Acum cazierul judiciar in regim de urgenta se eliberează şi la Poliţia Olteniţa

Comandantul Poliţiei Olteniţa a pus pe roate un birou ce va avea funcţie de eliberare de certificate de cazier judiciar. Olteniţenii nu mai trebuie să bată drumul la Călăraşi pentru că, aşa cum spune comisar şef George Chiru, acum se poate şi la Olteniţa. Acesta declară că eliberarea se va face atât în regim de urgenţă, cât şi în regim normal. „Programul de lucru va fi: marţi între orele 9,00 şi 12,00, miercuri de la 9,00 la 12,00, joi după amiaza de la 13,00 la 16,00 şi vineri de la 9,00 la 12,00. Eliberarea certificatelor de cazier judiciar în regim de urgenţă se va face pe loc pentru persoanele născute în judeţul Călăraşi şi care nu sunt înscrise în evidenţele cazierului judiciar. Taxa pentru eliberare în regim de urgenţă este de 10 lei şi se va plăti la trezorerie, iar chitanţa se va prezenta la ghişeul nostru. Pentru persoanele născute în judeţul Călăraşi, înscrise în evidenţele cazierului judiciar, şi persoanele născute în alte judeţe din ţară, eliberarea certificatelor de cazier judiciar în regim de urgenţă se face numai la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Călăraşi. Potrivit Legii nr. 209/2004, certificatul de cazier judiciar se solicită şi se obţine personal sau prin împuternicit, în baza unei procuri autentificate de către notar public şi este valabil şase luni de la data primirii acestuia. Ordonanţa nr. 128/2000 stabileşte termenele de eliberare a certificatului de cazier pentru cele două situaţii. În regim de urgenţă cazierul se eliberează în timp de trei zile lucrătoare, în regim normal timp de zece zile.
Documentele necesare pentru eliberarea cazierului sunt:
– cerere tip, act de identitate,
– timbru fiscal în valoare de un leu, pentru fiecare certificat.
Procura este autentificată de notarul public pentru împuternicit, iar chitanţa în valoare de 10 lei va fi emisă de Trezoreria Olteniţa, în cazul solicitării cazierului în regim de urgenţă.

Comentarii

 1. marius piposi spune:

  multumim OLTENITA……..

 2. Sorin Anghel spune:

  Zi-ne, mai bine, cine va fi noul sef al Politiei Oltenita!

 3. tania spune:

  asa mai zic si eu ne mai desteptam putin

 4. Mihai Ceauşu spune:

  Acum 5 ani am cerut cazierul judiciar si mi-au spus ca mi-l dau intr-o zi daca ma grabesc.

 5. larisa spune:

  Cand vor scoate mai multi politisti in stada?Acum 5-6 ani, cum se lasa intunericul, orasul era impanzit de patrule, aveai un sentiment de siguranta.Acum daca mai vezi doi-trei pe noapte.Chiar asa de mult a scazut infractionalitatea in oras ca nu mai este necesara prezenta in strada a politistilor?

 6. cristi spune:

  asa este larisa..pe marasesti nu am vazut unul de catevaa luni bune ,cred..dupa 10 noaptea este raiul celor de etnie roma..tipete injuraturi si urlete in special la magazinele de la parterul blocurilor pe ai caror patroni nu s-a catadicsit nimeni sa-i intrbe cine le-a dat dreptul sa ocupe spatiul public cu mese la care se serveste bautura alcoolica!

 7. Nik spune:

  oh, da. multumim pt nimic. adica… decat drumuri la calarasi, e bine asa. insa… abia acum? ce mare lucru trebuia? probabil 2-3 calculatoare, un fax, si acces la baza de date. si pentru asta asteptau oamenii 2-3 saptamani? rusine!!!

 8. 90210aca spune:

  wow..ce bine…bv…un lucru bun….