Gigi Becali e blogger

Motto: Gigi Becali: „Mi-am tras blog, hahalerelor!”

Cel mai faimos, plastic in exprimari si excentric dintre patronii Ligii I din Romania, domnul George Becali, a intrat in randul internautilor prin crearea unui blog. Evenimentul s-a petrecut in noaptea de miercuri, la indemnul consilierilor sai.

Gigi Becali recunoaste ca nu se pricepe la calculatoare si ca nici nu are timpul necesar pentru activitatea specifica unui blog, dar ca toate textele postate vor fi dictate personal si ca va raspunde celor mai interesante comment-uri.

Multi au crezut ca este o farsa, insa, Dragoş Moldoveanu, directorul Departamentului imagine-comunicare al PNG-CD şi cel care se ocupă şi de administrarea site-ului, a afirmat: „Vă asigur că textele reprezintă opinia domnului Becali. Dînsul le dictează secretarei, care apoi le postează pe blog”.

Cum a scris si Razvan Parnac, ar fi fost foarte interesant daca dl Gigi si-ar fi scris singur toate articolele, fara nici o interventie. Dansul e cel ce face spectacol, se lupta si ne starneste interesul.

Subiectele abordardate vor fi din categoriile: fotbal, politica si personal.

Fanii stelisti nu pot decat sa se bucure ca patronul clubului preferat are un blog, ei putand sa-si exprime in mod direct opiniile catre acesta.

Pentru cei interesati puteti intra pe http://www.georgebecali.ro/blog

ps: Nea Gigi, am de la bunica-mea un teren spre Bucuresti, ne intelegem si noi?

Comentarii

  1. adi spune:

    Era de asteptat…eu imi doresc sa ajunga si in Parlament…langa Zavoranca etc. sa fie veselie. Praful si pulberea sa va alege de tara noastra, dar ne vom amuza copios. E ca in replica aia din Margelatu…..nu stiu daca va aduceti aminte…”Saraci am fost, saraci murim, dar macar sa ne petrecem”.

  2. reb spune:

    asteptam blogul lui de ceva vreme, am vazut numai fake-uri pana acum :)) trebuie sa recunosc cand l-am vazut, am ras mai copios decat la celelalte

  3. babydoll spune:

    Ai dreptate Adi draga- ti-l imaginezi pe Becali spunandu-i Oanei ca-i hahalera si zdreanta in timpul sedintelor din Parlament?! Sincer cred ca va avea multi vizitatori blog-ul lui, vor fi cu totii curiosi sa vada ce idei marete mai are dl.