ZIUA PORŢILOR DESCHISE la Inspectoratul de Politie al Judetului Călăraşi

În data de 25 martie 2009, Poliţia Călărăşeană aniversează 176 de ani de la înfiinţare. În contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, poliţiştii călărăşeni au vrut să fie cât mai aproape de cetăţeni şi au organizat în ziua de 24 martie a.c., în Parcul Dumbrava din Municipiul Călăraşi, ZIUA PORŢILOR DESCHISE.

Printre activităţile pregătite de poliţişti pentru marcarea acestei zile s-au numărat: o expoziţie de arme de vânătoare, militare şi de tir, pistoale cu glonţ sau gaze, care au fost confiscate de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice de la persoane ce le deţineau în mod ilegal, şi alte dispozitive şi echipamente din dotarea Detaşamentului Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă, un laborator mobil al Serviciului Criminalistic, cu dotările necesare efectuării cercetării la faţa locului.

Copiii s-au arătat încântaţi de echipamentele cu care sunt dotate autoturismele şi motocicletele Serviciului Poliţiei Rutiere.

În încheierea activităţilor, poliţiştii Detaşamentului Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă, “mascaţii”, au realizat un demonstrativ constând în modul de acţiune în cazul unui atac armat la sediul unei bănci, cu luare de ostatici.

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. CĂLĂRAŞI

Comentarii

 1. 90210aca spune:

  moama cate arme….oricum e de bun augur initiativa!felicitari…

 2. the prodigy spune:

  FELICITARI POLITIEI ROMANE! pentru ce ?! Nu stiu

 3. yonutz spune:

  mama ce de arme klumea frate are si ak47 misto;):D da sa nu raminem vara ele adik sa nu le fure:)):))):)))

 4. alex spune:

  mda…..degeaba, politia romana e varza oricum…..

 5. cosminbmwm3 spune:

  cate arme si ce masini chiar ca tre sa ma inrolez in politie