Cupa PD-L la fotbal! Finala + Premierea – VIDEO

VIDEO – FINALA

ATLANTE – FC OLTENITA 6 – 3

Repriza 1

Repriza 2

PREMIERE

SUPER COMPETITIE FOTBALISTICA!

Te pricepi la fotbal? Iti place sa-l practici? Mingea nu are secrete pentru tine? Vrei sa iei parte la o competitie fotbalistica de anvergura? Da de veste prietenilor ca in perioada 15 – 31 mai, PD-L Oltenita organizeaza un super turneu de fotbal la care si tu poti participa.

– Vino la sediul PD-L Oltenita si inscrieti echipa !
1. Fiecare echipa trebuie sa aiba un nume! Tu il alegi !

2. Numarul maxim de jucatori al fiecarei echipe este 10.

3. Numarul maxim de echipe participante este 10.

4. Fiecare jucator trebuie sa prezinte la inscriere cartea de indentiate.

Mai multe detalii la numarul de telefon : 0722.538.435

Echipa castigatoare primeste un set complet de echipament sportiv!

Parteneri : Olteniteanul, Voces Campi, Joker Club, European Drinks, Faraon Bar, Twister

Comentarii

 1. Andrei Cartel Oltenita spune:

  Sa speram ca exemplul celor PDL sa fie urmat si de celelalte partide politice..macar acum in campania electorala. Ar fi mai bine pentru orasul nostru, PRIMARIA OLTENITA sa organizeze astfel de intreceri sportive, macar atat sa faca daca nu pot sustine o ekipa de fotbal la nivelul seriei a 5a sau a 4a (mare rusine pt Oltenita sa nu aiba o ekipa de fotbal MACAR, primaria de la noi nu-si poate permite asa ceva, da aia de la , etc.,catune,sate ce-or fi, nici nu le gasesti pe harta, in toate se desfasoara activitati sportive, la noi in oras se pun borduri, se pun pavele peste pavele si multe alte prostii de genul.. o rusine!)
  FELICITARI PDL-ului pt mini-campionatul de fotbal organizat, si sa speram ca nu va fi ultimul..

 2. aditzu spune:

  da fortza legionarii am fost cei mia mici si cei mai buni doar echipa noasta a respectat regurile si am fost pana in 20 ani restul nik bafat legionari

 3. Mosu spune:

  Felicitari PDL-ului pentru competitia sportiva organizata.Multumim echipei FC Oltenita spectacolului aratat pe teren :X 😀 …..

 4. Andrei Cartel spune:

  @aditzu.. mi se pare mie sau ala de la voi dupa aparare are 21 de ani :))

 5. duko spune:

  frumoasa initiativa acestui partid si din cat am vazut au fost inscrise echipe bune insa pe merg pe mana celor de la atlante

 6. sabina spune:

  bravo!!!!bravo!!!!!!

 7. Mosu spune:

  si eu merg pe mana celor de la Fc Oltenita 🙂 !!!

 8. Marius Dociu spune:

  Echipa ATLANTE va castiga fara probleme finala si implicit turneul. Vor invinge pe Fc Oltenita la cel putin 5 goluri diferenta.

 9. Andrei Cartel spune:

  ATLANTE este echipa cea mai buna, mai erau si cei de la INTERSPORT care credeam ca vor face o figura frumoasa, dar nu a fost asa!!

 10. costy spune:

  felicitari PD-L…ati demonstrat ink odata k sunteti un partid interesat d noi(cetateni romaniei)..succes in campaniile c vor urma j s sperma k nu va fi ultimul turneu….poate asa s infiinteaza s o echipa d fotbal a oltenitei pt k meritam acest lucru deoarce avem jucatori talentati smerita o sansa;)

 11. busii spune:

  felicitari PDL si echipelor pt ca inca o data au aratat ca se poate face si ceva pt locuitori oltenitei si nu numai pt „ei”!…Felicitari atlante!

  app: Ne vedem la urmatoare cupa!

 12. Mosu spune:

  Felicitari Atlante ati fost mai buni 🙂

 13. CYS spune:

  Felicitari PD-l ! E singurul partid care face ceva pentru sportul din Oltenita si nu numai pentru sport. Ce bine ar fi fost daca votul la locale ar fi fost corect si PD-L ar fi fost la primarie mai mult ca sigur in prezent aveam echipa de fotbal si la noi in oras k sa nu mai fim rusinea judetului…oricum sunt mult mai importante terasele,pavalele,figurile si smecherii decat sportul,cultura si nivelul de trai ai oltenitenilor… Felicitari echipei castigatoare …Felicitari PD-L… Chiar daca am participat doar ca spectator va spun sincer k votul meu se va indrepta spre PD-L

 14. mariu ss spune:

  NEINTERESANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. mariu ss spune:

  Dar daca PSD-ul infiinteaza cupa Ion Iliescu?

 16. 90210aca spune:

  tare asta marius ss:))dar imi puteti spune si mie cine face parte din echipa ATLANTE?va rog frumos!!!daca se paote…