La Olteniţa, biroul pentru eliberarea cazierelor judiciare, a fost inaugurat

Poliţia municipiului Olteniţa are, începând de marţi, un birou de eliberare a cazierului judiciar. La eveniment au fost prezenţi comandantul poliţiei Olteniţa comisar şef George Chiru, primarul municipiului Olteniţa Costinel Milescu, câţiva ofiţeri şi subofiţeri ai poliţiei olteniţene, comandantul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Călăraşi comisar şef Vasile Mărgineanu, alţi invitaţi, jurnalişti ai presei locale. Inaugurarea oficială a biroului a început cu tăiarea panglicii de către primarul municipiului Olteniţa Costinel Milescu. Momentul festiv a fost urmat de o slujbă de sfinţire a noului birou, după care a urmat protocolul obişnuit. Cei aflaţi în faţa biroului de cazier judiciar au fost invitaţi în interiorul clădirii pentru depunerea actelor. Inspectorul şef, comisar şef de poliţie Alexandru Şohan de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Călăraşi, a declarat celor prezenţi că acest sediu a fost deschis pentru a veni în folosul cetăţenilor din Olteniţa şi din localităţile apropiate municipiului Olteniţa. Acesta spune că aparatura este electronică şi este din dotarea IPJ Călăraşi. Olteniţenii veniţi să depună actele pentru cazier s-au declarat mulţumiţi şi încântaţi de această iniţiativă.

Comentarii

 1. bobocel spune:

  ce sa spun imi pare bine de vestea asta; din moment ce eu am fost prima posesoare de un cazier din orasul Oltenita. :))

 2. sabina spune:

  foarte bine:)

 3. andrey madin spune:

  bravo frate ,m-ati scutit de un drum la calarasi….VA MULTUMESC

 4. prodanlarisa spune:

  Un lucru bun! Nu mai batem drumul la Calarasi.Ar trebui sa avem posibilitatea sa rezolvam toate problemele la Oltenita, sa nu mai depindem de Calarasi.

 5. Ana-Maria spune:

  Foarte tare! Se vede ca cei din conducerea Politiei Oltenita se gandesc si la interesele cetateanului.

 6. Ionel Protopopescu spune:

  Ieri seara am scris un comentariu pe marginea actiunii”savarsite”la fosta militie din Oltenita.Nu era nimic altceva dacat un comentariu,nimic injurios,fara atacuri la persoana,decent.Din pacate,cenzura a gasit nepublicabil mesajul meu…Voi mai incerca…

 7. larisa spune:

  Pai era mai bine cu Militia, decat acum cu Politia.Militienii isi faceau treaba , astia de acum sunt mai mult oameni de afaceri decat oameni ai legii.

 8. coco spune:

  Bine ca am scapat de drumul la Calarasi pentru un cazier.Nu de alta dar sunt situatii neprevazute cand ai nevoie urgenta de un cazier si erai nevoit sa faci un drum la Calarasi si sa amani ca ti-ai propus sa faci cu o zi.

 9. Nik spune:

  in afara de accesul la baza de date, ce le mai trebuia, fratilor??? bani de 2 calculatoare amarate si probabil un fax faceau rost in 2-3 luni de pe urma cazierelor in regim de urgenta. ca doar nu au cumparat cu 4 giga RAM si procesoare de 5 giga