Olteniţa a rămas fără apă caldă!

Wirom Gas Olteniţa a trimis către punctele de consum a apei calde Termourban, o echipa care a întrerupt furnizarea apei calde către apartamentele olteniţene. Apartamentele olteniţene arondate celor 9 centrale din totalul de 10, nu mai primesc apă caldă, singura centrală ce produce apă caldă fiind cea cu numărul 8, care funcţionează cu ajutorul panourilor solare. Termourban a primit preaviz din partea societăţii Wirom de întrerupere a gazului, din cauza datoriilor pe care societatea Termourban le are către Wirom Gas Olteniţa. Directorul Termourban, Marian Crăciun ne-a declarat că apartamentele vor avea din nou apă caldă la robinete, după ce locatarii restanţi vor plăti datoriile la întreţinere. Angajaţii societăţii Termourban nu pot opri apa caldă pe fiecare apartament cu restanţe, pe motiv că acestea sunt proprietăţi private, iar proprietarii nu vor să deschidă. Conducerea Termourban a trimis pe teren o echipă care lansează la domiciliile restanţierilor adrese, prin care se cere achitarea datoriilor. Atmosfera din oraş şi mai multe surse atât din cadrul Termourban cât şi altele neoficiale declară că sunt olteniţeni, cărora nu le pasă de aceste datorii. Numai că aceste persoane creează nemulţumiri şi dezaprobări în rândul celor care plătesc. Există şi persoane care nu au bani să plătească datoriile. De asemenea, s-a aplicat şi calea legală, existând apartamente ce sunt înscrise în dosare pentru executare silită. La 31 iulie 2008, datoriile Termourban Olteniţa sunt următoarele: 479.151 lei şi 93.130 lei penalităţi către societatea Wirom Gas, 24.728 lei către societatea Enel, 47.262 lei datorie cu 9092 lei penalităţi către Ecoaqua, iar datoria ce trebuie să plece spre bugetul local este de 399.788 de lei. Încasările arată astfel: din 1.603.104 lei totalul banilor ce trebuie să intre în contul societăţii furnizoare de apă caldă şi căldură, 800.000 de lei sunt bani ce reprezintă datoriile populaţiei către societate. Agenţii economici au şi ei o datorie către Termourban de 24.700 lei. De la bugetul local, Termourban trebuie să primească o subvenţie de 123.000 de lei, iar de la bugetul de stat în contul Termourban au intrat 89.000 de lei din 570.288 lei cât este suma de primit.

Comentarii

 1. lili spune:

  multi s-au blocat asta iarna,inalzirea a fost f scumpa nu credeti?

 2. Marius Dociu spune:

  problema este destul de complicata! nu vad cum ar putea Termourban sa iasa din situatia asta…nu cred ca cetatenii isi vor plati facturile, desi li s-a oprit apa calda … ferice de cei ce sunt racordati la CT8 sau au boiler… restul..baie la lighean

 3. Oltenitza va deveni Budesti 2 in curand…

 4. adriana spune:

  Eu nu cred ca este corect cea ce se intampla cu apa calda,cred ca in Romania nu va disparea prostia si hotia niciodata.Eu sunt la zi cu tot si nu sunt de acord ca sa platesc pt greselile altora,atunci vom schimba si noi foaia si nu vom mai plati nici noi sa vedem unde se va ajunge.Degeaba au pus repartitoare,degeaba au pus apometre pt ca de fiecare data cand s-a intamplat ceva am platit cu toti,niciodata nu s-au luat masuri pt cei care sunt rai platnici.Si eu am un copil si sunt intr-un salariu dar de fiecare data imi platesc datoriile la stat,haideti totusi sa facem ceva ca nu se mai poate asa .

 5. Alexandra spune:

  Partea urata e ca unii sunt la zi, iar altii nu, iar ce care sunt la zi trebuie sa astepte dupa cei care au restante. Dar nu am inteles ceva? Cand vor da drumul din nou la apa calda? Cand locatarii unei scari de bloc nu mai au restante? Sau altfel? Nu inteleg.

 6. Marius Dociu spune:

  In primul rand , locatarii unei scari/bloc trebuie sa se organizeze intr-o asiciatie. Seful acestei asociatii se obliga sa colecteze datoriile si sa plateasca Termourban darile cuvenite (restantele) . Daca eram astfel organizati , probabil ca nu aparea problema asta…deoarece se putea opri apa calda numai scarilor care aveau datorii insemnate. Cele 9 centrale termice din municipiu sunt contorizate in parte. De exemplu, daca locatarii blocurilor racordate la centrala nr X isi platesc datoriile, atunci Wirom va furniza din nou gaz acelei centrale si astfel , acele apartamente vor avea din nou apa calda. Rand pe rand, vom avea cu totii din nou apa calda. Depinde numai de noi cat de repede vom reusi sa ne platim facturile.

 7. Alexandra spune:

  Multumesc, Marius, pentru raspuns.

 8. Cristina spune:

  ok…deci pana se hotarasc unii sa dea nishte bani …eu nu mai fac baie decat cu apa rece sau la lighean?Si cica Oltenita vrea sa fie zona de agrement…fara apa calda :-L pentru ca nu cred ca oamenii vor plati ceva…parca ii si aud : ” daia nu mai pot eu…fac baie la lighean..nu ma deranjeaza” .

 9. vali spune:

  fratilor montati-va centrale proprii si rezolvati problema

 10. vali… nu toata lumea are posibilitatea sa-si cumpere centrala proprie… Sa faca cineva asociatzia aia odata… avem semafoare in orashu asta de il strabatzi in 10 min pe jos si nu avem apa calda… e ridicol…

 11. Mihai Ceausu spune:

  nu e vina nici a lui milescu, nici a lui tariceanu, etc. ca sunt gazele, energia electrica sau benzina scumpa. sunt cotatii internationale si sa multumim diplomatilor nostrii care au „negociat” si au „tras” prin firmele lor gazele din Rusia.
  asta e viata, iti permiti, iti iei, nu iti permiti, te multumesti cu mai putin si cauti alte resurse.
  o centrala si toata instalatia e ff scumpa.
  bine ca nu am scos boilerul ala.
  e aiurea ca multi oameni cu bani nu isi platesc facturile.
  asta e viata la bloc, daca sunt cativa caposi (sau fara bani), patimesc si ceilalti locatari. la tara, nene! :))

 12. Alexandra spune:

  Eu cred ca asociatia se va face pe scara, adica fiecare scara va fi o asociatie. Dar nu cred ca va da drumul la apa calda doar la scara, unde toti locuitorii si-au platit datoriile. Cred ca va da drumul cand toate blocurile care sunt racordate la centrala lor vor plati datoriile.

 13. Criss25 spune:

  Orasul nostru….plin de masini scumpe…dar fara apa calda. Sa va spun ca am aflat azi la munca de un caz care merita zis.o familie cu foarte multi bani care are ditamai jeepul negru frumos nou noutz are o datorie la Termourban de cat credeti? De doar 1700 Ron…pai e frumos asa?! Nu prea e
  Eu cred ca nu vom mai avea apa calda cat de curand si asta din cauza noastra. Inca ceva poate luati exemplu, am facut un imprumut la banca din care am platit si datoria de 500 ron la Termourban .
  Treziti-va oamenilor , nu traim in crang!!!

 14. Mihai Ceausu spune:

  dupa cum am mai spus in commenturi anterioare, sunt oameni cu f multi bani si nu isi platesc serviciile. rusinos, ca nu isi platesc datoriile.
  sunt perfect de acord: nu platesti, stop serviciul, penalizari si sa vedem cine mai repeta lucrul acesta. de ce la telefonia mobila au facturile la zi? pt ca daca depasesti perioada de 2 sapt te suna aia, iar dupa o luna ti se taie telefonul.
  chiar la mine pe scara, o doamna stimabila, a recunoscut ca are restanta la caldura. suntem in august si dansa are restanta la caldura. incredibil!
  nu sunt deloc nostalgic, dar acum ceva ani la avizierul fiecarui bloc scria pe fiecare apartament si familie cat are de plata la intretinere, deci, daca avea si restante. mai de rusine, mai de nevoie, lumea platea.
  vb lui lupascu, budesti 2 scrie pe noi.
  eu am plecat la tara… sa stea cine mai vrea in caldura, jeg, mult zgomot, apa la lighean si miros de arges.

 15. anghel olteanu spune:

  dupa ce ca nu nmai avem apa calda urmeaza sa fim inbolnaviti din cauza gunoiului menajer .veniti in spatele bl C1.2.3.4.5. SI O SA VA CONFRUNTATI CU O MARE LIPSA DE PROFESIONALISM DIN PARTEA ECOSAL UN MUNTE DE GUNOI. UN MUNTE DEGUNOI . DOM PRIMAR VA DATI MARE DOAR IN SEDINTE SAU CAND SI CAND MAI MERGETI SI PE TEREN? VETI AVEA O VIATA SUPER CAND LA 40 GRADE SE VA DECLANSA O MARE EPIDEMIE .CIOLAN GUSTOS!

 16. eddy spune:

  nasol pt voi,..eu am boilare =; :))))

 17. adriana spune:

  Sa stiti oameni buni ca asa este cei care au bani nu sunt la zi cu datoriile catre stat.Eu nu cred ca domnul primar se spala la lighean,binenteles ca are centrala,daca erau alegerile acum eu cred ca facea tot posibilul sa faca ceva,dar asa il doare chiar in cot de noi.Nu stiu de ce Termourbanul nu a putut sa faca niciodata cum fac cei de la Renel,aici nu ai platit mama (a venit nenea cu intunericul)si ti-a taiat lumina.Cred ca normal era sa se monteze pe casa scarii apometrele si repartitoarele cum au facut cei de la wirom,si atunci nu mai aveai treaba cu casa omului,il pedepseai doar pe cel care este rau platnic.Rusine avem semafoare intr-un oras asa de mic si nu avem apa calda mai mare rasul.Rusine domnule primar ca nu va implicati putin mai mult daca intadevar vreti sa faceti orasului acesta un bine.Asa o sa ne lasati si fara caldura la iarna cum s-a intamplat cu apa calda asa o sa se intample si cu caldura.

 18. Marius Dociu spune:

  Doamna Adriana…nu domnul primar a venit sa-si faca dus si sa spele vasele la noi in apartament cu apa calda care curge la robinetele noastre! Nu ii tin parte primarului..dar nu e tocmai fairplay ceea ce spuneti deoarece noi suntem singurii vinovati pentru ca nu ne-am platit facturile. Poate ca primarul nici nu e racordat la Termourban…si daca nu e ..il felicit! CUm am mai zis..ferice de cei ce au centrale proprii…Si acolo insa e problema atunci cand factura la electricitate vina incarcata.Daca nu platesti la timp ramai fara curent electric..si evident fara apa calda..asadar ..thing twice inainte de a lansa acuze! Primarul nu ne poate ajuta..Nu are cum..Depinde numai de noi..Atunci cand ne vom plati datoriile…vom avea din nou apa calda…

 19. valentina spune:

  de ce aveti voi mania asta de a vb engleza?si de multe ori incorect!!!cred ca daca aveti ceva de spus se va intelege in limba romana!domnule marius dociu cauta in dictionar tradecerile cuvintelor „thing” si „to think”(fara suparare).ok?

 20. lidia spune:

  nu e vb de faptul ca nu se platesc facturile,ci de faptul ca sunt angajati f.multi oameni la termourban,care primesc salarii mari,iar conducerea n-a mai avut bani sa-si plateasca datoriile catre societatea care furnizeaza gazul,asta e toata treaba,duceti-va sa vedeti cati ”taie frunza la caini ”sunt !!!!!

 21. Mihai Ceausu spune:

  de ce se ia lumea de semafore? am auzit si eu din „batrani” ca ei au gasit semafoare cand s-au mutat in oltenita. si noi ne contram ca avem semafoare si nu avem apa calda.
  asta e viata! unii cu mai mult noroc, altii cu mai putin! fiecare trebuie sa-si aibe grija de propria viata, sa-si puna niste prioritati.
  sa presupunem ca nu mai punem semafoare si se platesc din datorii (cred ca oricum nu le acopera pe toate). si cat o sa dureze? pana la anul. apoi aceiasi poveste.
  oameni buni, fara suparare, cine isi permite, sa consume, cine nu, sa consume mai putin si are 2 alternative: ori sa consume mai putin, ori sa caute alte resurse financiare!

 22. Mihai Ceausu spune:

  2. va rog nu va mai luati de dl. primar. nu am nici un grad de rudenie, nici o afacere cu dansul, decat poate ca ne salutam pe strada.
  de furat fura toata lumea: un pix, un top de hartie, un kil de cuie, o cutie cu vopsea, un miliard de lei, alea alea. fiecare cu locul sau de munca. cati agenti economici au venituri de miliarde pe care nu le declara la fisc? de aia ce mai ziceti?
  important e sa-si faca treaba pt care ocupa acea functie!

 23. Marius Dociu spune:

  *think – rectificare … ms de obs valentina 🙂

 24. valentina spune:

  cu mare placere,marius!felicitari pt site si sper sa fii la fel de obiectiv si in viitor!sper ca nu te-a deranjat observatia mea!

 25. Marius Dociu spune:

  multumesc valentina 🙂 …scz dar chiar incurcasem cuvintele…obsedat probabil de melodia lui david deejay – sexy thing 🙂 ma bucur ca apreciezi aceasta munca…si iti promit si tie..si tuturor celor ce acceseaza siteul, ca in curand o sa vin cu o surpriza mare pentru toti oltenitenii

 26. adriana spune:

  cand vei avea fam si un copil de 6 ani ca mine pe care il spal acum in lighean,iar eu fac foarte marii sacrificii pt a-mi platii datoriile la stat,si sufar pt altii ai sa intelegi sensul cuvintelor mele,sper sa nu te superi ms.

 27. Dorina spune:

  Pentru Mihai Ceausu,
  nu-ti cunosc varsta, insa, intiutia imi spune ca esti foarte tanar si entuziasmat ca mai toti tinerii cu speranta si fara deziluzii
  zambesc cand vad cum dau toti cu presupusul, adevarul este simplu tare de tot, pe cat de simplu pe atat de dureros pentru muritorul de rand al acestui orasel sau al acestei pacatoase tari. de interese pur politice ati auzit? De razbunari la nivel inalt din care nu sufera decat bietii locuitori ce n-au facut altceva decat sa-si exprime votul intr-o zi cu ghinion, dar cu speranta in ziua de maine?
  Un oras in care circul devine distractia principala a olteniteanului, spectacole miraculoase, focuri de artificii senzationale, bani, bani, bani…pe apa sambetei.
  Citez fragmentelul asta:”ori sa consume mai putin, ori sa caute alte resurse financiare!”
  Ce alte resurse financiare? Da-ne o sugestie, o alternativa, ca pari baiat destept…cat despre sa consume mai putin, sper ca glumesti, traim deja la limita existentei supusi zilnic luna de luna calculelor insuportabile si castigurilor sub nivelul decentei. Cine-o fi de vina?

 28. Mihai Ceausu spune:

  stimata dra/dna dorina, sunt destul de tanar (am scris destul pe acest blog despre mine si familia mea si imi pare rau). pe langa alte defecte, sunt un tip optimist. asa sper eu, mereu in bine.
  ce interese politice? ca diplomatii nostrii sunt niste dobitoci care de cate ori „negociaza” cu rusia ei se cramponeaza de faimosul tezaur? sa va spun ca noi am platit de nu stiu cate zeci de ori mai multi bani rusiei numai prin pretul gazelor, cel mai ridicat din europa? ca statul isi vinde rezervele pe nimic catre diversi prieteni ai puterii (foste si actuale) ca apoi sa le cumpere inapoi la preturi umflate? e valabil acest lucru la toata formele de energie. astea da interese politice! si daca noi luam gaze din ce in ce mai scumpe de la rusi, cum credeti ca vom plati mai putin la caldura/apa calda? sau unde e vina lui milescu? sau poate o fi. poate ca trebuia sa vina el din usa in usa si din poarta in poarta sa ne aduca aminte ce anume avem de platit.
  sa explic mai bine ”ori sa consume mai putin, ori sa caute alte resurse financiare!”
  sa vb tot despre mine: si eu mi-as dori un escalade, dar deocamdata impart o masina de 10ooo euro cu tata. cand e masina la tata, eu merg pe jos, nu imi cade coroana. poate ca daca nu ne-am plati cablu, energie electrica, apa calda si apa rece, telefoanele, daca nu m-ar fi sustinut la facultate,etc. poate ca am fi avut 2 masini, concedii prin destinatii exotice, haine nu stiu de care, samd.
  sau: cati copii ai caror parinti lucreaza pe 500-700 ron pe luna nu vedeti pe strada fumand kent, cu tel de min 1000ron la liber, cu naicuri, adidasi (si alte d;astea), masini frumoase, etc. iar dansii se plang ca nu se ajung cu banii si de aceea nu isi pot plati utilitatile? poate ca daca ar renunta la fumat, la haine de fite (si nu ma luati ca nu stiu ce marca nu ar fi de fite, nu ma intereseaza), sau ma rog, sa mai reduca din aceste cheltuieli, ar putea sa fie si ei la zi cu plata „intretinerii”.
  deci, nu imi permit mai mult, consum cat imi permit, nu ma intind si dupa plang ca nu am bani.
  faza cu alte resurse financiare: sa ne cautam locuri de munca mai bine platite, sa plecam la bucuresti, in spania, italia, grecia, samd. nu e o rusine sa muncesti! acceptam mult prea usor sa contribuim la niste profituri fabuloase ale „investitorilor” din ro in conditiile in care suntem remunerati cu salariul minim pe economie. cunosc destule persoane care pur si simplu stau acasa,sau lucreaza doar unul din soti, sau sunt pensionari de la 40 de ani, sau sunt zilieri, etc. iar dansii se plang ca nu au bani. imi pare rau…
  saracii pensionari…ei renunta la medicamente si mancare pt a fi la zi cu platile, iar altii nu pot. iar despre persoanele care invart banii cu lopata si nu-si platesc cateva sute de ron la utilitati nici nu merita sa vorbim.
  imi pare sincer rau, stiu ca sunt familii care traiesc f greu, dar buna-starea tine numai de noi insine, noi trebuie sa ne pregatim, sa ne calificam si sa cautam un job mai bun, ca apoi, banii primiti sa-i chibzuim si sa ne propunem niste prioritati in viata: vrem sa fim filfizoni sau sa traim in conditii umane pt sec 21?
  orasul cu circul: asta vrea majoritatea romanilor: circ, scandal, galagie. si la tv, daca vrei sa se uite lumea la tine ii chemi pe jiji, mitica, pe porno alina, laura oardinsantz si simona sexual, monica boteanu, maimutzeanca, magda, si alti d;astia. asta se cere! sunt uluit ca lumea prefera sa se uite seara la otv cum o cauta astia pe elodia de nu stiu cate luni, in loc sa asculte niste dezbateri pe a3/realitatea sau sa vizioneze un film. fiecare cu preferintele lui.
  sa presupunem ca nu se mai organizau ziua marinei si alte sarbatori si se plateau datoriile? ce ar fi facut cei ce isi platisera deja datoriile? sigur nu isi vor mai achita factorile viitoare pt ca primaria la va plati.cei cu datorii vechi vor persista in vechiul obicei. iar dupa cateva luni, surpriza, iar nu mai avem caldura, apa, curent, etc.!
  cel putin asa prinvesc eu lucrurile la aceasta varsta.
  ps: iar am dat-o aiurea

 29. Mia spune:

  Sincer…nici nu am citit celelalte comentarii…da’ opriti fratilor apa calda celor care nu au platit,nu noua,care platim in fiecare luna.Ai mai lasati’ma cu tampeniile astea.Deja pute cum scot capul afara din casa.Nu toti suntem mari smekeri cu boilere si centrale.E o porcarie.Mai exista si copii plini pana in cap de praf de la joaca si in primul rand e vara si murim de cald.E varzaaaaaaaaaa!!!!!!Pe cei care au oprit apa calda ii doare fix in cot ca ei au bani,da’ nu toti avem si in lighean e naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :((((((((((((((((((((

 30. valentina spune:

  mihai ai dreptate ca ar tb sa ne cautam locuri de munca mai bine platite!dar ce te-ai face tu in locul meu?hai sa-ti spun de ce:am terminat universitatea acum cativa ani si acum lucrez in invatamant,imi place foarte mult ceea ce fac si chiar ma pricep la asta,dar…salariile din invatamant sunt…de tot rasul(tu stii foarte bine prin prisma tatalui tau).crezi ca ar tb sa plec in spania,grecia,bucuresti?eu as vrea sa-mi continui cariera la catedra,dar in conditiile date…

 31. Dorina spune:

  draga Mihai,
  eu astept cu nerabdare raspunsul domnului primar , care , cu siguranta stie adevaratul motiv al opririi apei calde in orasul dumnealui, ma tem ca nerabdarea mea se va transforma in resemnare , pentru ca n-o s-o faca. Nu trebuie sa dam vina pe rusi, nici pe tezaur( batu-l-ar vina) ca nu numai tezaurul l-am cedat cu zambetul pe buze si azi il luam ca principal motiv , ma rog, e prea , prea departe de faptul ca astazi, intr-o lume a tehnologiei avansate apelam la dusuri reci, bune, dar nu oricand, oricum si pentru oricine…
  Cand am absolvit fac. de istorie eram la fel de optimista, cand am terminat si informare si documentare , deja visam la piscuri inalte…trecut-au anii si am plans cu dosarele de somaj in brate, fara fitze, fara firme , fara telefoane scumpe pentru pustiul meu care le merita din plin , poate mai mult decat alti feciori de bani gata din micutul oras , pe care n-as vrea sub niciun chip sa-l detest..dar ma intreb in fiecare dimineata, pana cand?

 32. dorin spune:

  Va rog pe voi cei care redactati aceste articol sa-mi explicati cum eu la Bloc M13 str Dr. Fl. Mandache Nr 9A Ap 10 Et 3,nu am apa calda si caldura de 14 ani dar am datorie la intretinere ptr cota de 10%,gasiti normal sa platiti ceea ce nu consumati? Va-ti facut procese de constiinta inainte sa publicati articolul in care le plangeti de mila Terourbanului ptr ceea ce redactati.Lasatii sa moara,ca ei nu stiu ceeea ce este munca adevarata,vor ajunge cat de curand someri de lux ai Oltenitei la fel ca cei din Calarasi.Legea Uniuni Europene prevede dreptul de a alege furizorul de energie,dar in Oltenita daca nu esti Terouban esti contra, Te rog Domnule administrator sa faci o investigatie in acest sens , si pe aceasta cale sa nu le mai plangi de mila celor de la Termourban si respecta atitudinea si celor care au ceva de spus. Dorin decu

 33. Mihai Ceausu spune:

  pt dna valentina: salariile din invatamant sunt de toata jena. prof universitari au salarii destul de bune. de aceea am ales sa fiu economist. faza cu spania era o parere. dupa cum am mai spus, fiecare cu prioritatile sale si cu nivelul de venituri la care el este multumit. sunt familii de 2-3 persoane care pot trai cu 2000ron/luna, altele dau 2000ron pustiului sa se duca sambata seara pe unde are el chef. asta e viata, e nedreapta. cert este faptul ca eu nu am vazut pana acum persoane muncitoare care sa moara de foame. o duc greu, dar nu mor de foame.
  pt dna dorina: un motiv foarte intemeiat este ca lumea isi plateste factura la caldura/apa calda cand isi aduce aminte sau cand are chef. sunt foarte multi cu posibilitatea de a-si achita factura, dar nu fac acest lucru.
  pana cand? habar nu am. sper sa nu fiu si eu o „generatie de sacrificiu”.
  De ce credeti ca avem parte de vecini dobitoci (unii dintre ei) pe scara? de ce nu putem sa ne montam o centrala de bloc? de ce nu putem sa face o izolatie cu polistiren la tot blocul? de ce nu putem sa mansardam un bloc? de ce nu putem sa montam pe acoperis niste panouri solare? etc. motivul invocat? nu avem bani. dar la mine pe scara cam toti au termopane (inclusiv usi in apartament), aere c, usi metalice, apartamente renovate, masini straine noi, bla bla. vedeti ca noi nu ne ajutam singuri? vedeti ca noi asteptam de la altii?

 34. valentina spune:

  mihai nu vrei sa te muti tu la mine in bloc si sa ne facem mansarda si panouri solare?ca banuiesc ca nici tu nu o duci mai bine ca capitolul financiar.asa putem sa dam un exemplu si celor potenti financiar.ce zici?

 35. Mihai Ceausu spune:

  tare :)) eu m-am mutat la tara juma’ din timp. ce si-au permis parintii mei, aia am. ce nu, speram sa facem in viitorul apropiat.
  dupa cum am mai spus, ma enerveaza cei ce au si se fac a nu avea si sunt total indiferenti. sunt perfect constient ca sunt unii saraci si nu din vina lor. insa, nu sunt eu omul ce poate rezolva aceste probleme.
  vin alegerile in toamna. aveti grija cu cine votati stimati domni si doamne ai magnificului oras zis municipiul oltenita (budesti 2)

 36. Mihai Ceausu spune:

  au venit azi 2 pers sa citeasca apometrele de la apa calda si ne-au spus ca au venit sa sigileze conductele la apartamentele unde nu s-a platit. au promis ca in timp scurt vom avea apa calda, evident, cei ce au platit.

 37. Mia spune:

  Dap…uite ca avem… 🙂

 38. Luca Dorina spune:

  da….nu toti

 39. adriana spune:

  fratilor platiti-va intretinerea ca vine iarna,si acum va intreb ;fara apa calda a-ti stat,dar fara caldura stati,o sa ne batem joc de casele noastre pt ca o sa ne umplem de mucegai,a-ti spus ca o sa sigilati la cei care au datorii si o sa dati drumul la apa calda dar se pare ca nu aveti cuvant,cateva din centrale merg la cea din zona garii de ce nu ii dati drumul pt ca daca va uitati o sa vedeti oameni cu bani care sunt datornici,faceti ceva pt ca daca dvs nu faceti noi nici atat nu o sa putem,rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

 40. criss spune:

  ne mai da apa calda?
  cand ne-am saturat de albie. voi nu??????????

 41. Mihai Ceausu spune:

  bine spus, o sa mai avem apa calda? sau mai bine spus, macar caldura la iarna o sa avem? sau ne apucam sa construim sobe sau sa montam centrale?

 42. Sabau Ioana spune:

  Eu zic sa nu ne bazam pe asta ci sa speram la incalzirea centrala…:)