Miracolele Clubului Elevilor Olteniţa

Peste 2000 de elevi mari şi mici, chiar şi preşcolari, frecventează Clubul Elevilor din Olteniţa. În cadrul celor 16 cercuri, copii, adolescenţi din Olteniţa sau împrejurimi îşi descoperă, dezvoltă şi formează talentele artistice. Înainte de a vă lăsa în compania imaginilor vă prezentăm mai jos toate cercurile, profesorii îndrumptori şi grupele complementare.
Cercul „Fotocineclub/Jurnalism-Ziaristică” este condus cu multă graţie, imaginaţie, ordine şi culoare de Victoriţa Colonelu
Cercul de „Artă populară” este condus cu măiestrie, tehnică specială, talent şi frumuseţe de Ecaterina Mitran. Grupele complementare de aici realizează pictură pe sticlă şi pe lemn.
Durneac Daniela este cea care foloseşte bagheta dansului într-o sensibilă orchestră de pitici. La cercul de dans modern şi popular se face şi gimnastică aerobică.
Grupele complementare de cor, muzică uşoară, orchestră şi grup vocal se întâlnesc la cercul de „Muzică vocal instrumentală”, coordonate bărbăteşte dar şi cu talent artistic de Dănuţ Benone Pavelescu.
Nicoleta Cristea Pantelimon transformă orele de cultură şi civilizaţie engleză în cele mai frumoase clipe pentru cei care preferă să-şi îmbogăţească viaţa, cultura şi bagajul de cunoştinţe.
Mihai Drăguţ este cel care, cu foarte mult altruism, oferă din cunoştinţele sale dobândite şi din talentul nativ celor care doresc să se înscrie la cercul de „arte plastice”. Aici grupele complementare fac şi grafică.
Niculae Eftene vine cu un plus de prospeţime pentru a completa întreaga paletă a cercurilor. De la acesta, copiii învaţă regulile jocului de fotbal.
Un alt cerc este cel de „Marionete/Teatru de păpuşi” unde Violeta Victoria Beşcucă îi invită pe copii în lumea personajelor de poveste sau din desenele animate.
Mirela Georgeta Constantin face un lucru ce puţini oameni apreciază. Elevii săi învaţă la cercul de „Protecţia Mediului/Ecologie” cum să preţuiască natura cu tot ceea ce semnifică şi înseamnă ea. De asemenea păstrarea curăţeniei în mediul unde se trăieşte, ocupă un loc de seamă printre problemele abordate la acest cerc.
Mihaela Zamfir creează cu pricepere şi atitudine pentru copii în cadrul cercului de „Design Vestimentar”.
Valentin Postolea îi învaţă pe temerari cum să conducă un cart în cadrul cercului de „Carting”.
Corneliu Fudulu conduce cercul de „Radioclub”, în cadrul acestuia existând grupe complementare de radiogoniometrie.
Atelierul Fantezie îţi încântă privirea şi sufletul de cum intri. Cei mai iscusiţi copii îşi ciulesc urechiuşele către Florina Petre, cea care a reuşit să facă din acest atelier unul ce poate concura cu oricare atelier din ţară sau străinătate. Ideile nu zăbovesc să apară, micuţii se bucură de munca lor. Aici există grupe complementare ce fac jocuri interactive.
Ionel Colonel se întrece cu elevii săi în mişcare. Fotbalul, handbalul sau atletismul se găsesc la ele acasă sub îndrumarea lui Ionel Colonel.
Dan Dimitriu, maestrul dansului, este cel care pluteşte parcă alături de cei care-l urmează. Plin de imaginaţie, umor, graţie, sportivitate, dansurile sale au cucerit ţara şi chiar alte ţări vecine. Grupele complementare învaţă dansul tematic, cel de caracter, dar şi dansurile contemporan sau clasic.

Directorul Clubului Elevilor, Mirela Constantin, conduce echipa sa cu profesionalism, blândeţe, sensibilitate dar şi fermitate.
Clubul Elevilor a adus numeroase premii municipiului Olteniţa prin copiii săi talentaţi. Şi nu ne miră acest lucru, atâta vreme cât totul se face cu drag, abnegaţie şi dedicare asupra alegerii făcute. Picturile, icoanele pe sticlă, lucrările fanteziste, arta fotografică, dansurile dar şi muzica au adus premii importante, ce fac parte din bogatul palmares al instituţiei, a cărei clădire este atât de frumos aşezată, parcă aşa ca într-o poveste – în Parcul Central Olteniţa. Toate anotimpurile fac loc inspiraţiei de aici, iar rondurile de flori, verdele şi mugurii copacilor, parfumul aerului proaspăt completează fascinantul tablou intitulat „Miracolele copiilor”…

Întregul colectiv al Clubului Elevilor din Olteniţa împreună cu directorul acestui lăcaş educaţional doresc să mulţumească în mod cu totul special primarului municipiului Olteniţa pentru ajutorul financiar oferit, dar şi pentru sprijinul moral acordat cu ocazia multora din concursuri.

Prof.de dans Dan Dimitriu este cel care îi este recunoscător primarului municipiului Olteniţa Costinel Milescu, pentru absolutul său interes în menţinerea valorilor culturale din Olteniţa.

Costinel Milescu a fost un susţinător financiar şi moral al trupei de dans „Torente Dunărene” la toate concursurile desfăşurate de aceasta local şi în ţară.
Imaginile ne vorbesc…

Cercul „Dans – prof Dan Dimitriu”

Cercul „RadioClub”

Cercul „Fotbal”

Cercul „Muzică”

Cercul „Dansuri”

Cercul ” Artă Populară”

Cercul „Fotocineclub”

Cercul „Engleză”

Cercul „Atelier Fantezie”

Cercul „Design Vestimentar”


Cercul „Carturi”

Cercul „Artă Plastică”

Comentarii

 1. Coco:* spune:

  Vaaai fetele de la XII E…ce dragutze sunteti !!! :*:*:* Vedete nu gluma ;)) ! Astept autograf de la voi ;;)!

 2. Coco:* spune:

  XI E …. :”> sorry…le-am facut mai mari 😀

 3. dana spune:

  ma bucur ca se promoveaza si un lucru pozitiv …imi aduc aminte cu placere de zilele in care frecventam si eu Clubul elevilor …

 4. vagabontzel69 spune:

  in sf un lucru bun facut in oltenita

 5. PunK spune:

  Giovani dar noi nu putem sa facem ceva in aer liber cum am facut de ziua copilului sa ne aratam si noi calitatile…ca doar nu am ramas in urma…la noi s-a intamplat altfel…nu am fost deacord cu ce vroia domnul Pavelescu la sala de muzica..noi eram pe stilul nostru si vroiam singuri sa exersam…dar din nefericire nu s-a reusit din cauza ca Duda(Chitara Bass) stia prea mult..si sincer pt orasul asta stie o gramada de piese..Catalin(Vince-Chitara Voce) se descurca perfect si eu sincer unu.mai putin la tobe dar oricum noi am lucrat 3-4 luni de zile sa ne iasa doua coveruri exact asa cum ar trebuii sa sune…uie iti propun sa facem si ceva in aer liber..noi aducem instrumentele si tot si sa vedem ce iese 😉 sau la o sala oriunde…numai acolo nu pt ca nu se mai poate din cauza ca au existat certuri…Ina da…are o voce de invidiat si chiar imi place cum canta trupa lor…au initiativa si exerseaza..si Tibi pune dorinta si suflet in ceea ce face…bafta in continuare..

 6. 90210aca spune:

  ce frumos…imi aduc aminte de vremurile in care frecventam si io clubul,dar mai ales cercul de dansuri alaturi de dna prof.Bilea Daniela…ma bucur ca nu s.a pierdut traditia si ca lucrurile merg inainte pt ca este un lucru fff bun pt tinerii din oltenita….bafta in continuare

 7. CIUREA ALEXANDRA spune:

  FELICITARI FETITELOR DIN RADOVANU.VA PUP SI VA DORESC NUMAI REZULTATE FOARTE BUNE.

 8. Mihai Mihaela spune:

  Felicitari domnilor profesorilor de la club..mi-amintesc si eu cu mare placere cand mergem la clubul elevilor, la cercul de dansuri ,unde mi-am petrecut multi ani alaturi de dans si muzica ,bineinteles invatand de la domnul prof.dan dimitriu un domn excelent…chiar,la cursul dumenelui de ce nu ati mers?pe atunci mai mergeam si la „Istoria Artelor”,cercul de Fotografie,Fantezie,Croitorie..frumoase vremuri…acum am ramas cu amintirile,cu multe poze de la spectacole…si cu un gust placut..m-am uitat cu atentie la toate filmarile…foarte draguti copiii ,cati mai multi ar trebui sa mearga ,un lucru extraoridinar-suntem norocosi ca avem acest CLUB AL ELEVULUI…profitai, ca se merita!Eu intotdeauna am incurajat activitatile extrascolare!!
  Iar…de cercul de engleza pot spune ca este excelent,pe vremea cand eu eram micuta nu exista-pt.ca ,desigur as fi mers!!
  Multe succes in competitii si sa obtineti cele mai bune rezultate!

 9. sabina spune:

  ceva …care da niste sanse copiilor:X:X bravo

 10. Mihai Mihaela spune:

  🙂

 11. ana spune:

  ma numesc ana si am 9 ani practic cursul de dans de la doamna daniela va multumesaca neati filmai

 12. Bogdan Balaita spune:

  ce mai asteptati ?!?! INSCRIETI-VA !!!

 13. Sabina spune:

  Le multumesc celor care au filmat la Fotocineclub…ce mai asteptati inscrieti=va si voi…Numai aici invatati cum sa editati poze…:D

 14. adnana spune:

  Fragmentul asta de viata mi s-a parut ca o suflare calda peste un oras adormit. Tare dragut!

 15. cristina spune:

  Foarte frumos, se vor inscrie acolo multi alti copii, sunt sigura.
  Orasul nostru nu este adormit,Adnana, este un oras plin de viata. E plin de copii si de adolescenti pe strazi, e animatie aproape tot timpul… Uneori chiar si noaptea… E adevarat ca lipsesc anumite chestii, dar asta nu inseamna ca dormim…

 16. adnana spune:

  Ma bucur Cristina!
  Se voia sa fie o metafora, fir-ar sa fie! Ma gandeam ca vine primavara.
  Daca si acest gen de formulare sau exprimare poate fi interpretat ca o posibila jignire…atunci,imi cer scuze. In mod special tie.
  Sper sa te multumeasca.

 17. Mihai Ceauşu spune:

  Eu n-am ajuns pe la CE, insa mi-ar fi placut. Acum pot doar sa-i felicit pe cei ce lucreaza acolo si sa-i incurajez pe cei mai mici sa se inscrie!

 18. Mia spune:

  Foarte dragut 🙂 Am fost si eu vreo 5-6 ani la Fotocineclub si a fost o experienta frumoasa.
  🙂

 19. decs spune:

  Felicitari copii!
  Felicitari Otilia de la „Atelier Fantezie”.

 20. valentina spune:

  cele mai reusite activitati extrascolare!copii,continuati sa va inscrieti!merita!

 21. emma spune:

  siam si eu ca merita pentuca sunt inscrisa si eu la dansuriiiii

 22. Bogdan Balaita spune:

  @emma
  😕 nu erai pe acolo cand am filmat

 23. WOW spune:

  :)) ce tare ramon nu cred ca intersa pe toata lumea ramurile rocului

 24. cosmin spune:

  mama am fost si eu pe acolo de am dansat mam facut vedeta=))

 25. andra spune:

  Este foarte frumos la cercul de arte populare asa ca ce mai stati inscrietiva vreau sa o felicit pe doamna ECATERINA MITRAN!!!!

 26. Theutza spune:

  Aveam si noi „emotzuri”:D

 27. adnana spune:

  Poate s-o gasi cineva sa-i ajute pe copiii astia cu niste costume frumoase. I-ar motiva si mai mult.

 28. maria spune:

  ce cerc va place cel mai mult? mie imi place la ,,Atelier Fantezie”

 29. nicko spune:

  foarte tare,inscrieti-va la cercul de arta plastica,profesorul este foarte talentat,am vazut cateva lucrari ale lui.

 30. andreea spune:

  profesoarea de dansuri dana e rea! dar profesorul dan dimitriu e bun!!!!!!!!!!!!:D

 31. darius spune:

  doamna de calculatoare e buna!!!!

 32. alya: spune:

  mai copilashi nu va lasatzi pana nu mergeti la clb elevilor…e super tare acolo…..mai ales la cercurile ce tin de desen sau pictura…nici celelalte nu-s neplacute dar desenul pt mn este ca si mancare si apa…nu poti sa traiesti fara ele , nu?

 33. ana maria spune:

  ce ati publicat este foarte misto eu sincer sunt inscrisa din anul 2006 si sunt inscrisa la multe cercuri dansuri moderne cu doamna daniela durneac engleza si ma voi duce si la fotocineclub papa va pupppp

 34. gigi spune:

  editat de admin – va rugam sa completati asa cum se cere in campurile obligatorii (nume si prenume REAL + numar telefon REAL)

 35. capraru andra spune:

  vreau sa o felicit pe doamna PETRE FLORINA de la atelier fantezie!

 36. eliza spune:

  imi place mult! si eu sunt inscrisa la dansuri. sa ma vedeti cum dansez. as mai vrea sa ma mai inscriu acum ca am vazut, la ateelier fantezie. frumos, bravo!