Campania are ecou

O echipă a televiziunii Kanal D a fost astăzi prezentă în Olteniţa. Scopul vizitei l-a constituit campania umanitară, iniţiată de reporterii Olteniţeanul pentru salvarea şi vindecarea Iulianei Sandu din Olteniţa. Laura Suzeanu a însoţit echipa televiziunii bucureştene, care doreşte să se implice în strângerea de fonduri şi susţinerea unui lobby pentru Iuliana. George Mihai, reporter la Kanal D n-a declarat că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a fi alături de Olteniţa în lupta de înfrângere a bolii Iulianei, care trebuie să ajungă în China pentru vindecare. Fondurile necesare ajung undeva în jurul sumei de 30.000 de euro, bani ce nu ar fi putut fi strânşi de familia Iulianei niciodată. Echipa Kanal D a intervievat juristul primăriei olteniţene, Geanina Chiurciuc, reprezentant al instituţiei administrative locale, una dintre persoanele care luptă pentru binele Iulianei Sandu în colaborare cu bisericile Sf. Gheorghe şi Sf. Nicolae şi cu mai multe instituţii private sau de stat, coparticipante la campanie. După reportajul realizat la Iuliana acasă, echipa Kanal D a fost oaspete a bisericii SF Nicolae din centrul municipiului. Aici se află una dintre cutiuţele unde pot fi depuşi bani pentru vindecarea fetei suferinde. Iuliana Sandu are 20 de ani şi a fost diagnosticată cu o maladie rară, ce poate fi învinsă, potrivit estimărilor medicilor, doar printr-o operaţie foarte complicată cu celule stem. În această seară Iuliana Sandu vă va vorbi pe Kanal D, alături de mama şi de fratele său. Campania s-a lansat la iniţiativa colegei noastre Laurei Suzeanu şi a medicului kinetorerapeut Gabriel Cotea , cel care i-a mai alinat fetei din suferinta. Sperăm ca aceasta campanie să aibă sorţii de izbândă aşteptaţi.

Comentarii

 1. Micul Oltenitean spune:

  Acum sa fim siguri ca iuliana va gasi ajutor..sau macar sa speram:)

 2. ANdrei.D spune:

  Nu e neaparat nevoie ce spui tu ! Adica aceasta fata trebuie ajutata dar eu zic ca, Kanal D a facut asta doar pentru audienta sau ma rog , asta e parerea mea :).

 3. babydoll spune:

  Pentru audienta sau nu eu cred ca cel mai important esta faptul ca povestea Iulianei va fi cunoscuta de tot mai multe persoane.
  Din punctul meu de vedere aceasta campanie ne demonstreaza faptul ca aproape toate lucrurile sunt posibile, este nevoie doar de putina vointa. Nu stiu care va fi suma finala pe care vom reusi sa o strangem pentru ea si promit sa contabilizam totul impreuna la final, dar conteaza foarte mult ca tot mai multi oameni devin interesati de povestea ei.

 4. Micul Oltenitean spune:

  Kanal D nu cred ca face asta pentru audietna,daca ar faca asta ar umbla prin tara si ar lua asa toate cazurile de genul asta.

 5. L. spune:

  bvo, ma bucr, Doamne ajuta sa se faca bine, cunosc cazu de la sora ei!!Bafta.

 6. Panait Catalina spune:

  Felicitari tuturor acelora care au initiat aceasta campanie! Felicitari voua celor de la Olteniteanul pentru tot ceea ce ati facut sa ajutati aceasta fetita. In sfarsit o veste buna.

 7. babydoll spune:

  Astazi ora 18.30 la stirile Kanal D.

 8. valentina spune:

  Babydoll,felicitari pt initiativa si pt omenia de care dai dovada!Sa dea Dumnezeu ca Iuliana sa aiba parte de tot binele din lume!!

 9. babydoll spune:

  „Daca ceea ce primesti iti poate fi furat, cine are puterea sa-ti fure ceea ce daruiesti? Te imbogatesti din ceea ce daruiesti si iti imbogatesti insasi putinta de a darui”(Antoine de Saint-Exupery)
  si pentru ca tot m-am apucat sa citez voi mai adauga un citat al celebrului George Bernard Shaw- nu uitati niciodata ca „cel mai grav pacat savarsit fata de semenii nostrii nu este de a-i uri, ci de a fi indiferenti fata de ei – aceasta este esenta neomeniei” asa ca – hai sa fim cu totii oameni si sa spunem NU nepasarii.

 10. ghedan spune:

  NE INDEPARTAM DE SCOPUL ACTIUNII…..ORICE ACTIVITATE DESFASURATA IN LIMITE LEGALE PENTRU BINELE ACESTEI FETITE ESTE BINEVENITA.CREDETI CA FETITA IN TRAIRILE EI ESTE MULTUMITA? EU ZIC CA DA!VREAU SA CRED CA SE VOR IMPLICA S.A.CATEGORII DE POSIBILI FINANTATORI.
  PRIVIND ACTIUNEA IN SINE FELICITARI CELOR IMPLICATI!

 11. Policaru Mihaela spune:

  pt. iuliana: obstacolele sunt acele lucruri pe care le vezi doar atunci cand iti iei ochii de la telul tau,

 12. andra spune:

  haideti sa punem mana de la mana si sa ajutam saraca fata ca este tanara si frumoasa!

 13. babydoll spune:

  Cei care doresc sa o ajute pe Iuliana mai au o saptamana la dispozitie- saptamana viitoare 2-3 februarie vom strange cutiutele si vom vedea cat sunt oltenitenii nostrii de darnici