S-a desfiintat Prefab Modelu !

Milut: „Nu doresc să fac parte din mafia fotbalului românesc”

Patronul echipei de fotbal calarasene din liga a II a FC Prefab, Marian Petre Miluţ, a confirmat oficial desfiinţarea clubului. „Este adevărat că FC Prefab s-a desfiinţat. S-a desfiinţat pentru că nu doresc să fac parte din mafia fotbalului românesc. Aşa cum nu am dorit să fac parte din mafia politică, nu voi face parte nici din cea a fotbalului românesc. Semnalele sunt clare. Împotriva acestei echipe s-a făcut orice în tur. Cu arbitraje, cu jucători plătiţi ca să nu putem face performanţă. Am avut arbitraje potrivnice şi nimeni nu s-a sesizat”, a declarat Marian Miluţ.

Preşedintele de onoare al Prefabului a transmis şi un avertisment celor care vor sa mai bage bani în fotbalul din România. „Cine va mai investi în fotbalul românesc trebuie să ştie că pierde bani, dacă nu intră în jocurile mafiei. Am confirmat deja la FRF ca ne retragem. Nu vindem locul. Desfiinţez echipa. Nu pot admite lipsa de performanţă în jurul numelui Prefab. Prefab e un brand. Nu poate fi târât în mizerie nici de fotbalişti, nici de antrenori, nici de conducători”, a mai declarat Miluţ care a infirmat şi zvonurile ce îl dădeau ca posibil investitor la Dunărea Călăraşi, formaţia din Liga a III-a.

sursa: gsp.ro

Comentarii

 1. ciolanus (mihai) spune:

  ce sa-ti spun, e plin de mafie. dar el cum s-a umplut de bani? prin munca dreapta, corecta, cinstita?
  toti analistii economici din lume spun ca nu ai cum sa te imbogatesti in 2-3 ani din nimic.
  asa ca se ne mai scuteasca…
  stiu ca unii au legat aceasta dizolvarea de criza financiara mondiala.
  pacat, ar fi facut o figura frumoasa.

 2. andrey91 spune:

  trebuie ca in Liga 2 sa fie doar o serie de 20 si asa vom avea si un fotbal mai puternic cu echipe fara probleme financiare din cauza careia sunt desfintate

 3. rugby15 spune:

  La cati bani a aruncat pe echipa asta , daca-si facea echipa de handbal cu acelasi buget avea super rezultate in Liga Nationala .
  Ce-or cauta toti in fotbalul asta sa-ti toace banii aiurea pe toti impiedicatii – nu inteleg ?!
  Au contracte barosane si fotbal – OHA !

 4. krossfire spune:

  Ciolanus : Intamplator Milut s-a imbogatit in vreo 22 de ani, ca sa-ti faci o idee. Era consultat\automatist pe vremea lui Ceasca si tot pleca pe-afara pentru ca erau putini. Si-a facut multe contacte si a facut o firma de calculatoare prin 90′ si a tot cumparat.

  A investit in alte lucruri (partide, asociatii) mai mult decat in Prefab dar cu ultima e nasol pentru ca o cunostinta din zona zicea ca-l mai vedea pe la meciuri (cunostinta intra gratuit, ca altfel nu se agita).Deci, cand ai vreo 3-4 afaceri prospere si stai la meciurile Prefab inseamna ca fie ai timp cu duiumul fie chiar crezi ca echipa va trece in liga 1.