AJUTATI-O PE IULIANA- SPUNETI NU NEPASARII

„Ea este Iuliana Sandu,o tanara din Oltenita in varsta de 20 de ani care sufera, potrivit ultimelor teste efectuate de catre medici, de o boala numita neuropatie multiplă inflamatorie imunitară.Singura ei sansa de a putea duce o viata normala este ajutorul tau
Pentru a putea fi operata Iuliana are nevoie de 30.000 Euro , deoarece necesita o interventie cu celule stem care poate fi efectuata doar in China, tara unde va trebui sa mearga pe cont propriu. Din putinul tau te poti lipsi azi de un lucru cat de mic: de o tigara, de o cafea, sau chiar de o haina noua, dar vei avea multumirea sufleteasca de a-i fi redat viata si zambetul pe buze unei tinere care a avut parte doar de durere pana acum. Daca doriti sa donati sume mai mari, pentru ea s-au deschis doua conturi la Piraeus Bank cu urmatoarele numere:
RO 78 PIRB 1201355940001000 în lei
RO 44 PIRB 1201355940002000 în euro

Iti multumim pentru marinimia de care dai dovada si ne rugam ca bunul Dumnezeu sa te aiba mereu in paza .”

Asa arata mesajul inscriptionat pe cutiile amplasate in cateva dintre institutiile publice din oras. Campania, initiata de Primaria Oltenita, se doreste a fi una care sa sensibilizeze populatia, sperand ca oamenii sa ofere putin din avutul lor pentru operatia de care Iuliana are atata nevoie.

„Cine este implicat in aceasta campanie?
– PRIMARIA MUNICIPIULUI OLTENITA
– JUDECATORIA OLTENITA
– NOTARIATUL PUBLIC OLTENITA
– BRD
– LICEUL “NEAGOE BASARAB”
– POSTA
– GRUPUL TEORETIC “NICOLAE BALCESCU”
– BISERICA “SF NICOLAE”
– BISERICA “SF NICOLAE” OLTENITA NORD
– MAGAZINUL ION ALEX “fosta Spoitorita”
– Nu am apucat inca sa transmitem cutiile catre celelalte doua biserici “EROI” si “SF. GHEORGHE” dar avem permisiunea parintelui protopop si vom duce si acolo. Deasemenea Posta ne-a promis ca va “gazdui” cutiuta dar numai o saptamana – o vom amplasa luni si o vom lua la sfarsitul saptamanii.
– Celelalte cutii speram sa reusim in aceasta saptamana sa le gasim loc (sunt 20 in total)- am fost refuzati de cateva institutii si societati, dar deocamdata nu voi spune de care – desi va spun sincer ca m-a durut sufletul cand mi-au spus in fata NU. Mai mult de atat una dintre banci mi-a transmis ca nu pot gazdui cutiuta ca nu are cine sa o pazeasca si ar trebui seara inchisa impreuna cu valorile si tezaurul, etc…, in schimb s-au oferit sa deschida un cont pt. ea si noi sa facem in schimb publicitate ( mie mi s-a parut culmea nesimtirii ) si voi spune la final care dintre banci. ” – Elena Chirciuc – jurist „Primaria Oltenita”
-vezi video-

Comentarii

 1. ion cringasu spune:

  Avand in vedere ca, conturile colectoare sunt deschise la Agentia PIRAEUS BANK OLTENITA, suntem dispusi sa ,,gazduim cutia colectoare”, pina la terminarea campaniei de colectare.

 2. georgian spune:

  ar trebui sa o ajutam sa duca si ia o viata normala

 3. alexandreea spune:

  Da, si e simplu, sa o ajutam.Ne vom ,,impiedica ” de cele 20 cutii.Nu trebuie sa trecem pe linga ele, fara sa gindim, trebuie sa strecuram ceva acolo,de la fiecare, cite putin, poate, ii redam fetei normalitatea.

 4. Micul Oltenitean spune:

  Nu se pot pune aceste cutii si in scoli?in loc sa se dea banii pe chipsuri,sucuri etc s-ar putea dona bani pentru iuliana.

 5. babydoll spune:

  Se pare ca acest articol are efectul dorit. Incepand de ieri cutiutele noastre s-au inmultit.Acum avem si la :
  Piraeus Bank
  SC Dunarea SA
  REK
  Biserica Sf Gheorghe
  si nu in ultimul rand la magazinul parintelui Bogdan si tin sa-i multumesc pe aceasta cale in numele Iulianei pentru implicare.
  Totodata am inteles ca nu toti pot viziona filmuletul (din motive independente de acest site) motiv pentru care doresc sa multumesc familiilor Radu – care ne-a ajutat cu confectionarea cutiilor si Ionescu – societatea „Admiral” ne-a facut pliantele.

 6. Marius Dociu spune:

  S-a rezolvat problema cu vizionarea (momentan doar pentru cateva dintre clipurile de pe site) . Am decis sa mutam materialele video pe YouTube pentru ca ele sa poata fi vizionate de toti vizitatorii (vor fi upload-ate doar cele care nu depasesc 10 minute)

 7. Astazi , 18:30 pe Kanal D , „SOS Iuliana”