Cum s-au pregătit olteniţenii pentru Paşte

Olteniţenii s-au pregătit pentru sărbători, fiecare dintre cei întâlniţi la cumpărături declarând că au respectat întocmai tradiţia de sărbători. Faptul că postul nu s-a respectat, nici măcar în Vinerea Patimilor (sau Vinerea Mare cum o numesc unii), reiese din interviurile realizate cu vânzătorii de mici. Forfotă mare, oamenii dornici să-şi împlinească dorinţele la acest festin, aglomeraţie, cumpărături…aceasta a fost atmosfera dinaintea marii sărbători a creştinătăţii.
Urmăriţi interviurile video

Comentarii

 1. Ioana spune:

  Paste Fericit! >:D<

 2. Mihai Ceauşu spune:

  Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

 3. andrey madin spune:

  PASTE FERICIT! 😀

 4. miru spune:

  Iepurasul mustacios este foarte norocos…Nu-ti lasa cadou in ghete….Are el alte secrete:pasca,oul inrosit,cozonacul,mielul fript si un Paste Fericit!!!!!! Sarbatori fericite tuturor oltenitenilor!

 5. Sorin Anghel spune:

  In Vinerea Mare eram la o farmacie. Din strada se auzeau manele. Era volumul destul destul de mare, suficient de mare ca sa ma deranjeze. Am intors capul din dorinta de a vedea ce cretin circula pe arterele patriei. Soc! Manelele s-au descalificat atat de tare incat au inceput sa rasune si de pe scutere! Un mopedist pur-sange, de origine cocalar, si-a montat pe trocariciul din dotare doua boxe suficient de mari incat sa deranjeze pe toata lumea la fiecare tura pe care o facea prin buricul targului. Rog autoritatile competente sa amenajeze pentru astfel de exemplare o rezervatie dotata cu pista si parcare la balamuc!

 6. myrcea spune:

  BRAVO FETELOOOOOOOOOR!SUNTETI CELE MAI TARI!TINETI-O TOT ASA! MULTA BAFTA IN CONTINUARE! 😉

 7. 90210aca spune:

  cumpara si oamenii dupa cum pot si ce pot….glumeam…e o sarbatoare unica si macar acum se fac mici”eforturi” sa fie bine…ca o iesi bine…ca nu…iarasi bine…-))

 8. stefan spune:

  asta cred ca-i din chirnogi dupa cum vorbeste……..vai mama lui