Membrele A.C.T.O.R. din Olteniţa la Bucureşti

Istrate Roxana, Popescu Oana, Toader Gabriela, Bratu Otilia sunt voluntare din Olteniţa în Organizaţia A.C.T.O.R. din Bucureşti. Ele au participat în perioada 8-10 mai la un târg al activităţilor extraşcolare, care s-a desfăşurat la Sala Polivalentă din Bucureşti. Vizitatorii şi cei care au dorit să-şi extindă aria de cunoştinţe au fost conduşi, prin tehnica origami, în această lume a figurinelor din hârtie. Elevele-membre A.C.T.O.R. din Olteniţa au fost însoţite de doi voluntari francezi -Gabi şi Aurelie- patru din Bucureşti şi de membrii fondatori ai asociaţiei -soţii Eugenia şi Ştefănuţ Barbu. Reprezentanţii A.C.T.O.R. au ţinut lecţii de origami celor prezenţi, promovându-se atât asociaţia cât şi valorile ei şi graniţele, peste care pot trece activităţile A.C.T.O.R. Fetele spun că au reuşit să atragă cât mai mulţi membri. Potrivit participantelor, standul foarte frumos decorat a fost aşezat la intrarea în sală. Fetele spun că lecţiile de origami au fost oferite atât părinţilor cât şi copiilor. Aici ei au învăţat cum pot confecţiona trandafiri, coşuleţe, lalele.
Vizitatorii care au preferat să petreacă un week-end la Sala Polivalentă în această perioadă, au fost spectatori şi participanţi ai diverselor activităţi extraşcolare organizate acolo: cursuri de engleză, japoneză sau franceză, cursuri de karate, dansuri, sau discuţii şi programări cu firme ce organizează tabere pentru copii. „Organizatoarea taberelor ne-a cerut o colaborare pentru că i s-a părut foarte interesant ceea ce facem. De asemenea, s-a mirat de cum reuşim să-i facem pe copii să iubească origami.” declară Otilia Bratu, membru din Olteniţa în organizaţia A.C.T.O.R.

Comentarii

 1. sabina spune:

  bravo:*:*:*

 2. valeria liundriu spune:

  As vrea sa invat si eu sa impletesc coronita aceea, unde se tin aceste cursuri?

 3. Gabriela Toader spune:

  Cursurile se tin la Fac de Arhitectura,sambata la ora 11.Mai multe detalii gasiti pe yahoo groups A.C.T.O.R.

 4. andrey madin spune:

  FELICIARII!!!

 5. vera spune:

  foarte frumos……FELICITARI

 6. carmen spune:

  felicitari tuturor si mai ales celor care invata copii acesta arta

 7. Cora spune:

  Fete ACTOR-ite şi oltenitence, ma bucur foarte mult ca va implicati in astfel de activitati. Pacat ca trebuie sa „emigrati” inspre ONG-urile din Bucuresti, caci Oltenita sta tare prost la acest capitol…

 8. miru spune:

  bravo!!!