Fereste groapa!

Câteva zone din Olteniţa necesită reparaţii în carosabil. Primarul municipiului Olteniţa Costinel Milescu explică de ce s-a ajuns ca asfaltul să fie distrus şi terenurile neajustate. Str. Alex. Iliescu va fi inclusă într-un program de reabilitare. Aici s-au făcut lucrări de canalizare şi reabilitare a reţelei cu apă potabilă. Cele două intersecţii -bd. Tineretului cu Republicii sau bd. Mărăşeşti cu Tineretului- vor fi reparate de constructorul care le-a deteriorat. „S-a introdus semaforizarea intersecţiilor şi sunt acele tronsoane săpate de constructor. Nu i-am plătit toţi banii şi sunt în ceartă cu el. Mi-a făcut reparaţii cu asfalt la rece, care nu mi-a plăcut şi mi-a promis reparaţii cu asfalt la cald. Este o zonă unde nu avem posibilitatea să intervenim să facem reparaţii. Eu m-am luptat pe benzi pentru că am făcut o intervenţie de aproape un milion de euro şi parcă nu e finalizată din moment ce nu am terminat asfaltarea.” declară Costinel Milescu

Tronsonul Tineretului de la intrarea în oraş până în port, apoi bd. Mărăşeşti, 1 Decembrie, bd. 22 Decembrie intră în competenţa Administraţiei Naţionale a Drumurilor din România.
Primarul municipiului Costinel Milescu spune că a făcut numeroase demersuri către ANDR pentru repararea drumurilor, dar răspunsurile conducerii centrului au întârziat să apară.

Cât priveşte străzile rămase neasfaltate, Costinel Milescu spune că lucrările în întregime nu se vor realiza înainte de 2011, 2012, iar Olteniţa se va întoarce la stadiul de bombardament.

– vezi interviul video –

Comentarii

 1. Liv spune:

  hai cu groapa, as dori sa intreb pe cei care cunosc, pana unde o sa ajunga cu proiectul ala cu canalizare care s-a inceput in Oltenita veche??

 2. Dana_G spune:

  din zi in zi apar tot mai multe gropi…si chiar daca le vor rezolva, nu va dura prea mult…asta ca sa mai aiba ceva de facut si la anu’

 3. Sorin Anghel spune:

  Dar strada Fl Mandache de la intersectia cu Iliescu pana la cea cu Pescarilor, cand va fi asfaltata? Cred ca este singura strada din Romania care nu a fost asfaltata dupa 90. Noroc cu Canalu’!

 4. lidia spune:

  am incredere in tot ceea ce afirma dl.primar milescu,de fiecare data cand a promis ceva s-a tinut de cuvant !

 5. alex spune:

  fratilor, prioritate au strazile cu institutii publice in zona, cim este spitalul, primaria, etc.
  dar si scolile sunt institutii publice, de exemplu cuza-voda, prima strada la stanga cum vii pe bulevardul marasesti, dinspre intersectia cu tineretului, este una dintre cele mai mari scoli din oras, si pe aceasta strada nu a existat niciodata asfalt…..

 6. Sabyn spune:

  Succes cu noul proiect !

  @ cum se numeste a II-a melodie din clip va rog frumos .

 7. mircikus spune:

  Dar santul ramas pe carosabil in urma legarii ghenelor la canalizare, pe Bd. 1 Decembrie, de competenta cui e? Tinand cont ca pe 1 Decembrie circula in mare parte autovehicule de mare tonaj, ar trebui reparat. Se cutremura toate blocurile din jur cand trece un camion de 40 tone cu 70 km/h peste acel sant. Crede cineva ca daca muncitorii il acopera cu nisip la 2 zile este o solutie? Mi-e greu sa cred ca nu se gasesc 2 roabe de asfalt sau beton sa se acopere santul.

 8. Mihai Ceauşu spune:

  Dar reparatiile masinilor stricate in gropi cine le plateste?

 9. I. spune:

  dar cand o sa asfalteze si pe strada George Cosbuc?cred ca nu mai apuca s-o asfalteze cate strazi au!:|

 10. Ioana spune:

  Lasa mai ca pe 7 incep alegerile…poate avem si noi 2-3 strazi reparate.

 11. Christian (SrS) spune:

  lasa ca gropile ne diferentieaza de alte tari :)))

 12. Dana_G spune:

  ca bine zicea cineva mai sus…santul de pe varianta…de competenta cui este?…cu masina trebuie sa-l treci cu viteza intaia…de parca nu erau suficiente gropi..l-au lasat asa.

 13. irina spune:

  o sa dureze foarte mult timp pana repara gropile astea… nici pana acum nu au astupat gropile facute pt a pune semafoare (ca de astea aveam nevoie in oltenita, in rest avem de toate..).. din cauza acestor gropi am facut si eu accident ca toti franeaza brusc pt a nu-si strica masina..si pana la urma noi avem o autostrada jumate in conditiile in care restul europei are infrastructura pusa la punct de zeci de ani

 14. le_petrica spune:

  Cand am facut comentarii referitoare la modul cum se executa lucrarile la noile platforme de gunoi unde se vede lipsa de profesionalism,cat si faptul ca primarul n-a stiut sa isi aleaga sfatuitorii pentru ca lucrarile sa fie mai ieftine si de calitate,un domn alin m’a repezit neintelegand ca lipsa de profesionalism-chiar sa fii un bun gospodar inseamna profesionalism-duce la coasturi suplimentare la orice activitate.Peste o luna vin alte votari hai sa vedem pe cine alegem sa ne reprezinte in Europa!

 15. Sorin Anghel spune:

  Alex, oamenii de pe Fl. Mandache nu platesc taxe si impozite?

 16. daniel ticheaua spune:

  Domnilor si doamnelor, de 39 de ani Oltenita a fost un oras plin de gropi !Nu stiu de ce va mai faceti iluzii…

 17. sabina spune:

  ehe…trebuia sa vina si asta

 18. Leo spune:

  Sa asteptam noi alegeri la primarie ca sa avem si noi strazi asfaltate?Strada Dunarea a fost asfaltata doar pe o bucata…de ce? Bucata dintre Republicii si Eminescu nu a fost asfaltata in ciuda faptului ca strada are canalizare facuta pe cheltuiala oamenilor.Suntem o gramada de persoane care ne stricam masinile prin gropile de pe strada.

 19. sabina spune:

  asa…daniel…orasu asta chiar daca o sa astupe toate gropile tot o sa revina.una nu eziti sa o vezi o data pe zi;)

 20. cristian spune:

  Ne meritam soarta!

 21. sandyka spune:

  Mircikus
  Cred ca societatea care a facut racordarea ghenelor la canalizare este obligata sa faca si reparatia soselei.Primaria ar trebui sa impuna aceste reguli tuturor societatilor care, din diferite motive, tot sapa in sosele.

 22. Sorin Anghel spune:

  Noi, romanii, nu stim sa legam lucrurile. Mancam mici si bem tuica!

 23. VALI PEICU-MOTRIL SPANIA spune:

  Ce sa vii acasa in vacanta cu masina?E posibil sa ma intorc cu autocarul.Mai bine iau dus intors cu avionul.Am toate sansele.V-am pupat!

 24. Mihai Ceauşu spune:

  Mare minune… de obicei persoanele plecate in afara vin cu masinile in tara pentru a ne demonstra cat de bine o duc ei in afara.
  Ma bucur sa mai vad si oameni intregi la cap.
  Ati vazut dn4 cat e de amarat? Valuri si gropi la tot pasul.

 25. valentina spune:

  tot orasul e plin de gropi!propun un clasament al celor mai stricate strazi.poate asa se ia o atitudine undeva!

 26. satar spune:

  Mai tineti la planeta !!!!!!! Domnul primar doreste sa nu mai circulam cu masina . Deaceea sunt gaurile in asfalt sa stiti !

 27. Mihai Ceauşu spune:

  Valentina, nu poate fi decat un singur loc 1, o sa fie extrem de greu 😀

 28. piovra spune:

  Domnule primar faceti ceva cu santul ala dupa bld 1 Decembrie de pe carosabil…mi sau crapat peretii din cauza zguduielilor….din minut in minut mi se cutremura toata casa…..ce naiba in halul asta am ajuns…..cui trebuie sa ma adresez sa faca acel sant….?

 29. Paul spune:

  Cred ca ar trebui sa reparam singuri strazile, tot asteptand, nu stiu daca se vor repara (singure).
  Si dupa ce le reparam, vom fi amendati ca nu am avut autorizatie. :))

 30. 90210aca spune:

  dap…ff trist dar ce sa facem?unii promit,altii nu ne aud,altii uita de noi…si noi suntem singurii care au de suferit…

 31. stefan spune:

  [***]in oltenita sunt mai multe strazi nu numai tineretului,asa ca mai bine sa plece in spania in spania la cules de capsuni.rusine. vin odata pe an in orasul meu natal si-l vad mai urat de la an la an.Cat era de curat si de frumos pe timpul lui ceausescu………..