au cascaval, restul viseaza la el.
  magnatule, cat sunt eu de optimist, iti mai trebuie cativa d;astia ca tine, pusi pe fapte mari. plus ca atunci trebuie sa nu ai tata, mama, sora, frate, sotie, veri, etc. eu iti urez succes!

 4. Deal spune:

  Frate e km rupere q pistoalele astea k..sunt ieftine rau(40 de Euro)si aproape orice „baietas” isi poate lua asa ceva(ii da taticu` bani)si apoi vedem la stirile de la ora 5 :Crima cutremuratoare sau alte deastea!!In plus politia stie de chestiile astea dar nu ia atitudine(de ce?pey ala e baiatul domnului X ala e al domnului Y si tot asa)!!!Aici e Romania:((