Coadă mare pentru Spania

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Olteniţa a organizat bursa locurilor de muncă pentru Spania. Firma solicitantă, Asociaţia Patronală ACOSEPA din Spania, are nevoie de forţă de muncă în domeniul agricol, la cules de fructe. În jur de 500 de persoane s-au strâns de mai bine de două zile în faţa sediului Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Argeşului. Oamenii sunt dornici să muncească şi nu mai vor să o facă pe lucru de nimic.

Dan Gheorghe, şeful Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olteniţa este mulţumit de cum au evoluat lucrurile în timpul desfăşurării selecţiei: „Pentru această selecţie s-au înscris în jur de 300 de bărbaţi şi 400 de femei. La această bursă au participat şi persoane, care sunt şomeri în baza de date a agenţiilor, dar şi din afara agenţiei. Lucrurile au decurs normal până la această oră a prânzului. Nu au fost incidente, nu s-au încercat fraude de a se trece pe listă, cei veniţi din alte judeţe au fost ajutaţi de olteniţeni cu ce s-a putut.”

Dorina Trifan, reprezentant ACOSEPA declară că cei care doresc să lucreze în Spania trebuie să fie apţi pentru muncă: „Cei care merg acolo trebuie să fie obişnuiţi cu munca în agricultură, să fie oameni serioşi, să-şi respecte contractul”

Selecţia persoanelor ce doresc să lucreze în Spania a început astăzi în jurul orei 9,00. Bursa de astăzi s-a adresat mai mult persoanelor din Olteniţa, mâine urmează desfăşurarea bursei pentru persoanele solicitante din celelalte 10 judeţe înscrise. La bursă au participat solicitanţi din zece judeţe în afară de Călăraşi. Este vorba de Vâlcea, Dolj, Teleorman, Giurgiu, Prahova, Dâmboviţa, Ialomiţa, Constanţa, Galaţi, Tulcea.

Comentarii

 1. :xBeBeKo:x spune:

  wow…:|

 2. Mihai Mihaela spune:

  🙂

 3. adriana spune:

  stati oamenilor acasa ca ce e si aici in spania asta..vaide noi..e dorinta mare s avem bani dar knd o s ajungeti aici o s vedeti ce bn e la voi acasa..

 4. Christian (SrS) spune:

  ce de lume :)) parca se dadea ceva de pomana =))

 5. Diana Costache spune:

  O imagine destul de de cruda, a unor oamnei dispusi sa-si lase familiile, sa plece din tara pt o paine spaniola. Asta e. E greu de imaginat cum oamneni cu studi superioare in Romania, ajung menajere sau culegatori de capsuni in Spania. Oare pana cand?

 6. sabina spune:

  auzi adriana…sa stii ca in spania muncesti mult mai bine decat aici…muncesti toata ziua dar stii ca iei un ban mult mai mult decat aici…sa stii…acolo castigi dublu decat aici..depinde si la care firme te duci…ei nu se duc degeaba..ca sa se afle in treaba sau mai stiu eu ce..se duc sa munceasca ca in romania nu se poate face nimic…e o tara de ras si noi am ajuns de ras..asa ca…sa te duci si u sa vezi cum e…

 7. sabina spune:

  ca saracii au venit de la 7 dimineata ….isi lasa familiile…si pleaca in strainatate…asa ca….;)….fiti mai optimisti

 8. sabina spune:

  ca nu tot ce zboara se mananca…

 9. Ioana spune:

  Deci pun mana pe carte…

 10. dana spune:

  auziti,cei careati stat la selectie si cititi comentariul meu,aceasta dorina trifan este una si aceeasi cu dorina presura care e cercetata de statul roman ca a inselat sute de romani care au vrut sa plece ,le-a luat banii si n-a mai foat de gasit?daca stie cineva,sa spuna ca atunci am stat degeaba.mersi

 11. Mia spune:

  Nu cred ca in Spania fug cainii cu covrigi in coada.Daca nu ai noroc.Parerea mea.Eu una nu as pleca nici daca m-ar plati triplu.

 12. sabina spune:

  da mia da cel putin castigi un ban;)…aici nu faci mai nimic

 13. stefan spune:

  Nimeni nu pleaca de bine, nicaieri.
  Daca ar avea locuri de munca bine platite in tara,
  ar sta toti langa familii.

 14. stefan spune:

  Ce o sa faca guvernantii, cand se vor intoarce si cei care au lucrat afara pana acum?

 15. nus spune:

  sati acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ca nu mai e nimic in spania asta ne da afara ca pe sobolani

 16. LIVIU spune:

  CAUT DE MUNCA SPANIA

 17. florin_07 spune:

  mia…tu esti cumva fata aia care vinde in tarabe?daca esti u si numai daca esti u…cred ca te-ai umplut de bani…e atata vanzare la tenesi si sosete de cred ca dai cu banii pe lautari..daca esti alta MIA…[***]…
  editat de admin