Centru multimedia la Grupul Şcolar “Nicolae Bălcescu”

Grupul Şcolar Nicolae Bălcescu – Olteniţa – a propus spre votul consilierilor locali un proiect cu finanţare din Fondul Social European în valoare de 1.850.000 lei. Proiectul, aprobat de consiliul local, are ca obiectiv înfiinţarea şi funcţionarea unui centru multimedia în municipiul Olteniţa. În centru vor funcţiona o bibliotecă, doua săli de lectură şi o sală de conferinţe. Activităţile propuse să se desfăşoare în centru vor fi : mese rotunde, seminarii, seri literare, târg de oferte, proiecţii de film, expoziţii , ce au ca grup ţintă elevii din şcolile olteniţene. Grupul şcolar, în calitate de solicitant, va susţine financiar, prin partenerii săi, valoarea TVA-ului. De altfel, Grupul Şcolar Nicolae Bălcescu, solicita Primăriei Municipiului Olteniţa să-i fie partener în implementarea proiectului şi în finanţare, prin acordarea procentului de 2% din valoarea totală a proiectului în cuantum de 37.000 lei.

Comentarii

 1. A. V. spune:

  Un proiect binevenit pentru orasul nostru.Ne bucura faptul ca sunt astfel de initiative in Oltenita si ar fi bine sa atragem cat mai multi bani europeni.Felicitam echipa de initiere a programului si ai uram succes!

 2. Stoian spune:

  foarte tare frate…sa speram k o sa devina realitate nu doar proiect…

 3. Cristina spune:

  si unde mai precis va fi amplasat acest centrul multimedia?

 4. Marius Dociu spune:

  Presupun ca undeva in interiorul liceului ..Intr-una dintre cladiri.. Nu cunosc detalii.. Deocamdata e la faza de proiect ..

 5. Mihai Ceausu spune:

  initiativa laudabila, sper sa se realizeze!

 6. SoftKill spune:

  cred k o sa fie in localul C pt ca este in renovare iar unul dintre etaje este inchis de f mult timp … posibil sa se faca acolo acum nu stiu nik sigur …

 7. dan elena spune:

  nu o sa fie in liceu,o sa fie in centrul orasului…restul e surpriza…..stiu de la sursa sigura:P