8 Martie cu dans, cântece, flori şi bucurie

Pe fondul unui decor confecţionat la modul artistic de copii talentaţi, ziua de 8 Martie a fost aniversată. Sala Mare a Primăriei Olteniţa a fost neîncăpătoare din cauza părinţilor şi bunicilor spectatori la programul artistic, oferit de micuţii acestora. Costume expresive şi divers colorate, chipuri vesele şi inocente, ritmuri captivante ale dansurilor şi muzicii interpretate. Atât elevii jucăuşi ai intructorilor de dans Dan Dimitriu şi Daniela Durneac, cât şi soliştii vocali ai prof. Dan Pavelescu, au urcat şi coborât de pe scena sălii. Priviri pline de încântare, aplauze, gesturi de încurajare, zâmbete, semne pe ascuns, mustrări de la distanţă, dar şi veselie, momente marcate de plăcere, voie bună, mişcări graţioase, elegante sau pline de energie pozitivă-toate aceste stări sufleteşti şi gesturi s-au întâlnit undeva într-un punct imaginar pentru a se îmbrăţişa, că doar a fost ziua femeilor, a mamelor, a sexului frumos.
Tătici filmând sau fotografiind, mămici răsfăţate într-o frumoasă zi de primăvară, bunicuţe încărcate de mulţumire sufletească şi pace că au astfel de nepoţei, toate aceste chipuri au format publicul entuziasmat de evenimentul din 8 martie.
„E ziua mamei mele, ce să fie? Îi dansez un dan country. Şi ce-mi place…”
„I-am făcut cadou bijuterii cu tata. I le-am dat şi s-a bucurat foarte tare. Toţi o iubim acasă…”
„Eu i-am dat o floare şi dansez pentru ea astăzi. Tata nu ştiu ce i-a făcut cadou…un album de fotografii parcă şi un ceas din argint”
„E ziua lui mami dar şi a bunicii. Uite-o acolo pe bunica! Ne ţine hăinuţele. Şi cu frăţiorul meu mai mic”
Cam aşa au stat lucrurile şi…cam astea au fost cuvintele magice şi pline de dulceaţa copilăriei, strânse într-un buchet al frumuseţii de martie.
Un gest inedit a sosit din partea lui Costinel Milescu, primarul surprizelor frumoase, care a dorit să zăbovească puţin pe scenă pentru a felicita mămicile din sală, pentru a le dărui o parte din gândurile sale bune dar şi câte o garoafă ca simbol al feminităţii.
Finalul a aparţinut unui grup de copii din trupa Scream, o trupă de dans ce aparţine intructorului Valentina Stanciu de la Clubul Navol.
O zi poate la fel ca celelalte în ansamblu, dar conţinutul a aparţinut celor mai tineri, frumoşi, curaţi, simpatici şi puşi pe şotii dintre noi-copiii. Mămicile nu au făcut decât să primească cele mai suave cadouri.

credit foto : Victoriţa Colonel

Comentarii

 1. 90210aca spune:

  foarte frumos!!!bv!!

 2. selenna spune:

  ce mai dansam si noi knd eram mai miki!!!nu e asa cristi????

 3. valentina spune:

  bravo copii!sa fiti sanatosi si sa va traiasca mamicile care s-au preocupat de cresterea si educatia voastra!

 4. dana spune:

  foarte frumos…copiii sunt minunati 🙂

 5. lidia spune:

  daniela durneac pune mult suflet in ceea ce face,o admir de pe vremea cand si fiica mea era la cercul de dansuri ,o felicit si-i doresc sa aiba multe satisfactii de pe urma fetelor pe care le indruma in arta dansului !

 6. miru spune:

  am fost si eu intr-un dans….dar din pacate mi-am sclantit piciorul…totusi mi-a placut sa dansez in fata mamei mele

 7. emma spune:

  frumos

 8. emma spune:

  daca teai inscrie ai vede ca e misto

 9. NICOLAE ALEXANDRA spune:

  FOARTE FRUMOSI COPIII

 10. sorina spune:

  am vazuto pe mirunica!!!!!!!!!!vaiiiiiiiiiiiiiiiiii:@

 11. sorina spune:

  st niste copii foarte dragutzi!!!!:X:*:X

 12. ipek spune:

  foarte frumos din partea lor!

 13. Deny spune:

  cool
  frumos copii imi plc suntety talentaty