Elevii şi profesorii liceului „Nicolae Bălcescu” Olteniţa au aniversat Ziua Educaţiei

Ziua Educaţiei a fost sărbătorită vineri, 3 octombrie de elevii şi profesorii liceului „Nicolae Bălcescu” Olteniţa. Prof. de istorie Liliana Niculiţă a organizat câteva concursuri artistice în liceu, iar Cristina Drăgan a fost prezentă în Parcul Central alături de numeroşi elevi, pentru a desfăşura un concurs de cross. Începând cu ora 8,00 a dimineţii de vineri 3 octombrie, banerul cu inscripţia „5 octombrie 2008-împreună ne facem viaţa mai frumoasă” a fost amplasat în faţa liceului Bălcescu. Clasele a IX-a şi a X-a au oferit flori şi bomboane profesorilor. Un concurs a început la ora 10,00 în cancelaria din localul A. La concurs au participat elevi de liceu şi de şcoală de arte şi meserii. Cele mai frumoase creaţii literare şi artistice, cele mai frumoase desene au fost premiate de Liliana Niculiţă. Potrivit profesoarei de istorie, cele mai frumoase realizări vor fi expuse în şcoală. „Vom construi două panouri: unul în şcoală şi altul în incinta centrului pentru copii cu handicap sever, de lângă spitalul municipal. Toate păpuşelele astea confecţionate de elevi, dar şi alte jucării vor fi expuse la panouri. Ceea ce am realizat noi aici este strâns prin voluntariat”, ne-a declarat Liliana Niculiţă. Concursul „Crossul Toamnei” din Parcul Central s-a finalizat de asemenea cu mai multe premii, copiii fiind recompensaţi după meritele lor. La organizarea evenimentului de vineri au mai contribuit profesor de psihologie Doina Muşat, profesor de fizică Narcisa Podocea, maistru în textile Maria Postolea.

Comentarii

 1. Barcan spune:

  ce de copii thuamneeee …. chiar mi-era do sa-mi mai vad liceul… saloot totzi fostii mei profesori si o pup dulce p d-ra diriginta si p d-na petrescu daca mai e p aqlo… albul si negrul , binele si raul !!!

 2. lidia spune:

  am fost intamplator in curtea acestui liceu si-am ramas f.dezamagita de purtarea elevelor,vorbeau urat,injurau,erau imbracate ca cele de pe centura,fumau,etc.,diferenta ca de la cer la pamant intre ele si cele de la liceul ”neagoe basarab”,am ajuns la concluzia ca si fetele de la ”arte si meserii ” au un comportament mai decent decat cele de la industrial !

 3. gyana spune:

  soooper tare d ziua educatiei am fost si eu poooooop dolce cls a X a D si p diriga mea NICULITA LILIANA…. liceul nostru e cel mai tare nu conteaza parerea altora asa ca nu mai comentati ca nici voi nu sunteti cuminti:”*

 4. street_dancer spune:

  si ce nui convine femeii aceleia?? oare la sahia sau la arte fetele se poarta mai frumos??? nu stiu ce i sa parut asa ciudat shi cum adik fetele sunt imbracate k pe centura. astai moda tantiiii oare la sahia fetele se imbraca cu fuste cu o palma peste genunchi.texte

 5. Davio aka Vlad spune:

  Itaaaaaa fostii mei colesgi, balea, dragos si mitu =))

  Noi n`am putut veni 🙁

 6. Myreluza spune:

  asa mai da nu ca….de la „Neagoe Basarab” :)):)) numai fitze pe akolo:)) si sunt niste [***] :)):))

 7. Co2(sute de euro ) treci la chimie :))) spune:

  Cel mai penal(din punct de vedere legal si nu numai ) liceu de pe raza jud Cl :)) acolo se da mita babana, e multa indisciplina si multa tiganie fara sa fac discriminari! …o zic in calitate de fost elev al acestui liceu! sunt prea multi [****] plini de ei plea multe flegme aruncate la intamplare pe salon prea multe tigari in wc-uri , prea multi profesori corupti ! numele va da de inteles la ce materii sunt cele mai mari smecherii (Chimie, Fizica, Matematica ) :)) astea’s de toata jena ! :)eu chiar ma bucur ca am iesit din cocina aia numita institutie ! N….

 8. Roxi spune:

  bah..ia mai ujor..ca toate st la fel:))adik nu e cazu sa judecam licee si..n inteleg dc va tot certati si dc aveti o parere proasta despre sahia j in fn:-J aiurea:-J toate st la fel..no com:))

 9. dina spune:

  asa e, „Nicolae Balcescu” e o cocina, nu liceu; ai perfecta dreptate, CO2. flegme si tot restul. e o ironie sa sarbatoreasca tocmai ei Ziua Educatiei.

 10. Mihai Ceausu spune:

  nu exista comparatie intre „Neagoe Basarab” si „Nicolae Balcescu”. Uitati-va cu ce medii se intra si la ce facultati ajung cei la fostul „Sahia” si ce se intampla la „Industrial”.

 11. mihai b. spune:

  la „sahia” doar [***] frate…ce scoala se face la „industrial” si ce se face la „cel mai bun liceu din judet”….Doamne sunteti cretini…[*****]…La sahia profi dau note mari k sa nu strice reputatia liceului…asa k….

 12. mihai b. spune:

  sunte-ti penibili frate….nu aveti altceva de facut…cretini

 13. Marius Dociu spune:

  Unele comentarii au fost cenzurate din cauza faptului ca nu s-a respectat DISCLAIMERUL ( citeste „IMPORTANT” )!

 14. mihai b. spune:

  [****]…munciti….nu comentati aiurea.. [***]

 15. Mihai Ceausu spune:

  1.oi fi eu cretin, desi nu ma consider…dar in privinta celor ce nu stiu sa conjuge verbul „a fi”…nu am nici un dubiu!
  2.d’aia se muta (transfera) profii de industrial la sahia, pleca de la bine la rau :))

 16. AND spune:

  Mai bn puneti mana pe carte :)) si lasati comentarile=))

  numai criticati atat..fiekre are o parere despre am2 licee,una buna alta rea .

 17. theo spune:

  Normal frate k nu se compara Sahia cu Industrialu’ pt k l-a depasit d moolt…Dak elevii d la sahia au note mai mari credeti k sunt mai destepti?Toata lumea stie cum se iau notele akolo, asa k…gura mai mik!!!Un buket d flori, o mik atentie, o meditatie la saptamana, mai vine taticu si mamik p la sc…si gata nota, gata absentele, gata elevul model…un liceu de prestigiu, c mai??? Kiar nu aveti pik d bun simt??? Knd voi, cu gurile voastre spuneti lucrul asta?
  Si apropo d ziua eduktiei…a fost prea putin pt niste inteligenti k voi sa fak ceva? Sau v-ati consumat toate ideile la comment-urile astea?
  Cred k mai mult d oftica…
  Cum s-a intamplat k vestitul liceu „Neagoe Basarab” sa nu sarbatoreask „ziua educatiei”???Tocmai voi, kre sunteti niste copii edukti, nu k aia d la Industrial…RUSINICA…RUSINIK!!!
  Iar despre fetele d akolo…NO COMMENT…

 18. Dorin spune:

  Dupa parerea mea,elevii de la cele 2 licee mentionate mai sus au cam acelasi comportament, prezent la majoritatea tinerilor din ziua de azi. Dar in ceea ce priveste afirmatiile de mai sus despre liceul „Nicolae Balcescu” sunt total aiurea, k si la sahia e la fel. [***CITESTE DISCLAIMERUL (IMPORTANT)]

 19. SrS spune:

  ce fel au iesit nepoti astia ai mei in poze:)))

 20. calin iulian spune:

  frumosi anii petrecuti la industrial.femei alcool si tutun.gasiti voi o combinatie mai placuta.va saluta iulica.fost elev