Cine e de vina pentru starea proasta a canalizarii de pe strada Viilor?

In ultima sedinta de consiliu, primarul Costinel Milescu a declarat ca oamenii sunt principalii vinovati pentru faptul ca mai tot timpul canalizarile de pe strada Viilor se infunda.
Afla ce „ciudatenii” s-au gasit in canalizare si care sunt solutiile pentru rezolvarea acestei probleme.
Asculta inregistrarea audio !

Comentarii

 1. ieKe spune:

  Arunca de toate in canal si pormo ” Dc se infunda ?”

 2. Mihai Ceausu spune:

  cine sa fie de vina: oamenii care le-au proiectat crezand ca Oltenita va ramane la dimensiunea de atunci si peste o mie de ani. oamenii care le-au construit aiurea. oamenii care arunca tot felul de tampenii. oamenii care nu iau nici o masura in a imbunatati canalizarile. asteapta de la primarie, igo/raglc sau i-o mai zice.
  pe langa mine sunt unii neracordati la canalizare. si la cateva zile ies cu galetile pline de minunatiile de prin hazna, plus alte bunatati si le arunca la gurile de canal din jurul blocului meu. ce le pasa ca nu platesc canalizarea sau ca se infunda?
  cine o fi de vina?

 3. eddy spune:

  str.viilor pt cn nu sjtie e in oltenitza rurala,..kteodata omu k sa mai fak rost de nisjte banutzi mai vinde capacele:))),..=))),..sji km asta e toata povestea qm de intra toata mizeria in knalizare sji de ce se infunda=))),…eeh,..aqm zic in gluma,..da’pare totusji o expliktzie logik:-?:d

 4. hamutz spune:

  fratilor….numai de strazi vb…dar de parcari…ce ne facem….k ne fotografiaza politia aiurea k nu ai voie pe nicaieri…..si dak avem parcari nu sunt luminate…..nu are loomea incredere sa tina masina la intuneric…..asa k poate vede cineva asta si ia masuri…. sa lumineze parcarile si sa le extinda…sa nu mai parcam pe sosele si prin locuri interzise….ms

 5. hamutz spune:

  faceti un comentariu si despre parcari….sa fie luminate…va rog…

 6. rugby15 spune:

  Mi-ar placea sa vad in curand spatii special amenajate cu tomberoane pentru colectarea plasticului , hartiei , sticlei , gunoi menajer fiecare in alta culoare sa ne intre bine in cap ce avem de facut .
  Primarul are perfecta dreptate si tare mi-e teama ca nu ne mai facem bine !

 7. Mihai Ceausu spune:

  nu stiu ce sa zic. in buc sunt tomberoane speciale pt plastic, hartie, bla-bla, dar oamenii cam uita ce scrie pe ele si arunca orice oriunde. asta in cazul in care fac efortul de a se duce pana acolo.
  de parcari, ce sa zic? sunt ceva locuri, sunt oameni cu garaje dar masinile le lasa in strada, sunt proprietari vechi ce isi parcheaza masinile unde ii lasa „jmekerii” noi, etc. o sa fie si la noi o mare pb cu locul de parcare in viitorul apropiat. casco nene si dormi linistit, chiar daca te usuca de bani.
  iar am dat=o in offtopic 🙁

 8. BlaeakaAngel spune:

  oltenita trb reparata