Locul 1 … insa vrem mai mult ..

Olteniteanul.ro este, pentru a treia luna consecutiv, pe primul loc in clasamentul celor mai accesate siteuri din judetul Calarasi. Conform statisticilor furnizate de trafic.ro, in luna septembrie, siteul oltenitean a adunat 17.742 vizitatori (59.532 afisari), cu aproximativ 5.000 vizitatori in plus fata de siteul clasat pe locul doi in judet, observatorcl.info (siteul cotidianului judetean „Observator de Calarasi”). Desi am ramas pe primul loc, dorim ca in in scurt timp sa relansam acest site, astfel incat, incepand cu prima luna a anului viitor, numarul celor ce ne viziteaza sa atinga 30.000 (lunar). Insa…toate la timpul lor. Multumim tuturor pentru fidelitate!

Comentarii

 1. Mihai Ceausu spune:

  bah ce buni E astia… la mai multe SUCCESURI

 2. Barcan spune:

  Sunt fan …. !!!

 3. edward spune:

  teapa frate … , http://www.oltenitaportal.com e in top , uitete si u pe gogu , ei nu au trafic ca altfel va dadea clasa .. 😀 deci … locul 1 …. in vis … sunt multe site-uri din oltenita care sunt accesate mai mult decat asta … google e top nu jucaria asta 😀

 4. babydoll spune:

  Felicitari ! Va dorim sa va indepliniti obiectivele si promitem sa va „vizitam” in continuare!

 5. Marius Dociu spune:

  Domnu’ Edward … tu vorbesti in cunostiinta de cauza? 🙂 Eu nu prea cred … oltenitaportal.com a fost, daca nu ma insel, primul portal de stiri dedicat mun Oltenita..si asta datorita initiativei lui Razvan Parnac. Nu stiu de ce , dar siteul nu mai este inscris pe trafic.ro. Eu nu vorbesc decat in cifre… Cum ar fi sa renunt la trafic.ro…si lunar sa ma laud cu 50.000 de vizitatori?? 😀 Inainte sa lansez blogul…conform datelor trafic.ro, nici un alt site oltenitean nu depasea 7-8.000 vizitatori lunar. Asadar…Edward..nu prea stii ce vorbesti..

 6. tatiana bold spune:

  Felicitari ! Cu siguranta , daca stirile vor fi de interes , ca si pana acum , vei avea vizitatori . Succes in continuare ! Iar referitor la cei care „ataca” reusita , trebuie sa fii mandru ! Inseamna ca existi .

 7. rugby15 spune:

  Felicitari pentru blog si este interesanta „competitia” traficata dintre http://www.olteniteanul.ro si http://www.oltenitaportal.com deoarece contorul se invarte doar inainte . Mai baieti , nu cumva sa fiti intelesi si sa creati o falsa concurenta si noi sa ne ocaram pe aici :))
  Apropo , de ce articolele si stirile sunt identice ?
  Tot inainte si tineti minte http://www.nunemaifacembine.ro

 8. Marius Dociu spune:

  Pentru ca oltenitaportal copiaza stirile de pe „olteniteanul” dar si de pe „observatorcl” ..evident…citand sursa… eu unu nu am nimic impotriva..

 9. Bogdan B. spune:

  sunt de acord cu tine Marius da … asta nu e concurenta luand toate stirile din alta parte … asta e xerox ! Nu il putem considera concurenta cat timp nu sunt articolele lor

 10. rugby15 spune:

  Nici noi , dar atunci sa va hotarati care critica si care lauda ………………:))

 11. aurel spune:

  felicitari!!!

 12. Iris Fan Olteniteanul.ro spune:

  cel mai bun site Olteniteanul,pt k informeaza lumea despre ceea ce se intampla in orasul asta!!!Sun Fan Olteniteanul.ro si parerea mea este k nici un site nu il va putea intrece pe Olteniteanul.ro!!!Felicitari Giovany si tine-o tot asa!!!