Oltenita se mandreste cu ele

În perioada 2 – 4 iulie, la Timişoara a avut loc festivalul de muzică şi dans “Flori în oraşul florilor”. La acest eveniment au participat copii talentaţi de la cercurile artistice din ţară (Satu Mare, Cugir, Călăraşi, Bârlad, Ploieşti, Drăgăşani, Slatina dar şi Olteniţa). Juriul a fost alcătuit din personalităţi din Timişoara, printre care un maestru coregraf, un profesor de la liceu sportiv din municipiu, un inspector şcolar….În urma acestui concurs, formaţia Alizee din Olteniţa, pregătita de doamna profesor-coregraf Durneac Daniela, a obţinut două premii ( un loc întâi, pentru dansul “Majorete” şi un loc doi pentru fantezie coregrafică.
Pentru a ajunge la asemenea performanţe, fetele s-au antrenat ore în şir şi au în spate ani de experienţa. Unele dintre ele activează în acest cerc de dans încă de acum 8-9 ani. Părinţii fetelor le sprijină , moral şi financiar, în funcţie de posibilităţi, şi spun că sunt mulţumiţi şi încântaţi de ceea ce fac copii lor . “Atâta timp cât ei îi place, nu neglijează şcoala şi are rezultate şcolare bune, de ce să nu o susţinem?! – spune unul dintre părinţi. Costurile deplasărilor sunt suportate de Inspectoratul Şcolar, în timp ce alte nevoi materiale sunt suportate de cei câţiva sponsori locali. Un aport considerabil în realizarea acestor performanţe îl are şi directoarea Clubului Elevului, doamna Mirela Constantin, care întotdeauna a venit în sprijinul fetelor ori de cate ori ele au avut nevoie. Înainte de “Timişoara”, trupa “Alizee” a participat, la invitaţia oficialităţilor din Tutrakan, la un festival al caiselor .Profesoara, Durneac Daniela ne-a declarat că bulgarii au fost foarte încântaţi de prestaţia fetelor şi au spus că le vor mai invita cu o proximă ocazie. După experienţa “Tutrakan”, Alizee au paticipat la un festival de dans la Focşani şi mai apoi, la tabăra de la Galaciuc, unde fetele au câştigat două locuri întâi . Pe data de 15 august, trupa Alizee va lua parte la Ziua Marinei, în portul Olteniţa, pentru a prezenta dansurile cu care au obţinut marile premii la festivalurile de dans mai sus menţionate. Iată componenţa formaţiei de dans “Alizee” (în ordinea numerelor de pe tricou 🙂 :D)
😀 😛 )

1.Osiac Diana
2.Cucuianu Grabriela
3.Radu Elisabeta
4.Crivac Claudia
5.Falnicu Roxana
6.Ion Alina
7.Bilea Maria
8.Bornescu Andreea.
9.Creniceanu Sorana
10.Lulea Alexandra
Professor coregraf : Durneac Daniela

Comentarii

 1. CIUREA ALEXANDRA spune:

  BRAVO FETELOR!!!SI LA CAT MAI MULTE PREMII.SUCCES MAI DEPARTE SI SUNTEM MANDRI DE VOI,VA PUP SI MAI ALES O SARUT CU DRAG PE FOSTA MEA ELEVA ROXANA DIN SOLDANU(PROFA DE ENGLEZA TE PUPA DULCE)
  INCA O DATA BRAVOOOO!

 2. Mihai Ceausu spune:

  felicitari, keep up the good work!

 3. bogdy spune:

  am fost j yo in trupa …:(( bv fetele…

 4. eddy spune:

  aha,..de la asta vn deci porecla lu’cucu,(..frasu’gabrielei),..e numele de familie:))

 5. eddy spune:

  oriqm,..bafta in continuare :)>-

 6. ieKe spune:

  Interesant…

 7. Laura spune:

  bravo si bafta in continuare…..o pup pe colega mea scumpa roxy

 8. LULEA ALEXANDRA spune:

  sa stiti ca nu este chiar atat de usor precum crede lumea noi petrecem ore in sir in sala de antrenament si nu tinem cont k este frig sau cald de aceea se si vede succesul nostru la concursuri iar toate acestea se datoreaza doamnei profesore careia ii multumim pentru rabdarea pe care o are cu noi si pentru coregrafia deosebita si suntem mandre ca reprezentam acesat oras la concursurile la care noi am participat si vom participa cu mult drag in continuare si vom arata tuturor ca un oras mic ca OLTENITA are valori mari

 9. Diana spune:

  vovovovoi ştiaţi că profesoara coregrafă este mătuşa mea???wow….nu îmi vine să cred.BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ŞI S-O ŢINEŢI TOT AŞA

 10. Fetele sunt bravo am fost ku ele la tabara la Galaciuc danseaza super succese in kontinuoare 😀
  salutari de la grupa ENIGMA de in Republica Moldova

 11. Deny spune:

  UITE-MA SI PE MINE:X