Desi nu cred in promisiuni, oltenitenii vor iesi pe 30 noiembrie la vot

Astazi, echipa „Olteniteanul” a coborat in strada pentru ai intreba pe cetatenii urbei daca ies pe 30 noiembrie la vot si daca acestia cred in promisiunile electorale ale celor ce ne vor reprezenta in Parlamentul Romaniei. Raspunsurile au fost, in mare parte, afirmative. Totusi, credem ca oamenii nu au fost pe deplin sinceri si asta probabil din cauza camerei de filmat (vechile conceptii) . Am intalnit persoane care s-au speriat pur si simplu cand au auzit intrebarile si au fugit fara a-si motiva gestul. Daca la alegerile locale din iunie, procentul prezentei la vot a fost de aproximativ 45%, ne asteptam ca la alegerile uninominale din 30 noiembrie, procentul prezentei la urne sa nu depaseasca 30 % din electorat.

Comentarii

 1. Mihai Ceauşu spune:

  sigur din cauza camerei au spus ca merg. multi se duc pe la rude sau diverse chefuri si isi baga picioarele in ele de alegeri.
  pe de-o parte sunt de inteles si cei ce nu vor vota.
  eu voi vota!

 2. MARI spune:

  Pe cine sa votezi?pe niste parveniti care acum au descoperit Oltenita,sau bastinasi de conditii mediocre sa nu spun submediocra.Referitor la cei care au participat la sondaj;in afara de cei doi profesori care mai au si minte, ce sa mai vorbim de ceilalti,habar nu aveau de unde si pana unde tine colegiul5?!?!?!si cand va ganditi ca voturile la astia conteaza.Apropo,am auzit ca florareasa este studenta la drept!?poate peste patru ani o vedem candidata,ca tot este ea tare in gura.

 3. adi spune:

  @MARI – bine spus! Nu vota ca sa nu iti para rau mai tarziu!

 4. babydoll spune:

  Oameni buni, noi , presedintii sectiilor de votare din Oltenita, va asteptam sa veniti la vot. Puteti sa va exprimati votul sau sa il anulati, dar intelegeti-ne si pe noi ca ne vom plictisi toata ziua in sectii daca voi nu veniti la vot. 😀

 5. grigore spune:

  ati cautat-o mult pe florareasa?

 6. satar spune:

  In 1989 au murit foarte multi oameni ,nu vreau sa cred ca acei oameni au murit degeaba. EI si-au dat viata pentru a schimba ceva. Noi tineri ar trebui sa iesim la vot pentru a face o schimbare. Nu lasati pe altcineva sa aleaga in locul vostru.

 7. Cu alte cuvine pe 30 TOATA LUMEA LA VOT 🙂

 8. alina spune:

  O sa merg la vot si voi vota PNG-ul! Becali, asa cum e el, e sigurul care a ajutat oamenii de rand. Votati PNG! votati omul de la PMG

 9. rugby15 spune:

  Halucinant !
  Numai in Romania se poate intampla asa ceva !
  Oare unde o sa ajungem ?
  Cum dracu este posibil ca la alegerile de ieri castigator sa fie Aurelian Pavelescu iar Boabes de la PSD a iesit pe locul 3 dar prin redistribuirea de voturi din alte colegii PARLAMENTAR de Oltenita sa iasa Boabes.
  Deci iesi pe locul 3 si totusi castigi . Cine a facut aceasta lege idioata ? Niste idioti !
  Fratilor romani ….fratilor ….suntem incolaciti de politicieni de 2 bani scanteie care satu cu curu’n scaun sa cloceasca legi tampite si sa-si incaseze banu’ + comisioane + alte alea etc.
  Sunt dezolat . In orice competitie normala si logica castiga ala dupa locul 1 .
  Vai mama noastra !

 10. sunknu spune:

  da bun camentariul alinei brv acest om becali barem din cand in cand ajuta oamenii cu ceva dar astia lalti cu ce ne ajuta sa ramanem amanet sau se ne vindem organele sa supravietuium oricum asa e la noi in romanik mereu veselie si asa e treaba voi pe cine ati votat sau e confidential apropo spectacolul a facut totul?????