Gunoiul din ochii nostri

Vara…Pe timpul zilei avem temperaturi de peste 36 de grade Celsius….Noaptea..ele nu coboara sub 20. Fie nu avem, fie ne temem sa nu racim din cauza lui (aer conditionat), nu-l folosim….si atunci ce facem? Deschidem geamul… Pe langa mirosul Argesului trebuie sa suportam si duhoarea care vine din spatele blocului. De unde mai exact? De la ghena de gunoi! Deoarece firma Ecosal nu lasa  mai multe recipiente si uneori nici nu le ridica la timp, apare problema semnalata de locatarii blocurilor cu 10 nivele. Si sunt sigur ca nu doar ei se confrunta cu problema ghenelor care de cele mai multe ori se dovedesc a fi neicapatoare pentru sutele de kg de gunoaie pe care oamenii le arunca. In zilele urmatoare vom face un reportaj video . Daca si la tine in cartier exista aceasta problema a ghenelor supraincarcate  , care emana un miros insuportabil si care uneori sunt incendiate, lasa un comentariu la acest post si/sau trimite o poza care sa dovedeasca acest lucru la adresa de email : contact@olteniteanul.ro

Comentarii

 1. blonda spune:

  ne’am cam saturat de atat gunoi..tot orasu’ este invadat de gunoi,caini…si miros insuportabil doar pt k anumiti oameni nu se deranjaza sa fak treaba buna..iar noi trebuie sa suportam…asta este orasul nostru!!..

 2. Boby spune:

  deah…numai gunoi … pakt

 3. Sorin Anghel spune:

  Cei care au semnat contractele cu firma de salubrizare trebuie trasi la raspundere.

 4. Dorina spune:

  o poza nu pot sa trimit, dar in spatele blocurilor de la ANL situatia e groaznica, gramezi de gunoi si miros ingrozitor, nemaitinand cont de faptul ca tomberoanele se afla la o foarte mica distanta de blocuri…caini cu nemiluita, gramezi de moloz, terenuri in paragina, , priveliste dezolanta!

 5. Cristina spune:

  prima poza e facuta exact in spatele blocului meu…shi va spun…ca pute oribil!!

 6. Daca nu se iau masuri urgente Oltenitza o sa devina un oras IMPUTIT…. fara apa calda si cu gunoaie peste tot… In centru au asfaltat iar apoi au taiat asfaltul si l-au lasat asa… au turnat niste beton in fata la tribunal si asa a ramas… totul a fost facut numai pentru campania electorala… cred k o sa termine orasul peste 3 ani si jumatate knd vor fi din nou alegeri… sper sa ma insel si sa rezolve problemele mai repede…

 7. valentina spune:

  dar ce ziceti de atatia caini vagabonzi ce stau in spatiile verzi de pe centru?au umplut orasul ce purici si capuse.ti-e si teama sa stai pe bancile de pe „strada mare”.de fapt sunt in tot orasul.nu numai ca sunt jegosi,latra non stop,dar mai sunt si agresivi.

 8. Mihai Ceausu spune:

  la mine in zona am tomberoanele la fel de pline si la fel de insuficiente pt depozitarea gunoaielor.
  dar si locatarii au partea lor mica de vina pt ca isi arunca molozul tot acolo (desi ar trebui sa incheie un contract separat), unii mai arunca si pe langa, cei de la case nu stiu daca si-au incheiat contracte.
  ce e bine pt mine ca tomberoanele sunt destul de departe de blocul meu si nu sunt incendiate.
  rusine ecosal!
  ps: as fi f fericit daca am avea alegeri cel putin la 2 ani

 9. De astazi sa inceput furnizarea apei calde!!!!

 10. rugby15 spune:

  Aha , nu stiam de ce miroase asa frumos prin oras :))

 11. Dorina spune:

  „Raymond Madinoae
  21 August, 2008 @12:25 pm

  De astazi sa inceput furnizarea apei calde!!!!”

  cred ca ai visat frumos!

 12. catalin spune:

  Asta este Romania!Nu avem ce face!!!

 13. anghel spune:

  RADETI DAR NU ESTE RASUL NOSTRU

 14. marius spune:

  asta e dak nu se pune o firma serioasa de salubritate contract frumos sa vezi curatenie

 15. gigi spune:

  ce sa mai zicem de gunoaiele din fata blocului,daca nu ai putere sau bani cum au altii{tache de la cablu}stai cu gunoiul la cativa metri de geamul tau,de caini sa nu mai vb ca stau in fiecare seara in gunoiae si latra,dar cred ca primarul nostru e ocupat cu aducerea politiei de la Calarasi sa ne mai verifice putin,nu cu traiul oltenitenilor care l au votat.