Trei tâlhari au încercat să fure dintr-un bancomat

Poliţiştii olteniţeni au fost sesizaţi prin 112 Serviciul de Urgenţe în legătură cu o tâlhărie. Unul dintre preoţii bisericii „Eroi” din Olteniţa a sesizat organele de poliţie cu privire la un jaf declanşat pe 6 noiembrie, în jurul orei 3,23. Persoane necunoscute au abandonat în curtea bisericii mai sus amintite un bancomat. Din primele cercetări ale poliţiştilor olteniţeni a reieşit faptul că aparatul, proprietate Raiffeisen Bank, aflat în faţa restaurantului „Vichy Stoica”, a fost smuls şi transportat vis a vis, în curtea bisericii Eroi, cu un utilaj de transport tip „liză”. Agitaţia a atras atenţia celor care locuiesc în casa parohială D.C. şi D.V.. Astfel cei trei jefuitori au fost surprinşi în timp ce forţau bancomatul pentru a sustrage banii aflaţi în interior. Cei doi martori au strigat după ajutor, între aceştia şi cei trei spărgători a izbucnit imediat un conflict. Pentru a-şi asigura scăparea tâlharii au trântit-o la pământ pe femeia martor, au abandonat bancomatul şi liza şi au fugit. Martorii au observat că cei trei autori ai tentativei de furt erau îmbrăcaţi în acea noapte cu haine închise la culoare şi mascaţi. În acest moment, dosarul se află la biroul judiciar Olteniţa. Poliţiştii de aici cercetează cazul. Activităţile poliţiştilor se derulează pentru aflarea autorilor şi apoi cercetarea lor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. După cum declară poliţiştii, proprietarul bancomatului a fost atenţionat în cursul lunii iulie 2008 să ia măsuri corespunzătoare, de asigurare a pazei şi protecţiei ATM-ului, dar nu au fost luate nici un fel de măsuri.

Comentarii

 1. dylyu spune:

  mai bine il luau

 2. Mihai Ceausu spune:

  in tara asta chiar nu mai munceste nimeni? toti sunt pusi numai pe furat?

 3. adi spune:

  Pai ii cerceteaza doar sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie…..ce se intampla cu tentativa de furt ?? Ca totusi intentie au avut din moment ce au smuls „agregatul” din perete:)

 4. Bigutza spune:

  Deci asta e,s-a ajuns si in oltenita cu obiceiul asta..maine-poimaine auzim ca am jefuit bcr-ul…

 5. reb spune:

  se fura mai usor cu cartelele de metrou :))

 6. Edward spune:

  deci ar trebuii sa li se adauge si infractiunea de distrugere .

 7. krossfire spune:

  Ce zici de ”Prins => taiat mainile” ?

 8. kenny spune:

  Ha,ha,ha,ha…de-a rasul-plansul.
  Am trait s-a vad si p’asta in Oltenita!!!!!
  Si sa nu-si inchipuie cineva ca vor fi descoperiti hotii!!!!
  Cel mult vor fi stresati martorii,care vor da nspe declaratii(si-n picioare,si culcati,si pe intuneric,si cu lumina-n ochi ..etc).
  In rest….s-auzim de bine!!

 9. MARI spune:

  Exista si politie in Oltenita?Mai bine avea popa si preoteasa catuse si pistoale si poate ii retinea pe hoti;ca politisti nu prea am vazut prin Oltenita.AAA poate or fi in greva,ca asa se discuta la televizor,ca sunt nemultumiti de salarii.

 10. Sorin spune:

  Ce tare, chiar am trecut acum 2 ore pe acolo si nu stiam unde a disparut bancomatul.

 11. sisi spune:

  super tare sa mor sunteti bun baieti 🙂 va tin pumni :)):)):))

 12. babydoll spune:

  Hai , nu fiti rai poate cei trei sunt oameni cu frica lui Dumnezeu si au vrut doar sa faca o donatie bisericii. 😀

 13. hotul spune:

  poate nu le placea bancomatul la stoica si vroia sa scoata bani din curtea bisericii…mai stii?

 14. mihai spune:

  DIMINEATA CANTA CUCU……FRAIERII SE DUC LA LUCRU 😉

 15. N3uRoN spune:

  din partea mea respect nu am ce sa zic dc primaru nu face ceva acolo lasa ca face iei ce vrea din orasu ala respect baieti ;)bv ma bafta in continoare 😉