CU SABIA LA DRUMUL MARE

In ziua de 09.08.2008, ora 22,00, numita Sârbu D , din com Vasilaţi, jud Călăraşi, a sesizat un element al Politiei de frontieră din cadrul SPF Chirnogi, aflat în misiune în zonă, despre faptul ca un cetaţean turbulent ameninţa trecătorii cu o sabie, punându-le în pericol viaţa şi integritatea corporală.
În urma sesizării, poliţiştii de frontieră s-au deplasat pe DC 53, în localitatea Nuci, unde au depistat pe cetaţeanul Bogdan N, din comuna Vasilaţi, fără ocupaţie, care avea asupra sa o sabie confecţionată artizanal, în lungime de aprox.90 cm.
La apariţia politiştilor şi la aplicarea procedurii de legitimare, acesta a avut o atitudine ostilă, încercând sa intimideze prin ameninţari.
Susnumitul a fost temperat şi legitimat, pe numele sau intocmindu-se lucrare penală sub aspectul savârsirii infracţiunii de ,,port făra drept a unui obiect fabricat pentru tăiere sau lovire , în locuri şi imprejurări care ar pune în pericol viaţa sau integritatea corporală a persoanelor,, faptă prevăzută şi pedepsită de art.1 ind.1 din LG 61/1991.
Sabia a fost ridicată în vederea continuarii cercetărilor , iar pentru fata săvârşită, autorul riscă o pedeapsă privativă de libertate de pâna la 7 ani.

p/Purtător de cuvânt
SEF BIROU CABINET
Cms
STEFAN MIHAI

Comentarii

 1. Roxi spune:

  Nu e sanatos:|

 2. ray spune:

  un fel de „cichi-cean” 🙂

 3. ieKe spune:

  Interesant, sa imi iau si io cutitu de la bucatie sa merg cu el in buzunar :))

 4. Mihai Ceausu spune:

  cum dreq se face ca mai toti scandalagii sunt fara ocupatie si au de toate?
  vom ajunge sa ne cumparam arme pe naspa de la bulgari ca sa ne aparam de toti izmenitii ce se cred mari si tari. iar daca vom avea de-a face cu ei, dupa ce ii vom ciurui, vom trage zece gloante prin tavan si ne vom arunca pe scari pt a spune ca am fost in legitima aparare.

 5. deiu.. spune:

  =)))) prea mult sf :))))