Statistici TRAFIC

Conform TRAFIC.RO, in luna februarie 2009 , site-ul www.olteniteanul.ro a inregistrat peste 240.000 de afisari, 67.201 vizite si 15.591 de vizitatori unici. Statisticile prezentate ne planseaza intre primele 40 de siteuri din tara la categoria „Regional” (locul 1 in judetul Calarasi).


Ne bucurăm că pe zi ce trece numărul vizitatorilor noştri se situează pe un trend ascendent. Creşte inima în noi să vedem cum dorim să ne întrecem pe noi înşine. Şi cu toate astea nu ne lăsăm. Vrem să ţintim cât mai sus şi ceea ce dorim cu o imensă ardoare este să ne aflăm în topul celor mai vizitate site-uri. Acest lucru nu se poate realiza decât cu ajutorul dumneavoastră, al celor care ne citiţi, ne admiraţi sau invidiaţi ori persiflaţi. Poate printre dvs sunt şi unii care intră să ne viziteze, din oricare alte motive decât aprecierea sau dorinţa de a fi la zi cu ştirile olteniţene. Le mulţumim şi acestor persoane. Vă mulţumim tuturor pentru vizită, fie că o faceţi sincer sau nu, fie că o faceţi cu recunoştinţă că există ceva bun pentru oraş sau fie că ne desconsideraţi. Oricare ar fi motivele pentru care ne vizitaţi, mulţumirile sunt pentru toţi. Şi poate că şi cei care nu ne înţeleg sau nu au gândurile dintre cele mai bune faţă de noi, într-o bună zi vor pricepe rolul nostru. Am pierdut un post local de radio care însemna mult pentru oraş, acum am recuperat un alt canal de informaţie mult mai preţios decât un post de radio, care oferă prin intermediul reţelei de internet o imagine, oferă actualitate, interviuri, reportaje. Poate cine ştie, într-un viitor apropiat vom avea o pagină cu radio pe internet sau alte descoperiri ale ştiinţei ne vor paşte intenţiile noastre constructive. Important este că vă avem printre noi, că mulţi dintre dumneavoastră vă exprimaţi opiniile, aşa cum sunt ele, gândurile şi trăirile interioare. Important este că oricum ar fi, aprecierea există.
Mulţumim într-un mod cu totul special românilor din Diaspora care ne vizitează şi cărora le promitem surprize pe viitor. Românii de dincolo de hotarele ţării au dorit să participe la o campanie umanitară, ceea ce este un fapt remarcabil, o atitudine extrem de generoasă şi necondiţionată faţă de semenii lor români, olteniţeni aflaţi în dificultate.
Am dorit şi ne dorim cu o mare responsabilitate să perpetuăm, să cultivăm bunele maniere, cultura, faptele pozitive, să pedepsim acţiunile negative împotriva cărora să ne exprimăm nemulţumirile. Dorim să existe un registru comun de receptivitate, de bun gust, să ne dezvoltăm în timp simţurile benefice, să vă oferim numai părţile ce pot forma ca într-un puzzle, un întreg din bucăţele pierdute. Site-ul „Olteniţeanul” este cartea dumneavoastră de vizită în orice domeniu lucraţi sau oriunde mergeţi. Vă puteţi identifica astfel în oraşele pe care le vizitaţi sau în ţările unde călătoriţi cu site-ul nostru, al oraşului. Au încercat şi alţii să făurească o vibraţie în undă, dar nu sunt din miezul nostru, nu cunosc respiraţia noastră, nu ştiu ce înseamnă să simţi ca un olteniţean realitatea de aici. S-a încercat, dar eşecurile şi-au spus cuvântul pentru că cei care au mai vrut să facă presă aici, după închiderea postului de radio local, nu sunt decât nişte străini de oraş, care nu au cum să simtă suflarea noastră, potenţialul nostru de toate felurile dar mai ales sufletesc. Au încercat şi s-a văzut cum ne-au „păstrat”.
Mulţumim tuturor celor care sunt deschişi la un astfel de mod de redare a realităţilor, care sunt receptivi la pulsul uman local şi care îşi doresc să existe şi ceva bun în oraş printre atâtea „stufărişuri ne-bune”…