Matei Gheorghe şi Eftene Florin Marius, noii consilieri locali

Matei Gheorghe şi Eftene Florin Marius, sunt noii consilieri care au depus jurământul la prima şedinţă a Consiliului Local de la începutul acestui an. Ambii aleşi pe listele Partidului Democrat Liberal, au fost validaţi în funcţiile de consilieri, în locul lui Gheorghiţă Barbu, care este administratorul pieţei centrale şi al lui Mihai Neagu, actual director al Serviciului Public de Salubritate (SPS) Ecosal Olteniţa. Cei doi au depus jurământul la începutul şedinţei. Partidul Democrat Liberal-Organizaţia Judeţeană Călăraşi a înaintat adrese pentru fiecare dintre cei doi de a fi validaţi în funcţiile de consilieri locali. Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală şi Legea nr. 393/2004 privind statutul aleşilor locali, constituie normativele legale după care cei doi consilieri au fost numiţi în funcţii. Atât Matei Gheorghe cât şi Eftene Florin au jurat pe Constituţia şi Biblia primarului Costinel Milescu: „Ţin să vă informez că sunt cărţile mele. Ambele îmi aparţin”, declară zâmbind edilul şef al municipiului Olteniţa.

Comentarii

 1. lorelay spune:

  asa Pd-l..ady zambeste

 2. ady spune:

  dap PD-L la putere fi ady vesel..bine ai zis lorelay…

 3. Mihai Ceauşu spune:

  Hai sa ne aratati voi cum se conduce si cum doriti voi numai binele cetatenilor 😛

 4. alin spune:

  care bine, al caror cetateni, tot cu ochii pe ciolan sunt toti, doar nu credeti ca se va schimba ceva pt. ca au venit noi consilieri- unii vin altii pleaca, dar consiliul va ramane mereu la fel. 😀

 5. sucarul spune:

  Da domnul Matei ce sa zic … tot raul spre bine …
  Ma intreb asa …. dece este nevoie si de ei ..
  Daca Domnul Matei s-a lasat de afaceri(combinatii) etc … Poate ca pe criza asta financiara singura solutie este sa intram in primarie si sa incepem sa rulam banii contribuabililor ….
  Pe Eftene il stie cineva …. îi cunoaste cineva dosarul … va rog detaliiiiiiii

 6. tania spune:

  e bine ca de aici ma mai informez si eu ce se petrece in orasul meu natal va pup si tineti tot asa

 7. sabyna spune:

  sa vedem ce va face pd-l;)

 8. rugby15 spune:

  Votati-l pe Constantin BRANCUSI :
  http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/

 9. ion cringasu spune:

  Felicitari pentru ce-i 2, noi consilieri.
  Sunt convins ca vor da dovada de echilibru si stabilitate in deciziile care se vor lua in consiliul local.

 10. grigore spune:

  Dane,ai picat si tu ca musca-n lapte.E vorba de cu totul altceva aici. Celor doi noi consilieri le urez succes si sa nu-i uite pe oltenitenii de rand!

 11. alin spune:

  Votati-l pe Constantin BRANCUSI :
  http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/ – cu siguranta Brancusi merita mai mult votul nostru decat cei mai sus prezentati – felicitari pentru initiativa

 12. grigore spune:

  Sunt convins ca Dan se felicita singur.E sub pseudonim de data asta.E normal sa fie impotriva celor doi..el are o cu totul orientare. Totusi..sunt convins ca toti consilierii pd-l o sa-ti zdruncine convingerile. N-am nimic impotriva lui Brancusi,doar ca esti pe langa subiect.Exista alte forumuri pt arta.Fortza PD-L!!

 13. rugby15 spune:

  @grigore
  Te-as ruga sa nu mai faci tu remarci acide despre convingerile mele si oricum nu m-i le cunosti tu ca sa poti sa faci asemenea declaratii. Nu m-am felicitat niciodata singur si nici nu ma uit ca altii in oglinda sa vad cat de „interesant ” sunt asa ca este bine sa ne abtinem. Am postat linkul aici crezand ca va fi un post interesant si citit de cat mai multi romani …………….si politica-i o arta domnule Grigore !
  Cu stima Dan