Nana bate la Fundeni

Miercuri, 1 aprilie, a avut loc meciul restanta datand din etapa a XVII a ligii a IVa VEST. La Fundeni, Gloria din localitate a intalnit Vointa Nana, o echipa in revenire de forma si care avea mare nevoie de cele trei puncte puse in joc, atat de importante in ecuatia playoff-ului. Baietii antrenati de Dumitrascuta conduc ostilitatile in debutul de meci si in minutul 7 deschid scorul prin Andrei Nichita, printr-un sut frumos de la 17 metri. Gloria Fundeni se trezeste si egaleaza 8 minute mai tarziu prin Georgian Sin, dupa un sut al acestuia din 7 metrii, ajutat si de devierea unuia dintre fundasii Vointei. In minutul 24 , mingea ajunge cu noroc la Razvan Cioaba, care din 6 metri, trage cu stangul pe langa poarta. Acelasi „Kapetanos”, cum este poreclit de coechipieri, duce scorul la 2-1 pentru Nana printr-un gol marcat cu capul, dintr-o centrare venita din corner. Tot Razvan Cioaba este in prim plan la faza imediat urmatoare, jucatorul echipei Vointa luandu-l la tinta pe portarul echipei din Fundeni. In minutul 40 Gloria trece pe langa egalare, iar pe finalul primei reprize reclama un hent in careu la unul dintre fundasii echipei oaspete. Centralul Solomon este aproape de faza si nu acorda lovitura de pedeapsa pentru Fundeni.
In cea de-a doua repriza ocaziile se succed la ambele porti, primii care trec pe langa gol sunt cei de la Gloria Fundeni si mai apoi Nana. Mingea trimisa din lovitura libera de unul dintre jucatorii Vointei loveste bara si tabela ramane nemodificata. Nana se apropie tot mai mult de poarta Gloriei si in minutul 67 gazdele scapa cu fata curata la o balbaiala in propriul careu . Portarul din Fundeni respinge inextremis de sub bara, Razvan Cioaba , la urmarire, nu reuseste sa impinga mingea in plasa din 2 metri. Oaspetii raman in atac si in minutul 76 jucatorul cu nr 10 al Vointei Nana cade in careu si arbitrul central arata punctul cu var. Un 11 metri intens contestat de gazde , insa decizia centralului este irevocabila. Ditu executa pe mijlocul portii si inchide tabela la 3-1 pentru Vointa Nana. Victorie meritata a oaspetilor care sambata au meci greu in deplasare, cu Tamadau. De remarcat si prestatia centralului Viorel Solomon, care prin atitudinea abordata a reusit sa tina mana jocul, si asa tensionat. Gloria Fundeni ramane pe 7 in clasament iar etapa viitoare joaca in deplasare la Ulmeni.

Comentarii

 1. b3b3tho spune:

  cea mai smechera echipa din judetul calarasi…nu aveti ce sai faceti la play off..bft la toti da nana e noua revelatie din 2009..

 2. b3b3tho spune:

  fortza nana:X:X:X..bft baieti la play off:*:X

 3. Sorin Anghel spune:

  De ce la meciurile in care echipa din Nana nu pierde sunt probleme legate de arbitraj?

 4. robert spune:

  E Razvan Si bate Nnana hai nana cu 4-0 hai de la robert

 5. weebo spune:

  hai nana in divizia C! Forza Vointa!!

 6. prietenul spune:

  nana, cea mai tare ekipa, hai cu divizia B la anu 😛 :))))) doar daca il mai aveam p domnu profesor Ion.. si p adrian sa il omenim la dush hai va pup

 7. andrey madin spune:

  a fost blat

 8. b3b3tho spune:

  fortza nana[juniorii] rup tot in campionat de 14 etape betem numai cu 3 4 5 -0..hai nana la turneul pe tara:X:X:X

 9. Mosu spune:

  aveti de castigat tot frate (juniorii) altfel venim peste voi Chirnogiu 😉

 10. aspirina spune:

  Hai k am castigat j kmpionatul l juniori!! s mai zik lumea cv d juniorii d l Nana!!!! q un portar d nota 10 (GeGe) j q juktorii d kmp extraordinari (aspirina, razvan, purcel, samoila, milos, ghemulet, sandy, alin, mihai j stolea), am inchis gura tuturor!!! Jos palaria pt nana!! Forzza p 13 iunie, j bafta pt seniori in play-off!!

 11. tudoracheg25 spune:

  hai nana cea mai tare echipa