Bărbat găsit decedat pe malul Fluviului Dunărea

C. Lucian, de 56 ani, din Olteniţa, a descoperit cadavrul unui bărbat pe malul stâng al Fluviului Dunărea, la km fluvial 426. El a anunţat poliţiştii de la Transporturi Navale Olteniţa, care au sesizat mai departe dispecerul de serviciu din cadrul I.P.J. Călăraşi Cadavrul a fost descoperit în ziua de 16 iunie a.c., ora 08,20. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Călăraşi a constatat decesul persoanei. C. Lucian a declarat verbal că persoana decedată se numeşte I. Florea, care îi este rudă. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul se afla la pescuit, în buzunarul stâng al pantalonilor, fiind găsite cheile unui autoturism, despre care C. Lucian a declarat că a recunoscut autoturismul, aflat la aproximativ 100 m de cadavru, ca fiind al persoanei decedate. În prezenţa acestuia, s-a deschis autoturismul, în torpedou fiind găsită cartea de identitate a persoanei decedate, I. Florea, de 76 ani, din Olteniţa.
Potrivit notei de presă a IPJ Călăraşi, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă pe cap, corp, membre superioare şi inferioare, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală (SML) Călăraşi pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.
Cercetările continuă de către poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Transporturi Navale Olteniţa pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul.

Comentarii

 1. Mihai Mihaela spune:

  Dumnezeu sa-l ierte…asta este viata!:(

 2. The_one spune:

  pacat k nu a fost Elodia =)))

 3. mira82 oltenita spune:

  vai de noi

 4. sabina spune:

  saracu:(

 5. andrey madin spune:

  ce sinistru…

 6. Tavian spune:

  Cel mort este neam cu nea Caisa…. ce chestie … pai daca nu a mai avut zile ce sa-i faci sortzii, si-a trait traiu si-a mancat malaiul.. pacat ******** degeaba.

 7. giulia spune:

  as vrea si eu sa imi trimiteti pozele pe mail.era bunicul meu si vreau sa vad cum arata si ,daca vreti va dau poza cu el in viata .Multumesc

 8. giulia spune:

  a facut infarct,si avem asa organizare la municipiul OLTENITA ca a fost transportat pe portbagajul autoturismului sau personal ,in cosciug la Calarasi.Asta chiar e o rusine!!halal municipiu,nu avem nici un medic legist

 9. florin spune:

  dumnezeu sa-l ierte pacat….a fost bine ca a avut el masina ca alfel poate il trasporta cu carutu de butelie

 10. escape spune:

  dumnezeu sa-l ierte

 11. 90210aca spune:

  pacat de dansul:(era un om deosebit!!!il cunosteam pt ca mai mergeam la peste uneori…Dumnezeu sa il ierte!!!si giulia…imi pare rau pt bunicul tau si crede.ma ca ai pus o pb fff importanata cu medicul legist dar din pacate „traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”….

 12. imi pare foarte rau ca sa intampuat acest lucru groaznic dar asta e viata Dumnezeu sa-l ieste