Milescu “ NU candidez la nici o cameră! “

Prezent în cadrul emisiunii “Ora Olteniţeanului”, difuzată de Radio Voces Campi, primarul municipiului Olteniţa ,Costinel Milescu a ţinut să infirme zvonurile conform cărora acesta ar fi interesat de candidatura pentru un loc în Camera Deputaţilor. Milescu a spus răspicat ca nu îl interesează candidatura la nici un fel de cameră, fie ea a senatorilor ori a deputaţilor. Edilul şef a mai spus că doreşte continuarea , respectiv finalizarea proiectelor începute în 2004, deoarece crede că aşa este corect faţă de cetăţenii care l-au reales primar. Milescu crede că este foarte important cine vor fi cei care vor candida din zona noastră , în aşa fel încât ei sa ne poată reprezenta mai departe şi să putem avea o legătura în structurile senatorilor şi a deputaţilor. Acesta a ţinut să precizeze că Olteniţa a avut de suferit în ultimii ani din cauza relaţiilor reci cu cei ce ne-au reprezentat judeţul în parlament, de aceea în momentul în care va începe campania electorală, primarul doreşte să dea anumite semnale către cetăţeni , considerând că numai anumiţi deputaţi şi senatori ne pot reprezenta interesele în Parlamentul României. Pentru asta, Milescu vrea să-i oblige pe aceşti candidaţi să facă dovada de bună credinţă şi crede că ar fi corect ca aceştia să ne dea “semnale” până în alegerile locale.
Asculta inregistrarea audio!


Comentarii

 1. adnana spune:

  Nu ar fi minunat daca d-l primar ar urma exemplul d-lui Oprescu in privinta cainilor comunitari?

  Si n-ar fi o idee la fel de buna initierea unei campanii anti-manele si grija ca linistea publica a orasului sa nu mai fie deranjata de cetateni iresponsabili?

  Cu respect.

 2. Marius Dociu spune:

  Adnana…cu respect..dar esti OFF TOPIC !

 3. adnana spune:

  Ce inseamna „off topic” Marius? Scuza-mi ignoranta.

 4. Marius Dociu spune:

  Inseamna ca ceea ce spui tu nu are legatura cu subiectul prezentat. O sa am in curand si un post unde lumea sa lase sesizari/nemultumiri catre conducerea primariei.

 5. adnana spune:

  Nu are, e adevarat. Nu stiu daca cineva a abordat subiectele astea serios pana acum. Si nici n-as fi stiut cand sau unde sa le plasez…dat fiind ca nu am vizitat site-ul foarte des. De-abia fac cunostinta cu el.
  In orice caz, multumesc de lamurire.

 6. Marius Dociu spune:

  Pentru putin… Multumesc de vizite 🙂

 7. adnana spune:

  Eu m-am gandit ca orice are legatura cu alegerile care se apropie, are legatura si cu angajamentele care se fac in interesul comunitatii. De-aici si sugestiile mele.

 8. Sorin Anghel spune:

  Pacat ca nu vrea sa candideze. Mai avea orasul o sansa.

 9. Mihai Ceausu spune:

  asa ar fi corect, sa faca tot ce a promis in campanie.
  cine stie, poate ca se razgandeste si dansul, doar ce mai e corect in ziua de azi?

 10. marian spune:

  Cat timp a fost Ion Iliescu presedinte am tot sperat ca doar doar o face si el ceva pentru orasul asa.Si a facut asa de multe ca rezultatele se vad astazi.Asa si cu dl.Milescu.Credeti ca daca ar fi ajuns in Camera Deputatilor ar fi facut ceva? Dar domnul Gurau a facut ceva?Dar domnul Marian Sarbu a facut ceva? Singurul lucru pe care il fac absolut toti cei care vor sa intre in Parlament este in campania electorala,si anume vin la portile voastre sa va cerseasca voturile si sant in stare sa va roage in genunchi sa-i votati.Cand se vad cu sacii in caruta PA..uita cine i-a trimis colo si pentru ce.

 11. Mihai Ceausu spune:

  mariane, singurul, de fapt singurii care au facut pentru orasul nostru sunt milescu si cercel. e adevarat, sunt si bani multi acum si se pot face multe, fata de vremurile trecute cand primarii nu aveau bani nici pt pacura.
  iliescu nu a facut nici pe dreaq. stii ce e aia nimic? sau poate se pune cand facea campanie pt actualul psd si impartea ulei si orez pe centru.
  „cand se vad cu sacii in caruta pa” nu facem toti asa? toti romanii…

 12. Koana Joitzika spune:

  Buna seara. Ma intreb cum ii va „obliga” Milescu pe acei candidati sa faca dovada de buna credinta. Imi imaginez ca-i va alinia pe toti si le va cere sa faca cine stie ce nazdravanii, precum imparatul pe Harap Alb.