Protest impotriva net Vodafone

Exista destule persoane din Oltenita si imprejurimi care si-au luat net mobil de la Vodafone. Toti au fost pacaliti cu formularea „trebuia sa avem 3g de luna trecuta, luna viitoare sigur avem servicii 3g”, formulare folosita de catre angajatii din magazinul Vodafone de pe „strada mare”.

3g este folosit pentru videotelefonie si pentru servicii de internet de mare viteza.

Pentru toti cei care doresc sa protesteze fata de aceste minciuni ale celor de la fostul Conex si pentrut a beneficia de servicii 3g cat mai curand in Oltenita, va rog sa semnati aceasta petitie http://www.petitieonline.ro/petitie-p45541046.html

Nu stiu exact cine o s-o citeasca sau ce efecte va avea, dar trebuie sa luam atitudine!

Comentarii

 1. Mihai Ceausu spune:

  v-as fi recunoscator daca ati semna petitia si ati da un mass si in lista dvs. de prieteni de pe ym.
  multumesc celor ce deja au facut acest lucru.

 2. bendis 20 spune:

  am conexiune i-net de la vodafone uk-aici este ok,adica se poate si mai rau-cel putin vodafone aici face ce promote-de ce la noi nu se poate….?

 3. anonim spune:

  am internet de la vodafone aproape de 4 luni si am crezut k o sa mearga repede, dar merge rau de tot incet si ar trebui sa faca macar reducere la net.

 4. Mihai Ceausu spune:

  va redau adliteram continutul raspunsului reprezentantului vodafone in urma petitiei noastre:
  „Domnule Mihai,

  Dorim sa va multumim pentru promptitudinea cu care ne-ati adus la cunostinta situatia descrisa de dumneavoastra cu privire la semnalul existent in zona in care locuiti.
  Va asiguram ca atat sesizarile cat si recomandarile dumneavoastra au o valoare importanta, constructiva pentru dezvoltarea si diversificarea serviciilor pe care Vodafone Romania S.A. le adreseaza clientilor sai.

  Regretam ca ati intampinat dificultati in utilizarea serviciilor furnizate de compania noastra in zona mentionata si va asiguram ca cererea dumneavoastra a fost inregistrata de catre departamentul implicat in procesul de extindere a retelei. In functie de planul de dezvoltare a acoperirii Vodafone si de particularitatea zonei, aceasta va fi rezolvata. Mentionam ca anumite intarzieri in finalizarea acestui proiect pot fi generate si de alti factori de care suntem legati (lucrarile in reteaua de fibra optica, aprobari de constructii, etc.), astfel ca nu va putem oferi un termen final de rezolvare.

  Dorim sa va precizam, domnule Mihai, ca pretuim colaborarea cu dumneavoastra si va asiguram ca este important pentru noi ca solutiile de comunicare pe care vi le propunem sa fie in deplina concordanta cu asteptarile dumneavoastra.

  Cu stima,
  Florian Dabija
  Reprezentant Relatii cu Clientii
  Vodafone Romania”

  deci, nimic concret. noi platim ca fraierii, ei o sa aduca 3g cand vor dori ei.
  multumesc tuturor celor care au semnat si sper ca daca vor mai semna si altii, cei de la vodafone ne vor lua in serios. (acum sunt 50 de semnaturi)

 5. Mihai Ceausu spune:

  mail 2:
  „Dupa cum ati fost informat, cererea dumneavoastra referitoare la extinderea acoperirii 3G in zona Oltenita a
  fost inregistrata de catre departamentul implicat in procesul de extindere a retelei

  Referitor la sesizarea dumneavoastra legata de informatiile care v-au fost furnizate de catre partenerii Vodafone de pe strada Argesului va aducem la cunostinta ca am inaintat sesizarea dumneavoastra catre departamentul care se ocupa cu astfel de situatii in scopul unei verificari mai in detaliu.

  Cu stima,
  Constantin Covasan
  Reprezentant Relatii cu Clientii
  Vodafone Romania”

 6. Mihai Ceausu spune:

  trece si septembrie si tot nu avem 3g.
  cititi aici: http://www.gandul.info/societatea/directiva-anti-spam-pana-la-sfarsitul-anului.html?3932;3234656
  se pare ca vom putea renunta oricand la contracte, fara sa mai platim nu stiu ce clauze.

 7. Mihai Ceausu spune:

  azi dimineata, 5.nov, mi s-a parut ceva ciudat la modem.
  avem 3g !

 8. Mihai Ceausu spune:

  multumesc tuturor celor ce au semnat petitia si au demonstrat ca putem schimba ceva. si daca a contat 1% tot e bine. inca o data, va multumesc!
  referitor la calitatea semnalului, e pe la jumatate, sper sa se rezolve.
  oricum, mult mai bine decat gprs.