Conferinta de presa PSD

Ţone Petre – preşedinte PSD Olteniţa : „Norica Nicolai ar fi fost cel mai bun senator pentru Oltenita”, „Daca nu va exista o colaborare cu primarul municipiului, degeaba avem deputat de Oltenita”, „Nu cred ca Oltenita va fi foarte afectata de criza financiara” . – vezi video

Comenteaza declaratiile presedintelui filialei PSD Oltenita, Tone Petre.


Comentarii

 1. Gabi spune:

  nu zau?

 2. valeria liundriu spune:

  Nu sunt lamurita…a fost o conferinta de presa a PNL in care s-au exprimat regrete ale esecului la alegeri…ma rog ei au reusit „fara loc”.Dl. Tone pare atat de dezamagit ca au un deputat…probabil stie mai bine ca noi la ce sa se astepte.Si noi si Dl. Boabes am avut eperienta mandatului domniei sale de deputat.Va mai aduceti aminte?…Nu?!…Chiar nimic?!!

 3. roxy spune:

  mda serios cred k dak era norica senator muream cu toti in inchisoare . dmnu constantin e un om bun ji marea majoritate avem incredre in el 😀 fortza pd-l

 4. viorel spune:

  ne-am saturat de abureli,puneti osul la treaba.

 5. Mihai Ceauşu spune:

  roxy, se vede ca nu-l cunosti pe senatorul din partea partidului portocaliu…dumitru e numele de familie
  sau poate iti permiti sa-i spui direct pe prenume…
  e grav daca marea majoritate de la pdl aveti incredere. trebuia sa fiti toti, ca doar sloganul era ceva de genul „noi cu noi”.
  oricum, garantez pt dl C. Dumitru ca e un om bun si isi va respecta functia de senator.
  imi cer scuze de offtopic (sau ca am batut campii, pe romaneste).

 6. flo spune:

  gata cu atata politica ei cu ei noi cu noi… ne-am saturat…felicitari celor care au castigat, pacat de cei invinsi, mergem mai departe?? vrem si alte reportaje dragi reporteri olteniteni spor la treaba:) felicitari pt noul aspect al site-ului arata f bine, se vede evolutia.

 7. alin spune:

  Bravo dl. Tone!!!!! Pt. prima data in viata sunt de acord si cu dvs.- numai in anumite privinte. Ar fi bine daca ati fi si sincer !

 8. Mihai Ceauşu spune:

  ne-am linistit si cu alegerile, vointa noastra nu a fost respectata, sa ne apucam de altceva.
  pentru niste copii amarati (nu din Oltenita) nu aveti timp sa clickuiti aici?

 9. Victor spune:

  Mare om politic acest Petre Tone.Sa nu uite ca in Oltenita,sunt si oameni mai in varsta care ne aducem aminte,de trecut.Sa ne spuna,ce a facut d-nul Boabes in calitate de parlamentar de Oltenita ca PSD-ist in perioada cand a fost deputat? Si,apoi de unde atata simpatie ptr.fostul procuror de Oltenita,Norica Nicolai? Oare nu merita mai multa incredere,un om din Oltenita?Nu-l cunosc ca om pe Viorel Pironea dar,merita mult mai multa incredere din partea Oltenitenilor.Oare de unde si pana unde acest Aurelian Pavelescu care stia ft. bine sa ranjeasca la tv?

 10. alex spune:

  psd la putere