A venit vacanta !

Vineri, 12 iunie, anul scolar 2008-2009 a luat sfarsit. Cei mai multi elevi isi faceau deja planuri pentru cele trei luni de vacanta, insa elevii din clasele a 12-a si a 13-a erau mai degraba ingrijorati. Pentru ei, urmeaza Bacalauraeatul. Cu toate acestea, au avut parte si de un moment emotionant, “Ultimul clopotel”. Ei si-au luat ramas bun de la profesori si colegi, si-au transmis cele mai frumoase urari si nu in ultimul rand, si-au urat “success” la examenul de bacalaureat. Poate cel mai important examen din viata lor, Bacalaureatul reprezinta si in acest an un “hop” pe care, speram noi, cei mai multi il vor trece cu brio. Subiectele pentru examenul din acest an au fost publicate inca de pe 1 martie, asa ca elevii au avut timp suficient de pregatire. Ca de fiecare data, se speculeaza asupra corectitudinii examenului. Casti minuscule, copiute, telefoane, toate acestea se afla in arsenalul absolventilor de liceu. Reprezentantii ministerului au dat asigurari ca examenul din acest an va fi cel mai corect din ultimii douazeci de ani, dar experientele trecute ne-au aratat ca elevii sunt ingeniosi, si reusesc sa pacaleasca vigilenta cadrelor didactice.
Echipa “Olteniteanul” le ureaza mult succes tuturor elevilor care anul acesta vor trece prin “focurile” examenului de Bacalaureat.
Calendarul examenului de Bacalaureat
22 – 23 iunie 2009 Limba şi literatura română – proba A – proba orală
23 – 24 iunie 2009 Limba şi literatura maternă – proba C – proba orală
24 – 25 iunie 2009 Limba şi literatura modernă – proba B – proba orală
26 iunie 2009 Limba şi literatura română – proba A – proba scrisă
29 iunie 2009 Limba şi literatura maternă – proba C – proba scrisă
30 iunie 2009 Proba obligatorie a profilului – proba D – proba scrisă
1 iulie 2009 O probă la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării – proba E – probă scrisă sau practică
2 iulie 2009 O probă la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzătoare specializării – proba F – probă scrisă sau practică
5 iulie 2009 Afişarea rezultatelor (până la orele 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 – 20:00)
7 – 8 iulie 2009 Rezolvarea contestaţiilor
9 iulie 2009 Afişarea rezultatelor finale

foto: Vladulescu Dana Alexandra

Comentarii

 1. Marius Dociu spune:

  BAFTA ma copii! 😀

 2. Pirnac Razvan spune:

  Multumim mosule !

 3. sabina spune:

  bafta:P

 4. Ionut Din Lehliu spune:

  bafta !!! :D:P sa luati 11 😀

 5. Ionut Din Lehliu spune:

  stai sa ma vezi shi pe mn peste 2 ani …:)):))

 6. Bogdan Paun spune:

  ce amintiri frumoase 🙂 bafta.. 😀

 7. Marius spune:

  care vreti lectii de copiat contactati-ma…sunt profesor in d-astea :))

 8. meduza M. spune:

  cate amintitri…si nu-mi vine sa cred k s-a terminat!!!!!!!:(( ink nu realizez!!cei mai frumosi ani!!!!!!!BAFTA tuturor la Bac si…in viata!!!!!!:):):)

 9. meduza C spune:

  „ani de liceu…” da…cate amintiri!!!! multa bafta la bac!!! si dupa sa profitati de vacanta asta !!! va pup

 10. andrey madin spune:

  bafta tuturor si la bac si in viata…

 11. Ruxuletz spune:

  S-a ivit o greseala … in loc de Bacalaureat ati scris ” Bacalauraeatul ” :-).Imi cer scuze daca va deranjeaza ca v-am anuntat!

 12. Iris spune:

  multumim tuturor celor care ne ureaza bafta,noroc,succes,etc la Bac!!!Si eu urez tuturor multa sanatate in viata si sa aiba parte de noroc,fericire,bucurii si tot ce isi doresc!!!DUMNEZEU sa ne ajute pe toti!!!

 13. Am3ryknu19 spune:

  ce tare e marius al meu :)) bai mosule crezi k toata lumea are bafta noastra si talentu tau :)) ce nenorociti am fost noi 😉 b-)

 14. Cristina:x spune:

  bafta:x

 15. Mihai Ceauşu spune:

  Succese in viata!

 16. Pirnac Razvan spune:

  @Mihai Ceausu: se spune „succesuri” :))

 17. Mia spune:

  Bafta la Bac 😛

 18. Peicu Vali-Motril-Spania spune:

  Pe valul apelor de toamna,pe cai pierdute si razlete,se duc si nu se mai intorc frumosii ani de scoala.Bafta in continuare dragilor!

 19. Mihai Mihaela spune:

  succes tuturor,la examen:)

 20. carmen 12 C :X spune:

  ce repede a trecut timpul asta:) va dau cel mai sfant sfat din lume : PROFITATI CAT PUTETI DE ANII DIN LICEU ca-s cei mai marfa!eu inca sper ca si in facultate va fi frumos dar nu cred ca in liceu:) multumim tuturor care ne sprijina bafta si voua in ceea ce faceti:X:X:X bafta tuturor!:X

 21. Da’ chiar ma copilasi … multa bafta! 😀

 22. protestez spune:

  Pai daca la BAC v-au imbracat astia in „roabe”… la facultate..care o mai face-o..cu ce va mai imbracati? s-au dus vremurile cand cineva mai gandea despre adevaraul mers al lucrurilor..

 23. 90210aca spune:

  offf…ce dor imi e de liceu…de colegi,de profesori,de doamna diriginta…as da orice sa mai fiu acum la liceu,sa mai trec prin emotiile tezelor,al sfrsiturilor de an si al inceputurilor vacantelor si de ce nu si al examenului de bac…e o zenzatie unica pe care o traiesti doar o data in viata…Doamne ce ani!!
  p.s.bafta tuturor la bac!!!

 24. florin spune:

  mie imi vine sa plang numai cand va aud pe voi cum vb de ani de liceu =))=))=))=))=))abia am terminat sc generala de un an si imi este dor de ea……..bafta mult in viata asta conteaza mai mult