Vehiculele staţionate neregulamentar în Olteniţa vor fi ridicate

Autovehicule sau remorci sunt staţionate neregulamentar pe raza municipiului Olteniţa, pe domeniul public. De acum înainte aceste vehicule vor fi ridicate. Taxa de deblocare, ridicare, transport şi depozitare este deja stabilită de consilieri. Serviciul tehnico-edilitar din cadrul Primăriei Olteniţa va fi ajutat. Zonele ocupate vor fi eliberate prin ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar.
• Pentru autovehicule şi remorci, de la 300 de lei/zi ori fracţiune din zi cât era prevăzută în hotărâre taxa, la propunerea consilierului Petre Ţone, aceasta a fost stabilită la 100 de lei/zi sau fracţiune din zi.
• Pentru autovehiculele sau remorcile ai căror proprietari sau utilizatori au mai fost sancţionaţi într-un interval de 6 luni pentru aceeaşi faptă, taxa va fi de 300 de lei/zi sau fracţiune din zi, de la 1000 de lei, cât fusese stabilită iniţial prin hotărârea de Consiliu Local.
• Pentru ridicare, transport, depozitare, pe lângă taxele menţionate mai sus, se va percepe şi contravaloarea operaţiunilor efectuate, calculate pe baza unui deviz.
Potrivit hotărârii de Consiliu Local, se consideră recidivă fapta proprietarului sau utilizatorului unui vehicul de a parca neregulamentar, sau de a abandona o maşină pe domeniul public sau privat în termen de 6 luni de la data constatării.

Costinel Milescu : „Va spun eu de ce se voteaza impotriva..pentru ca suntem un oras de smecheri! Fiecare cautam, atunci cand ajungem consilier, sa ne fofilam, sa nu ne punem rau cu X sau Y” – vezi video –

Comentarii

 1. dana spune:

  sa se uite mai intai daca exista suficiente locuri de parcare, si apoi se se gandeasca mai bine cum e cu amenda…ca sa nu mai vorbim ca pana si masinile de politie stationeaza/parcheaza neregulamentar..mda…romania…

 2. mircikus spune:

  Ideea e buna, dar sa dam un exemplu real: duminica dimineata in zona pietei unde e plin de indicatoare cu Oprirea sau Stationarea Interzisa. Unde parcam masinile? Sau mai bine venim pe jos sau cu bicicleta si ne gandim si la mediul inconjurator.

 3. miki spune:

  ….iar dumneata d-le primar esti SEFUL SMECHERILOR!

 4. Are dreptate primarul cand spune ca suntem un oras de smecheri!

 5. Ioana spune:

  Foarte bine fac! :))

 6. Mircikus, la Oltenita sunt doua case si trei wc-uri. De ce trebuie sa mergi pe jos pana la piata?

 7. Mihai Ceauşu spune:

  S-au mai laudat odata cu ridicarea masinilor.
  Masinile de politie sunt in misiune, masinile (personale ale) politistilor pot fi ridicate.
  Ce sa-i faci? Meteahna mare in tara „lu fac ce vrea muschii mei”: daca Gheorghe (ion, vasile, etc.) are treaba fix pe trecerea de pietenoi, acolo opreste masina, o incuie si se intoarce cand vrea el. Degeaba semne, degeaba legi, fiecare cu ce-l doare, in cazul in care e simtit si il doare, dar cum avem multi nesimtiti …
  Ce o fi asa de greu sa parchezi la 100m de unde ai treaba?
  ps: Sa vedem firma cui ridica masinile 😉 si cati bani primeste primaria din treaba asta.

 8. andrey madin spune:

  VORBE VORBE SI IAR VORBE…PE CAND FAPTE?

 9. Devilica spune:

  Parcari cu plata.. acu’ ridica masinile parcate neregulamentar…
  Firma care ridica masinile, amenzi, etc.
  Aaaa.. domnule primar, si dumneata faci parte din oras, esti seful orasului :-”

  Si totusi nu-mi vine sa cred ce libere sunt strazile in zilele de duminica. Atunci unde sunt toate masinile?

 10. IATAN spune:

  Adevarul e ca sunt multi nesimtiti prin oras, nesimtiti care isi lasa masinile pe unde vor. Ideea cu ridicatul masinilor e chiar buna, bravo lor, numai sa se si aplice hotararea.(Dana cum fac sa iau leg cu tine?)

 11. Emphisem spune:

  Ciolo nu ai idee cat de comoda e lumea, cum draq sa nu se eschiveze cand se da jos din masina sa il vada toti de la „bancute” si restu lumii ca e „smecher”…..ehehehe

 12. eu spune:

  hmmm…tipu ala care nu vrea amenda e idiot sau ce? nu inteleg…cum sa nu fie amenda…tb amenda si puncte ka sa se potoleasca lumea…frumos 2 puncte amenda si 3 penalizare…si dc il prinde de 2-3 ori…sa vezi atunci cum ramn smecherii fara carnete…in Bucureti te duce pe la 7 mil un ridicat de masina…in oltenita dc ar fi pe la 2-3 ar fii normal…

 13. valeria spune:

  Mai bine sustineau sa se dea amenzi celor care circula cu viteza si permanent esti in pericol, nu cand se stationeaza, ca strazi, nu prea avem , fiecare e stationat in fata curtii lui.

 14. Daca smecheria se dovedeste parcand la bancute, atunci de ce suntem indignati ca fantanile au facut clabuci.

 15. stoian spune:

  E un lucru foarte bun …dar e clar k nimeni nu o se atinga de masinile la toti smekerii astia de carton ….vede k vine sa-i ia masina si vine cu tasu si cu masa fac mare circ ,ameninta politia poate kiar si bate politia si nu mai ridica masina plodului infumurat…deci regulile or sa fie tot pt sarmanii care respecta regulile si au o singura scapare. Eu cu mana pe inima va spun k o sa las intentionat masina spre a fi ridicata dar deja un reporter realitatea va fi langa mine si va filma peste tot pe unde va trece acea masina fara sa ridice masinile smecherilor de 2 bani din Oltenita.

 16. Mihai Ceauşu spune:

  @stoian – cand te vei duce la politie sau la judecatorie cu acea inregistrare ti se va raspunde ca nu e camera omologata 😉 Tu crezi ca ei sunt prosti?
  @pitzi, ce vrei ma? Au rate pe 10 ani la masina mana a nspea si ei mananca seminte de foame 😀 Sunt si cativa pasionati de tuning (la sensul propriu al cuvantului) al masinilor, dar majoritatea e reprezentata de „smecheri de 2 bani din Oltenita”.

  In buc te costa aproape 700ron ridicatul masinii si 2-3 puncte de penalizare la permis.

 17. Stoian, eu cred ca pana la urma este bine sa se introduca parcari cu plata in centrul orasului. Iti dau un exemplu foarte simplu. Anul acesta, cand abia inverzisera copacii, in fata terasei de la RD, a venit un cocalar cu o masina. Nu mi-a atras atentia pana in momentul in care a dat muzica la maxim si s-a dus sa cumpere covrigi! Ce inseamna asta? Ca esti un taran prost!

 18. dana spune:

  @iatan nu am idee de ce ai vrea sa iei leg cu mine, dar lasa un id de mess si vorbim 🙂

 19. larisa spune:

  Daca Politia Rutiera si-ar face treaba nu ar mai fi ridicata aceasta problema.Ce nu sunt si acum indicatoare si marcaje rutiere care interzic oprirea si stationarea in anumite locuri?Mai inainte sa se gandesaca la ridicatul masinilor , primaria sa creeze locuri de parcare suficiente pentru ca numarul masinilor din oras a crescut vertiginos.Ce fac stimatii edili cu bani incasati ca impozit pe autoturisme?Masinile smecherilor nu vor fi ridicate niciodata, tot amaratii vor plati amenzi.

 20. larisa spune:

  Cei care parcheaza in locuri unde este interzisa oprirea fac parte din categoria „smecherilor”( politisti, magistrati, oameni de afaceri influenti in urbe, etc)carora niciodata nu o sa vedeti masina ridicata .Nu ati vazut in oras cati politisti , atat in timpul serviciului cat si in timpul liber, cum parcheaza cum ii taie capul si vorbesc la telefoanele mobile si nu poarta niciodata centura de siguranta?

 21. Devilica spune:

  Propun o solutie mult mai simpla… demonati fratilor semnele de circulatie care interzic stationarea si oprirea… pai de mama dreaq… scapam si noi mai ieftin

 22. Devillica, ai mare dreptate.

 23. IATAN spune:

  Si io sunt de acord cu devillica!( id meu este iatanmar)

 24. Mihai Ceauşu spune:

  @larisa, ai dreptate in mica masura. Asta ar insemna ca suntem un oras de smecheri, deoarece 90-95% dintre masini sunt parcate aiurea.
  Ca sa se faca acele locuri de parcare din centru sau de la piata, ar trebui demolate niste „chestii”. Nu cred ca ar conveni cuiva sa i se parcheze sub geam sau sa i se demoleze blocul.
  @devilica, asta e instigare la violenta 😉

  Eu vreau sa-mi cumpar un tir si sa-l parchez in mijlocul intersectiei republicii cu tineretului. Si apoi sa pun avariile 😀

  E clar… m-am sclerozat 🙁

 25. LEX spune:

  Este adevarat ca este criza financiara, inteleg cumva disperarea lipsei de fonduri la nivelul Primariei Mun. OLtenita, dar sa pui atatea biruri pe umeri bietilor oameni, care au deja probleme de natura economica, este ff rusinos cand rezolvarea problemelor sta in aplicarea corecta a legilor existente de catre Politia Romana care este platita tot din buzunarele noastre. Sau poate in spatele acestor campanii privind parcarea cu plata si ridicarea masinilor parcate neregulamentar se ascud alte interese …

 26. Nik spune:

  salut!
  sa zic si eu. cum s-a zis… „suntem un oras de smecheri”… Am vazut azi o stire, in care se spunea ca fondurile de la UE nu au fost folosite (nici macar atrase). Noi in primarie nu avem compartiment/departament pe chestia asta? (inainte era integrare, acum ca ne-am integrat, ar trebui sa faca proiecte pt fonduri). Ce face respectivul compartiment? cum isi justifica existenta? De ce trebuie banii stransi din orice lucru pe care sa-l suporte cetatenii? Daca banii tarii ajung la UE, de ce sa nu si luam de la Uniune? Ca din amenzi si parcari cu plata, nu o sa iasa mare lucru. Ba ca „smecherii” nu vor primi amenzi, ba ca nu se duce lumea la parcarea cu plata. E interesant de stiut cum se atribuie contractul firmei care trebuie sa ridice masinile, si care „gestioneaza” parcarile platite!!! In Bucuresti se urmareste desfiintarea contractelor cu Dalli (firma de gestionare parcari) pentru ca sunt paguboase. La noi va exista o firma, sau o sa se ocupe primaria? Sper ca primaria, ca daca nu… suspiciunea de spaga pentru castigarea licitatiei (daca va fi o licitatie) o sa fie foooarte mare! „Domnii” consilieri se milogesc in campanii pentru voturi, si acum ce fac? (cu masinile ridicate as fi de acord, daca s-ar ridica toate, indiferent cui ar apartine. Si sa se faca putin in „spiritul legii, nu in litera legii” – ca in drept. Pentru ca nu sunt destule parcari, care sa fie vazute ca alternative). „Domnilor” consilieri, asa urmariti sa faceti fonduri? De un proiect pentru fonduri structurale ce ziceti, nu puneti? De acolo ar veni banii gramada. Fonduri multe, nu gluma. Nici nu ati avea timp sa-i folositi, la cati ati putea atrage. Sau o alta idee (pentru care sper sa scriu un articol si eu… cand o sa-mi vina cheful): UN BAC, fratilor!!! Nu costa mult, si s-ar gasi bucuresteni care sa renunte la Giurgiu pentru Oltenita, ca ar fi mai aproape.

 27. Devilica spune:

  Chiar nu înţeleg ce este violent în soluţia propusă de mine.

  Şi ca să fiu mai realist; nu cred că trebuie neapărat ridicată maşina, asta dacă nu cumva se urmareşte obţinerea de fonduri. Cred că primăria ar scăpa mai ieftin dacă ar pune caracatiţe la roată; chiar este nevoie sa fie ridicată maşina?

 28. Mihai Ceauşu spune:

  @nik, acum platim firme „alese” ca se ne faca proiectele pe mii de euro comision. De ce s-ar plati cativa functionari pe 1500ron lunar cand se pot da comisioane de mii de euro?

  @devilica, scuzele mele, am citit demolati, probabil ai vrut sa scrii demontati.
  Masinile trebuie ridicate pentru ca incurca desfasurarea circulatiei. Daca masina ar ramane imobilizata, tot ar incurca circulatia. Poate in unele locuri ar fi o solutie. Dar oltenitenii nostrii umbla cu flexul in portbagaj 😀

  Plus ca la ridicarea masinii trebuie facute poze care sa ateste eventualele avarii ale masinii. Greu, complicat…

 29. Nik spune:

  at miki: nice, i like it 🙂

  at Sorin Anghel: „Mircikus, la Oltenita sunt doua case si trei wc-uri. De ce trebuie sa mergi pe jos pana la piata?” – nu trebuie, dar la cat de mic e orasul, de ce trebuie sa iei masina? in 30 min traversezi tot orasul. Putin sport nu strica… se mai da burta jos :d
  Iar exemplul cu RD-ul nu mi se pare bun. Daca tipul respectiv platea parcarea, si facea la fel… ?

  at valeria: da, cum zici tu. mai bine sa-i ia pe aia cu viteza (da’ pe bune, nu politisti iesiti cu radarul la facut spaga), sa puna indicatoare pe strazile asfaltate anul trecut (inainte de alegeri) si unde se circula cu o viteza mai mare decat pe strazile mari din oras. niste limitatoare de viteza cand aproba „Domnii” consilieri?

  at larisa: f bun comentariul. da, politia sa-si faca treaba.

  at Mihai Ceausu: eh, daca ar veni vreo televiziune, ar fi valva prea mare ca sa se conteste ceva. plus ca nu vad ce contestare. n-am auzit niciodata sa se spuna ca o camera a unei televiziuni nu e omologata.
  „@larisa, ai dreptate in mica masura. Asta ar insemna ca suntem un oras de smecheri, ” – pai da, asta inseamna. A zis-i primarul! Cum sa-l contrazicem… stie el ce stie 😉

  Iar daca se vor ridica, sa se inceapa cu alea care deranjeaza cel mai mult. Cele: care blocheaza trotuare, sensuri de mers, parcate pe treceri, parcate foarte aproape sau chiar in intersectie, pe unul din colturi (ca am vazut si asa prin oras).

 30. Mihai Ceauşu spune:

  @Nik, n-ai vazut/auzit? Mereu se arata la stiri tot felul de inregistrari cu vitezomani si politia spune ca aparatele cu care s-a filmat nu sunt omologate. E drept, majoritatea sunt telefoane mobile, dar sunt si camere ale diverselor televiziuni.
  Iar cu valva asta … la inceput niste tam-tam, putin scandal, apoi se judeca si … lumea uita, timpul trece … ori se „rezolva”, ori se prescrie.
  Raman la parerea ca nu ar rezolva nimic.

 31. Nik spune:

  at Mihai Ceausu pentru al lui @Nik, adica at me. 😀 :))) . pai da, platim firme alese, dar nici alea se pare ca nu fac altceva decat sa stea, pe banii primiti de la primarie, deci din bani publici, DECI AI NOSTRI!!! (tip la aia care dau banii aiurea, si care se inteleg sa… stiti voi sa ce!.
  Mai frate, face vreunul ceva si pentru orasul asta, dar asa cum trebuie, sau ne sunt livrate doar jumatati de masura, pentru ca restul banilor (grosul) sa ajunga prin niste buzunare… ?

  at dana: probabil vrea sa ia legatura cu tine pentru ca esti frumoasa. 🙂

 32. KAMI spune:

  Un „exemplu” de oprire,stationare,parcare este poarta Jandarmeriei!Intersectie,linie continua,latime mica a strazii,in fata unei institutii…??!!

 33. Nik, daca era parcare cu plata sigur nu mai oprea acolo!

 34. valurile dunarii spune:

  Nu inteleg demersul Primariei…Este o modalitate de a aduce bani la buget ? Nu cred.Este o masura de educare a soferilor.Pentru ca sintem intr-un oras al dominatiei soferilor,neimblinziti de legi si nici de actiunea Politiei.Iar parada de masini nu este decat imaginea de suprafata a celor care vor sa-si demonstreze puterea financiara.Orasul nu este blocat de cei care chiar folosesc masina in mod real si rational , ci de cei care SE PLIMBA cu masina.Daca chiar vrea sa ia masuri Primaria impreuna cu Politia nu au de facut decat sa surprinda in flagrant(si asta nu este un mare efort) cel mult 10(zece) protagonisti.Decapitarea grupurilor va conduce la curatarea strazilor si temperarea maniacilor de plimbari cu masina.Succes!

 35. gogu spune:

  mai cititi codul rutier tovarasi. amenda o da politistul rutier numit prin decizia inspectorului sef al igp si tot la propunerea lui se dispune si ridicarea masinii daca aceasta prezinta un obstacol si un pericol pentru circulatia publica , si nu are cum o hotarire a unor tovarasi locali care si-au facut „politie locala” sa fie aplicate inaintea ordonantelor de guvern , deci mai cetiti tovarasi, si propun ca ridicarea masinilor sa inceapa pe str argesului pe sens unic , tot pe la voi am vazut si indicator de parcare interziza , o aberatie comunista tovarasi , inventati legi rutiere si intocmiti recidiva la contraventii super deci traim intr-o tara de tovarasi

 36. vera spune:

  si sunt mai multi in oras,sa zicem ”protejati de politie”….de ce mai spune ca le ridica daca pe unii ii protejeaza?!?!?!

 37. Primaria administreaza spatiul public. Consiliul Local decide regulile. Politia doar aplica legea.

 38. satar spune:

  Politia sa isi faca datoria . LEGEA ESTE PENTRU TOTI !!

 39. vio spune:

  Dl primar vorbeste de smekeri? Pai el abia se mai suporta pe drum de atatea talente…Un oras de smekerasi cu un primar la fel de smeker.Apropo, firma de ridicat masini este cumva a d-lui vice?
  Bineninteles ca se vor ridica aceleasi masini care sunt oprite de politie , adica a oamenilor simpli, ca doar nu-si permite careva sa ridice masinile „maharilor” de Oltenita.

 40. vio spune:

  am urmarit sectiunea video si am constatat ca sedinta parca s-ar sustine in Primaria Comunei oltenita. Consilieri si primar „smekeri”, la nivelul acesta se tine o sedinta in conceptia d-voastra? Scuze, dar mai aveti mult pana sa ajungeti smekeri, sunteti niste bieti ******…

 41. Nik spune:

  De acord cu vio, si cu valurile dunarii cand spune ca incurca aia care se plimba. daca stai in oras, la Flacara de exemplu, o sa vezi aceleasi masini trecand iar si iar… si nu poti sa zici ca au afaceri, pentru ca-s pustani de 18-20 ani, cu bani de la parinti, care n-au altceva de facut, decat asta… ca sa fie si ei vazuti. in rest… nimic de capul lor. daca le iei masina, nu se mai uita nimeni la ei. lameri…

 42. mircikus spune:

  Un lucru tipic romanesc: la noi trebuie sa moara capra vecinului. Politistul nu face, politistul face prea multe, s.a.m.d. Hai sa incercam sa respectam fiecare macar o mica parte din prevederile legale si abia dupa aceea sa ne uitam si in curtea vecinului sa vedem ce mai face.
  Personal, nu vad in asta o solutie. La orele de varf, in zona principalelor institutii publice ale orasului, efectiv nu ai loc sa parchezi masina. Si cum zicea cineva mai sus, la noi inca guverneaza principiul nepotismului, un punct slab al acestui proiect mult prea costisitor.

 43. vio spune:

  mircikus, sunt de acord cu tine ca nu ai unde parca dar de ce numai noi vedem asta, politia ce face?
  Am vazut de nenumarate ori cum masina politiei trece si parac nu ar observa nimic sau parc anu este de competenta lor , cred ca nu isi cunosc atributiile sau nu au semnat fisa postului, ce sa zic? BATAIE DE JOC..unde mai pui ca parcheaza si ei in locuri nepermise

 44. MARIANO spune:

  DAR BANCA AGRICOLA DE CE A TREBUIT SA FIE DEMOLATA? PENTRU A SE FACE CUM SE ZVONEA ,UN HIPERMARKET? SI ACUM IN LIPSA DE FONDURI SUNT NUMAI BALARII? S-A MARCAT BINE CU LOZ CRED, PENTRU DEMOLAREA EI ! CE A AVUT CLADIREA? RAMASESE ULTIMA RUINA IN ORASUL OLTENITA? DAR DOMNILOR CARE ATI APROBAT CANDVA DEMOLAREA ACESTEI CLADIRI SI RECONSTRUIREA PE ACEST TEREN A UNUI SUPERMARKET SAU HIPERMARKET STITI CA IN UNIUNEA EUROPEANA, INCEPAND DIN UNGARIA PANA IN PORTUGALIA ESTE INTERZIS CONSTRUIREA ACESTOR CENTRE COMERCIALE IN INTERIORUL ORASELOR? NU DIN PRIVINTA LOCURILOR DE PARCARE, PENTRU CA ELE SE POT CONSTRUI SUB CLADIREA PROPRIU ZISA, CI PENTRU A NU LUA PAINEA DE LA GURA MICILOR COMERCIANTI CUM SE SPUNE PE ROMANESTE? MICII COMERCIANTI CARE, CU UN MIC BUTIK,ASIGURA TRAIUL DE ZI CU ZI FAMILIILOR LOR?! ASTFEL DE MAGAZINE SE HIPERMARKET-URI SE CONSTRUIESC LA MARGINEA LOCALITATILOR, SPRE EXEMPLU DE LA PETROM INSPRE FILATURA, SPRE PORT,CHIRNOGI, ULMENI! SI DACA S-A CONSTRUIT UNUL, LANGA PALATUL DE JUSTITIE, CHIAR ASA DE IEFTIN ESTE? SA FITI ATENTI LA PRETUL DIN RAFT SI LA PRETUL DE PE BONUL DE CASA DUPA CE ATI PLATIT PRODUSUL !AM AVUT SURPRIZE SI NU AM PRIMIT DECAT SCUZE,DAR NU IN DEFAVOAREA LOR ,CI IN DEFAVOAREA MEA! DECAND MODA, DACA VREI SA ROZI UN CIOLAN, IEI MATERIALE DE CONSTRUCTII DOAR DE LA …ALTFEL NU MAI BATI UN CUI ?!!! POATE UNII DINTRE VOI MAI CALATORITI CU SAGEATA ALBASTRA SPRE BUCURESTI, ADICA CU TRENUL, IMI PUTETI SPUNE SI VOI UNDE VA PUTETI DUCE IN GARA LA W.C.? SPRE MAREA MIRARE A MULTORA , IN LOCUL VECHIULUI W.C. AVEM IN INCINTA ACESTUIA, UN BAR , SI LA BOTUL LUI MITITEI ! DAR OARE IGIENA DIN INTERIORUL ZIDURILOR CARE ZACE, UNDE ESTE? PERSONAL CRED ,CA DE ZECI DE ANI DE FOLOSINTA , CONDUCTELE DE COLECTARE A DEJECTIILOR FIIND SPARTE,URINA CRED CA A COBORAT SUB ACEST BAR LA 86 DE METRI SUB PAMANT ! MAI BINE DESCHIDEAU IN ACEST W.C PUBLIC UN ” CUPTOR DE AUR ” CU PAINE ,COVRIGI, GOGOSI CALDE,PIZZA, CA TOT AIA ERA! MAI LIPSESTE SA DESCHIDA LANGA FOSTUL CINEMATOGRAF FLACARA,IN FOSTUL W.C. PUBLIC , O MINI FABRICA DE MEZELURI SI PREPARATE DIN CARNE ! STITI VOI DE CE LOCATIE SPUN ! TOTUL E POSIBIL…

 45. Mihai Ceauşu spune:

  Comerciantii mici din Oltenita au niste adaosuri comerciale de MARI NESIMTITI. Asta ca sa traiasca ei foarte bine (pentru Romania) sau sa se plimbe fi-su de x ori, etc. La vanzatoare patronul le da un 500-600ron/luna si gata. Poate ii mai controleaza si pe ei cineva.
  Mai bine faci un drum saptamanal/bilunar la bucuresti la un hipermarket.

 46. Andrei spune:

  Da ba frate da amenzi la aia cu dacii… Da pe fisu nu il vede pe el nu se vede pe altii nu ii vad care sunt cu „pile” nu domle ardei pe aia mici cu amenzi ca noi sa facem ce stim mai bine… Sa furam.

 47. carmen spune:

  ia sa vedem noi cine este in afacerea asta…..altfel nu se poate rezolva? amenzi si gata daca tot vreti sa faceti ceva ….e criza …..sau pentru voi nu este…..faceti si parcari ….nu ne trebiue firma …..doar niste politai care sa dea amenzi atat …..vedeti ce repede si fara cheltuiala multa v-am rezolvat?…sa faca pe rand toti din politie lucrul asta si nu numai pentru problema asta …ci pentru toate si atunci intredevar se vor vedea si schimbari …..si toata lumea va respecta legi ,semne de circulatie ….si legea sa fie lege pentru toti indiferent de nume

 48. tot io I. spune:

  „noi facem pentru cei care nu vor sa respecte…”,halal primar…DAR PENTRU CEI CARE RESPECTA CE FACETI???
  PRIMARIA E CUMVA IN SLUJBA CETATEANULUI???
  POATE CA NU.VAI DE NOI MURITORII DE RAND…

 49. claudiu spune:

  hai nu ne mai plictisiti cu asemenea lucruri de politai corupti …aloo nu vedeti cum parcheaza aia pe doua benzi sa fim seriori il ridica pe ala cu dacia dar nu si pe ala cu mercedesu deci…politia cea mai corupta unitate de stat din orasu asta

 50. cAp0 spune:

  Politia…Sorin???
  Nu vezi ca avem 3 agenti care patruleaza prin baruri „meciurile”?
  Intra in bar…comanda un Sprite si o bere…
  Berea sub masa… sucul sus….
  Asta e POLITIE???
  Sa numai vorbim de spaga si de toate celelalte…
  Traim in Oltenita…orasul fraierilor….si orasul jmecherilor totodata

 51. cAp0 spune:

  Posteaza frate toate comentariile…
  Sau ai si tu faci parte din latura cealalta???

 52. cristian spune:

  bravo primare! baga taxe pana nu mai putem! o sa te mai voteze doar cei de pe lumea cealalta! ***

 53. unu din oltenita spune:

  daca ai cumpara un aparat foto si ai pune un agent de la primarie…sau politie sa faca ceva poze la masini …etc.cum se face , ar putea sa trimita amenzile prin posta….,,dar , cineva tre sa ia si banu pe erenu unde se pun masinile ridicate….oare cine?exact…bravo!

 54. unu din oltenita spune:

  mai bine ar pune niste borduri pe soselele astea asfaltate acum ca uni dintre noi mai avem si copii si prin dreptul gradinitelor…scolilor circula nebunii cu viteza,,

 55. eus spune:

  …parcam,parcam..pe trecere parcam…

 56. eus spune:

  …politia parcheaza in locuri nepermise..noi dc n-am parca..atata timp cat nu avem locuri de parcare?

 57. 90210aca spune:

  da unde dracu sa mai parcam si noi????masinile se inmultesc in oras si locurile raman aceleasi adica mt mt prea putine…hai sa nu fim rautaciosi…daca stai sa te gandesti bine toti parcam cateodata in locuri nepermise pt ca ……stupoare….nu avem unde….:))

 58. alinu spune:

  plictisitilor…va contraziceti intre voi…cine va asculta?:)))))

 59. mario spune:

  da, daca politia ar sanctiona soferii autoturismelor parcate neregulamentar exact unde e oprirea interzisa, acei soferi mai acumulau si niste puncte ,a doua oara nu mai opreau unde nu e permisa stationarea si dupa cum se stie toti „smecherii”de bani gata fac aceste nereguli.sant 2 camere la intersectia b-dul republica cu sahia chiar nu se vad autoturismele acelea parcate neregulamentar?Dar primaria mai trebuie sa asigure si locuri de parcare mai ales in zonele aglomerate:la piata;la banci;la scoli, etc. si pe urma sa ridice acele autoturisme parcate neregulamentar.ridicarea masinilor se intampla acolo unde nu sunt locuri de parcare.un exemplu e pe b-dul Marasesti unde autoturismele sunt oarcate pe ambele sensuri si exista riscul de a-ti lovi masina.acolo se ia vreo masura?si daca da,unde sa parcheze locuitorii acestei strazi daca nu sunt locuri de parcare?oricum ,ce am scris noi sunt doar vorbe in vant nu cred ca cineva din primarie citeste si ia masuri.interesul este sa se adune cat mai multi bani la buget de pe spinarea oamenilor”muncitori” care nu mai sunt demult in acest oras din lipsa locurilor de munca

 60. RedX spune:

  Astazi am mers prin oras si am vazut masini parcate imediat dupa intersectiile semaforizate pe banda din dreapta si pentru a depasi trebuia sa treci pe portiunea de preselectare pentru inainte si stanga atat spre piata cat si pe Marasesti. Pe portiunea din fata primariei era langa o masina chiar un politist si nu era acolo sa avertizeze sau sa amendeze pe sofer…..

 61. RedX spune:

  90210aca spunea:
  da unde dracu sa mai parcam si noi????masinile se inmultesc in oras si locurile raman aceleasi adica mt mt prea putine…hai sa nu fim rautaciosi…daca stai sa te gandesti bine toti parcam cateodata in locuri nepermise pt ca ……stupoare….nu avem unde….:))

  Da, sa vezi ce bine este cand te bucuri ca trebuie sa virezi la dreapta ca ai mereu verde la semafor….. dai prioritate pietonilor, masinilor care au deasemenea verde si te inscrii in viraj…..stupoare…. in fata o masina parcata neregulamentar…..vrei sa depasesti…este linie continua, nu-i nimic incalci regulamentul, ca doar cel care a oprit acolo este vinovat..din nou stupoare pe banda doi deja este coada la semafor …. si e dreptul lor… e banda de preselectare pentru inainte si la stanga….. ii astepti sa plece ei si poate poate ajungi unde ti-ai propus….

 62. dantv -Madrid spune:

  Nik spunea: ,,Daca banii tarii ajung la UE, de ce sa nu si luam de la Uniune?”
  1.Pt ca cei din comunitatea europeana nu mai au incredere ca banii vor fi folositi pt. dezvoltare sau vor ajunge in buzunarele personale ale unora asa cum s-a intamplat pana acum si de fapt continua sa se intample .Va spun sincer , romania nu este vazuta bine deloc de catre tarile civilizate din vestul europei datorita gradului mare de coruptie ce exista acolo, vezi cazul cand un partid din Olanda dorea scoaterea romaniei si bulgariei din UE..!
  2.Red X. i-ti dau perfecta dreptate,Oltenita e un oras aproape sufocat datorita nr. mare de masini, eu practic nu am mai fost acolo de aproape 2 ani dar din spusele cunoscutilor masinile s-au inmultit mult, mai ales cele straine desi romanul s-a plans mereu ca nu are bani :)..singura solutie este cu parcarile subterane pe care eu le-am vazut in aproape toate localitatile de aici , pot fi particulare permanente sau publice contra cost pt. ca nimic nu e pe gratis.Vrei sa parchezi aproape platesti, daca nu o lasi in fata blocului si o iei per pedes.Am vazut masina oprita la mai putin de 1 m de trecerea de pietoni pe 2 benzi sau paralel cu alta deja parcata . Un comportament civilizat este necesar pt. ca nici altii sa nu sufere de pe urma lor.

 63. Mihai Ceauşu spune:

  @dantv – la noi in oras fiecare ploaie umple canalizarile. Iti dai seama ce s-ar intampla cu parcarile subterane?

 64. dantv -Madrid spune:

  Dupa cate cunosc si cunosc destul de bine situatia , exista pompe pt. scos apa din parcarile subterane ..poate fi una, doua trei.etc. in functie de cat debit e nevoie.. asa functioneaza aici..cata apa e de multa , atatea pompe scot apa.. sunt o gramada de firme care se ocupa cu chestii din astea si acolo nu ? Cred ca au mai ramas meseriasi si prin Oltenita …

 65. SISU LIBER spune:

  CE GLUMA BUNA :)))…NOI SA FIM SANATOSI, S-A TERMINAT SMECHERIA, TRAIASCA DOM’ PRIMAR (HAI CU INCA UN MANDAT) CA NUMAI IDEI BUNE ARE :-p SI TRAIASCA BEREA!!!!PS:MAI BINE AR ADUCE TOALETE ECOLOGICE SA MAI PROTEJAM SI MEDIUL INCONJURATOR…SA DEVENIM UN ORAS ECO 🙂
  V-AM PUPAT!

 66. pavel_chinezu spune:

  sunt curios cate masini vor fi ridicate din fata terasei „Angel’s” unde este indicator „oprire interzisa”( pentru necunoscatori – chiar in fata Primariei).

 67. mihai.b spune:

  **************….ADEVARAT…SUNTEM TOTI SMECHERI DE OLTENITA.VORBA LU ALA DE SUS CATE MASINI SE RIDICA DE LA TERASA AIA „FRUMOASA”……..

 68. vera spune:

  BINE SPUS PAVEL….SA VEDEM DACA II RIDICA MASINA LUI DOMNU’ CU DISCOTECA DIN PARC….CARE MARE SMECHER ESTE IN ORAS….DACA ARE TUPEU CINEVA SA SE ATINGA DE MASINA LUI…..

 69. vera spune:

  DOMNU’ CU DISCOTECA,INTR-O SEARA ERA LA BARUL DE LA GARA CU MUZICA F TARE….LOCUITORII DIN ZONA PROBABIL AU SUNAT LA POLITIE….NU PUTEAU SA DOARMA(ERA F TARZIU)….CE AU FACUT POLITISTI NOSTRI?!?! NIMIC….AU PLECAT DE ACOLO INJURATI DE CATRE ”DOMNUL”……