Acţiune organizată pe Fluviul Dunărea pentru prevenirea braconajului piscicol

Poliţişti din cadrul Postului de poliţie Transporturi Navale Olteniţa, împreună cu poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Olteniţa, au organizat şi executat o acţiune în ziua de 14 martie, în intervalul orar 14.00 – 22.00, între km fluviali 436 – 400, Fluviul Dunărea, pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol şi vânătoresc, a încălcărilor la regimul silvic şi protecţiei mediului, fiind folosită ambarcaţiunea din dotarea postului. Activităţile desfăşurate au vizat verificarea a 5 cantoane silvice, 4 atacuri pescăreşti, fiind avertizate 4 persoane şi ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 100 lei.
La km fluvial 436, mal stâng Fluviul Dunărea, comuna Chirnogi, a fost depistat C. IULIAN de 22 ani, din Chirnogi, care pescuia cu ancore confecţionate artizanal. În cauză s-a întocmit dosar penal conform O.U.G. 23/2008, fiind ridicate în vederea confiscării o lansetă, o mulinetă şi o ancoră confecţionată artizanal.

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. CĂLĂRAŞI

Comentarii

 1. ramona spune:

  era si cazul sa se implice cineva si in treaba asta. sunt multe lucruri in orasul asta care nu ar trebui sa se intample, poate daca autoritatile s-ar ocupa mai mult de lucruri ca adevarat importante nu s-ar fi ajuns aici!

 2. adi spune:

  Pe aia care dau tunuri de zeci si sute de mii de euro nu ii mai prinde nimeni! Amaratul asta s-a dus la japca sa manance……asta e Romania

 3. valentina spune:

  cred ca l-au urmarit mult pe sarmanul om!asta a fost mai fraier si nu a stiut de actiunile politiei.restul(adevaratii infractori)s-au pus la adapost din timp.

 4. carmen spune:

  cei care sunt mama in mana cu ei au fost anuntati.ceea ce nu stiu multi este ca lor cand li se pune pe cineva il urmareste pana il prinde si ii face dosar penal asta cand se satura ei si vor sa scape de el.

 5. dodo spune:

  baaaaaaaaaaaa lasatii dreaq in pace ca se moare de foame

 6. dodo spune:

  ce vreti sa manance e clar au fost turnati de baietii buni de prin oras.e plin de sifoane orasu,

 7. Mihai Ceauşu spune:

  Toata lumea stie ca se pescuieste si in prohibitie cu acordul politiei de frontiera sau a celor de la transporturi navale. Multi sunt foste cadre, cadre active, rude sau prieteni cu acestia.
  Haideti sa fim seriosi!

 8. mihai spune:

  o razie pe la blocurile din zona ,,varianta,, nu face nimeni.ar fi interesant de vazut ce pescuiesc pe acolo
  unii de alte etnii.probabil ca tot de foame

 9. adi spune:

  insfarsit a intervenit cineva in treaba asta

 10. cristian spune:

  adevaratii braconieri de pe dunare nu sunt astia, sunt altii si se stie foarte bine cine!