Un bancomat înghite carduri şi nimeni nu face nimic

Bancomatul CEC Olteniţa înghite carduri. Florica Pripas, una dintre cele care au încheiat contract pentru ridicarea banilor pe card de la CEC Bank Olteniţa, ne împărtăşeşte indignarea sa vis a vis de serviciile slabe pe care unele instituţii le oferă clienţilor săi. Florica Pripas, bibliotecară la şcoala generală nr. 2 Olteniţa, s-a lovit de o situaţie absolut hilară şi extrem de jenantă. În urmă cu aproximativ două săptămâni, pe când dorea să îşi ridice venitul lunar de la bancomatul CEC-ului, cardul său a fost înghiţit şi ea nu l-a mai putut recupera. Deşi a strigat după ajutor salariaţilor CEC-ului, nimeni nu i l-a putut oferi. Conform declaraţiilor acesteia, cei din interior au sfătuit-o să aştepte să se alimenteze bancomatul. După două ore de aşteptare finalul a fost acelaşi: nu şi-a putut recupera salariul de pe card. Zvonurile cum că acest bancomat înghite carduri s-au adeverit chiar la ridicarea banilor acesteia. „Nici măcar nu au pus acolo un bileţel că e defect şi înghite carduri să nu mai ridice oamenii bani de la acel bancomat. Am mai auzit că şi pe la bănci se mai întâmplă ca bancomatele să înghită cardul, dar îţi dau bani din cont. Aici am aşteptat ca o proastă. Directorul Măcău mi-a spus că vor găsi fetele o soluţie. Ele m-au sfătuit să-l declar pierdut pentru că nu se poate să-mi dea bani din cont şi că e vina mea. Care vină era a mea nu ştiu. Că nu se face revizia acestor aparate, probabil sau că e o societate aşa prost organizată. Am completat un formular că am pierdut cardul, dar nici până astăzi nu s-a rezolvat situaţia, iar eu nu-mi pot ridica banii mei. Luni, acum două zile, am stat mai bine de o oră să văd dacă îmi pot recupera cardul să ridic banii şi degeaba. Formularul a fost trimis la Călăraşi, am sunat şi acolo şi numai aiureli am auzit vorbindu-se. Am vrut să completez în aşa fel încât problema mea să fie considerată o urgenţă, dar mi s-a spus că trebuie să plătesc o taxă şi mai bine să las aşa. Au trecut aproape două săptămâni şi nu pot să-mi scot banii. Asta e bătaie de joc, e ceva care nu am mai auzit. Am fost şi la altă bancă şi nu se întâmplă aşa ceva. Iar dacă s-ar întâmpla să aibă ancomate defecte, ei dau banii omului din cont”, declară plină de supărare Florica Pripas.

Comentarii

 1. geo spune:

  pai sa se duca cineva sa puna acolo „defect”

 2. Mihai Ceausu spune:

  asta iti trebuie daca te duci la cec. tot comunisti si tot comunistii au ramas. nu imi doresc sa le fac publicitate negativa.

 3. Viorel spune:

  pai dar nu e singurul cel de la raifaizan de la biserica eroiilor face acelasi lucru

 4. Diana spune:

  Incredibil…numai la noi se poate intampla..asta e, traim in Romania..asta-i adevarata tara a tuturor posibilitatilor…..

 5. emma spune:

  pay de cand q criza asta monetara nici bancomatele nu mai vor sa dea bani……:))….

 6. Viorel Ruse spune:

  La CEC :))) ??, pai la CEC nu vei gasi niciodata sprijin din partea vre unui angajat/a, stiu asta pt ca mi s-a intamplat de curand :)), sa mi se dea inapoi peste ghiseu o factura si un mandat postal sa scriu seria facturii… 4 cifre :)) adevaru’ ca era obosita tanti de acolo :))

 7. Bogdan Balaita spune:

  ce poti sa le ceri celor de la cec ?!?!?! …. Serviciile lor lasa de dorit , asta este adevarul

 8. tzesty spune:

  normal ca serviciile lor lasa de dorit…daca in 3 luni de zile le-au plecat 30% din angajati!!!Oamenii de la CEC sunt la alte banci acum…la cec toti sunt pe picior de plecare datorita salariilor mici…

 9. andrey91 spune:

  a pus vreun baietas ceva dispozitiv sa ia cardurile

 10. Mihai Ceausu spune:

  ce poti face cu niste carduri daca nu ai si codurile pin de la ele? eventual sa le faci breloc.

 11. babydoll spune:

  Oare doamna este sigura ca acei bani mai sunt in cont? Cum este posibil ca bancomatul sa iti inchita cardul si ei sa te puna sa il declari pierdut?!? Hai sa fim seriosi ! In mod normal ei sunt obligati sa il restituie in momentul in care se alimenteaza aparatul .Doamna… asta e de competenta politiei si oficiului pentru protectia consumatorului!

 12. adi spune:

  Este posibil ca acest bancomat sa fie intretinut si in acelasi timp alimentat de o firma de securitate si transport valori. Cel putin asa stiu de la ING Bank. Probabil d-aia indruma clientii sa declare cardul pierdut, ca nu au „cheie” de la bancomat sa deblocheze cardul, si foarte probabil CEC nu a avut banii de un ATM mai bun.
  Oricum trebuie avut grija sa nu comunicam persoanelor straine pin-ul iar la bancomat sa avem grija sa nu ne vada nimeni cand tastam pin-ul.

 13. Cantarul spune:

  @Ciolanus
  Cum dracului poti crede ca Tariceanu mai taie din salariile alea mari si sa dea la profesori, cand el le-a facut asa de mari.
  Ori esti visator, ori esti ipocrit. Daca stau si-ti privesc reclama electorala perca inclin spre ipocrit.

 14. bibi spune:

  pai cine sa isi dea interesul? domnu’ sandu cec? no way. angajatii au inceput sa le plece de pe timpul cand scumpa lui sotie era angajata cecului. era o simpla functionara dar ea stabilea cine si ce salarii sa primeasca… ca deh.. „leana” nu o sa dispara niciodata

 15. Florin Macau spune:

  bibi(ce oi fi tu femeie sau barbat), am si eu cateva intrebari pentru tine: 1.De unde stii tu atatea informatii „pretioase” si in calitate de ce comentezi? 2.De ce nu ai avut curajul sa iti scrii numele? 3.Imi poti spune numele tau daca nu sunt indiscret, ca poate asa o sa pari mai convingator/oare, nu? 4.Ai curaj sa imi spui in fata toate astea? Iti spun eu ca nu, caci afirmatiile tale sunt niste barfe care nu se bazeaza pe nimic real si care sunt transmise mai departe de (nu mai spunem cine ca se subintelege).

 16. kenny spune:

  Iar imi vine sa rad!!!
  Asa se intampla cand iti pui pe cap o palarie prea mare.
  Credeati ca daca acum i se zice CECBANK,se schimba si calitatea serviciilor sau a functionarelor care lucreaza acolo?
  Imi cer scuze pentru malitiozitate si-l rog pe dl director sa nu se supere,dar daca analizezi,numai putin,incinta si felul in care se prezinta functionarele in fata clientului,iti intareste convingerea ca nu-i suficient sa-ti pui la gat un sirag de perle.
  In rest….totul e ok.:))

 17. Cristy spune:

  bine ia faqut lu vecina mea :)) ( florica )

 18. kenny spune:

  Doamne…..mare ti-e gradina!!!:)))
  Daca am ajuns si pe un site sa ne bucuram de raul altuia….