Competitie de fotbal la Oltenita

Grupul Şcolar „Nicolae Bălcescu” Olteniţa a fost sâmbătă gazda unei competiţii de fotbal, ce s-a desfăşurat pe categorii de vârstă. La categoria V-VIII categoria „băieţi” locul I l-a obţinut şcoala din Radovanu, locul al II-lea şcoala „Spiru Haret” din Olteniţa, iar locul III şcoala Mitreni. La categoria „fete” locul I a fost acoperit de Clubul Sportiv „Smart” Bucureşti, Grupul Şcolar „Nicolae Bălcescu” obţinând locul al II-lea. La categoria I-IV „băieţi” locul I a fost ocupat de şcoala „Spiru Haret” din Olteniţa, locul II de Clubul Sportiv „Cautis” Bucureşti, iar locul III de şcoala din Şoldanu. La competiţie au participat 17 echipe, iar premiile s-au ridicat la 2000 de lei. Acestea au constat în mingi, diplome, dulciuri, cupe şi medalii. Organizatorii au fost Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Călăraşi şi Direcţia Judeţeană de Sport Călăraşi. Cristina Drăgan, preşedintele AJSpT Călăraşi a declarat că această competiţie se află la a IV-a ediţie. „Sunt mulţumită că în fiecare an se înscriu mulţi competitori, parcă din an în an mai mulţi competitori. Dorinţa mea este ca toate competiţiile sportive de acest gen să se înscrie în catalogul celor mai importante activităţi sportive. Şi cu fiecare an ce trece îmi doresc un standard cât mai ridicat de participare şi o bună organizare. Am reuşit să adun 2000 de lei, ceea ce este o altă realizare pentru ca premiile să fie pe măsură, iar competiţia să se ridice la standardul ce i se cuvine” declară prof. Cristina Drăgan, director al Grupului Şcolar „Nicolae Bălcescu” şi preşedinte al Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi Călăraşi.

Comentarii

 1. Teodoresu Tudorita spune:

  Felicitari Cristina ! Ai ramas aceeasi persoana ambitioasa , asa cum te-am cunoscut. Succes in continuare atat pe plan sportiv cat si in noua functie de director.

 2. Luca Dorina spune:

  Felicit echipa de la Scoala cu clasele I-VIII „D.I.Ghica” din Radovanu si pe domnul profesor Musat Ion

 3. AND:* spune:

  Respect profa’ sunteti cea mai tare :X

 4. rugby15 spune:

  Hai Radovanu ….ca am ” neamurili ” de acolo !!!

 5. babydoll spune:

  Radovanu a avut mereu echipe bune si de fotbal si de handbal (eu eram in echipa de handbal a scolii si tin minte ca am batut echipe de fete unde media de varsta era cu 2-3 ani mai mare decat a noastra, iar baietilor nu prea reuseau multi sa le stea in cale ), asa ca HAI RADOVANU – sunt mandra de voi baieti- la mai mare!

 6. nebunatyku spune:

  E fortza cu doamna Cristina :X bravo

 7. Robert spune:

  bravo profa … sunteti cea mai tare … sa o tineti tot asa … k sportul este bun

 8. alex spune:

  naspa

 9. alex spune:

  competitie

 10. Marius spune:

  sall.Am jucat la echipa de fotball RADOVANU si nimeni nu ne-au stat in cale….defapt de acolo sunt;)…Fortza radovanu in continuare si mult succes!!!!

 11. sabyna spune:

  …felicitari profa …si echipei mele :*:*:*

 12. alex spune:

  poate castiga vreun trofeu

 13. mihai spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)

 14. mihai spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)