Alina Petrescu ..speranta oltenitenilor pentru J.O. „Londra 2012”

Olteniteanca Alina Petrescu, fosta eleva a liceului „Nicolae Balcescu” si proaspat campioana nationala la cros, este foarte aproape de a pleca in Statele Unite ale Americii , la un stagiu de pregatire alaturi de campioana olimpica, Constantina Dita Tomescu. Clubul la care este legitimata, Rapid Bucuresti, este in discutii avansate cu Federatia Romana de Atletism , in vederea deplasari sportivei oltenitence la stagiul de pregatire din America, alaturi de castigatoarea maratonului de la Beijing. Alina Petrescu are in palmares 3 titluri de campioana natioanala si unul de vicecampioana la concursurile nationale de cros/juniori. Sportiva a fost descoperita si apoi antrenata de profesorul de sport Ionel Colonel, pregatita apoi de Mihai Secatureanu, dupa care cea care a indrumat-o spre caile succesului a fost profesoara Cristina Dragan. Cel mai probabil, Alina va face parte din lotul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Noi ii dorim mult succes si suntem convinsi ca ne va reprezenta cu succes si de acum incolo, in competitiile interne si internationale la care va lua parte. Bafta Alina!

Comentarii

 1. adina spune:

  Alina, stiam ca intr-o buna zi o sa reusesti. Toata lumea ar trebui sa te ia drept exemplu pentru daruirea ta in tot ceea ce faci. Doresc sa ajungi acolo unde meriti si sa ne
  reprezinti cu succes, pentru ca esti un copil deosebit!!!

 2. Alexandra spune:

  Felicitari Alina! Le-ai aratat tuturor ce inseamna daruirea, pasiunea. Esti un om valoros si muncitor in care avem incredere si pe care il sustinem. Felicitari pentru tot ce ai realizat si… mai scoate-ne si pe noi la alergat ca doar miscarea este viata si viata e miscare! Mult succes!

 3. selenna spune:

  bafta multa!!oriqm erai cea mai tare….

 4. Mihai Ceausu spune:

  mult succes!

 5. tzesty spune:

  Bravo Alina!!!Se pare ca anii de munca si pasiunea isi spun cuvantul….AAA…si era sa uit:)):))aurul olimpic vrea sa cunoasca Oltenitza!!!:)):))BAFTA!!!

 6. LaLuCa spune:

  multa bafta! avem incredere in tine..

 7. Madalina spune:

  Bafta multa!:*

 8. Barcan spune:

  bvo ei …. o felicit ….si moah …ce picioare are (m-as da la ea da…n-am pantofi) :P:P

 9. Bobbytza spune:

  tare tare fata o stiu din vedere shi mereu e sportiva multa bafta shi sa ridici oltenita acolo unde trebuie

 10. valentina spune:

  felicitari si bafta!sa i se indeplineasca dorintele!

 11. Bogdan Balaita spune:

  bafta…. 😉

 12. bv Alinia… multa bafta … eram sigur ca asa va fi…am incrdere in tine… ZEVZEA 😉

 13. setfan spune:

  hai vecina ca stiam ca o sa ajungi departe

 14. mary spune:

  felicitari si multa bafta in continuare!!!!

 15. LYV spune:

  FELICITARI ALINA , MULT SUCCES IN CARIERA !!!

 16. kaka spune:

  hai alinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…fane sa fim si mai mandri de tn.suntem alaturi de tine orice ar fi…doar esti k si o sora pt mn

 17. ursu spune:

  MULTA BAFTA … SPER K VISUL SA TI SE IMPLINESCA !!! SUCCES

 18. robby_g spune:

  moama ce ne mai alerga la testele fizice de la arbitrii…ramaneam 1tura in spate la „cooper” 😀 >>bv ei!!

 19. rugby15 spune:

  Este senzational ca fara nici-o baza solida a sportului in acest oras mai rasar talente . Ca fost practicant al atletismului va spun ca este unul dintre cele mai grele sporturi . Antrenamente zilnice in care „bagi” cel putin 30 km alergare ….antrenorul si profesorul de educatie fizica si sport dl.Mihai Secatureanu este un as in materie de atletism si fost multiplu campion national si balcanic la 30 si 40 km mars . La Oltenita a creat o echipa de atletism foarte buna iar ca rezultate Radan Eugen campion national la mars , Colonelu Ion campion la 3000 metri obstacole , Cristi Stancu vice-campion national tot la 3000 m obstacole , eu la 16 ani un loc 4 la 600 metri plat campionatul natinal de la Bacau ..etc etc…deci bazin bun de atletism exista in zona……promit ca am sa vorbesc cu Liliana Nastase campioana mondiala de heptatlon antrenoarea lui Ionela Tarlea sa stea aproape de Alina Petrescu fata noastra de aur . Succes Alina si nu uita ..cand iti este greu..gand te bate gandul sa renunti…sa iei decizia dupa ce mai alergi inca cativa km……Bafta

 20. lavinia spune:

  bravo alina ma bucur pt tine ..esti o fata de milioane meriti sa fi acolo te pup si bafta multa!!!

 21. ana cotea spune:

  bv fata;)))bafta k esty fata buna asa esty j la fotbal;)j la multe altele fata isteata pooop fosta ta colega la fotbal;)))

 22. elena spune:

  bravo, multa bafta in continuare

 23. elena spune:

  Alina eu iti urez tot binele din lume si sa o tii tot asa cum ai inceput, ai inceput bine concursurile pe care le-ai obtinut pana acum, mamaia te sustine cat poate ca sa poti merge mai departe si nu uita: TE IUBESC MULT SI TE PUP, MAMAIA CARE TE IUBESTE MULT. Multa,multa bafta si succes in continuare ca sa ajungi unde ti-ai dorit.