Stâlpi de iluminat repuşi în funcţiune

Cei patru stâlpi de iluminat din faţa Casei de Pensii Olteniţa au fost repusi în funcţiune. Cu ajutorul autoscarei instituţiei au fost instalate capacele felinarelor. Muncitorii împreună cu personalul administrativ din cadrul Primăriei Olteniţa, au refăcut stâlpii de iluminat public, lucrarea a presupus inclusiv punerea la punct a sistemului energetic. Autorităţile locale olteniţene au prevăzut în programul de investiţii al oraşului instalarea unor stâlpi de iluminat în întreg municipiul Olteniţa, mai ales pe arterele principale de circulaţie. Cei patru stâlpi erau într-un stadiu de degradare fizica foarte avansat, zona era luminată doar de becurile magazinelor din apropiere. Edilii olteniţeni vor lumina cu felinare întreg bulevardul Republicii până la gară, apoi bd. 1 Decembrie de la fosta fabrică de zahăr până în Mărăşeşti iar pe Mărăşeşti de la barieră până la podul de pe Argeş.

Comentarii

 1. Sorin Anghel spune:

  m-am linistit oleaca

 2. adi spune:

  insfarsit a dat drumu la acei stalpi..bbravo

 3. valentina spune:

  dar gropile rezultate in urma instalarii semafoareleor cand se repara?vad ca primariei ii arde de sisteme de alarmare performante.probabil sa ne anunte mai usor sa ocolim zona aia!

 4. 90210aca spune:

  ce bine…mai scapam de o grija…

 5. dana spune:

  corect, Valentina…ce ne facem cu gropile??? benzile au devenit catastrofa, iar zona de la semafoare…n-am cuvinte…macar centrul orasului, daca celelalte nu

 6. alin spune:

  Un lucru bun , dar sa le vedem intai facute pe toate, pe urma vom lauda si mai tare .

 7. decs spune:

  Felicitari.
  Nu vreau sa fiu din nou rautacios, dar ce facem? ne spalam doar pe faţă? Pe 1 decembrie este bezna totala de foarte mult timp. Centrul orasului arata noaptea ca un mic Las Vegas, si imi este drag sa circul noaptea pe Tineretului sau Argesului, insa oltenitenii nu traiesc numai in centru.