Mulţi ani trăiască!…

Site-ul Olteniteanul a împlinit astăzi 15 iunie un an de când colorează vieţile olteniţenilor. Născut din dorinţa de a acoperi toate cerinţele vieţii sociale, pagina electronică cu cele mai multe vizite şi cele mai proaspete ştiri locale este cartea de vizită a Olteniţei pentru oricine doreşte să se identifice cu oraşul în orice împrejurare. Pagină de ziar on line, tv on line cu reportaje şi prezentări de concursuri, instrumentul media a găsit loc în spaţiul său şi altora. Undeva în dreapta ne însoţesc în lumea cunoaşterii clipul zilei, bloguri, publicitatea (fără de care nu am putea exista), harta mondială a vizitatorilor, comentariile recente, cele mai comentate articole, topul comentatorilor, adresele radiourilor on line şi câteva blogrolluri destul de interesante. Echipa, formată din Marius Dociu (director admin.) Laura Suzeanu (redactor sef) apoi colaboratorii Răzvan Pârnac, Bogdan Bălăiţă, Bogdan Paun si Liliana Vişan, a căutat în tot acest timp să captiveze atenţia celor care agreează acest tip de opinie, prin formatul paginilor cu ştampila OLTENIŢEANUL.
Site-ul a luat fiinţă anul trecut după campania electorală, când scorurile au fost publicate oficial de noi.
Am întâmpinat şi bune şi mai puţin bune, dar fiindcă echipa gândeşte exclusiv pozitiv, piedicile puse sau greutăţile inerente unei societăţi obsedate de lucruri mărunte, au fost gândăcei pentru noi toţi. Nemulţumiţi au existat şi încă există printre cei care îşi lasă semnătura comentariilor pe site. Mai greu este cu cei care şi-au găsit loc de descărcare nervoasă pe un site ce se vrea a fi obiectiv. Cei care ne consideră că ţinem cuiva trena sau partea ori că ascundem ceva, sunt neinformaţi sau mici răutăcioşi. Şi este normal să fie aşa într-o societate, bazată pe divergenţe de opinii. Informaţiile noastre au prezentat realitatea. Fireşte, dacă vrei să faci rău e foarte simplu, sau „a face rău” e cel mai simplu. BINELE este greu de făcut şi de oferit şi poate de aceea am ales o cale mai sinuoasă în trendul social: de a face bine.
Le mulţumim tuturor celor ce ne vizitează. Le mulţumim tuturor celor care ne oferă interviurile. Şi nu în ultimul rând le mulţumim celor care comentează bune şi rele, dar şi celor pe care i-am cenzurat. Cenzura este o metodă de reprimare a unor comentarii impulsive unor opinii jignitoare la adresa diverselor persoane implicate în reportaje, este o metodă de modelare a unor caractere frumoase printre noi. Sau cel puţin acest mod de cenzură al nostru este unul omenesc şi corect din punct de vedere moral. Nu uitaţi dragi cititori şi auditori că acest site este un loc unde ne întâlnim tineri, vârstnici, şomeri, profesori, ingineri, patroni, autorităţi publice pentru a dezbate, ca la o masă rotundă, diversele probleme ale societăţii olteniţene. Iar noi, echipa, dorim ca discuţiile să fie de calitate, constructive, cu stil şi eleganţă. Putem fi convingători şi vorbind frumos. E bine să dăm exemple de bună creştere, educaţie de bun simţ, echilibru şi decenţă. Jignirile sau frustrările unora ori sistemul gen „mahala” nu poartă amprenta „Olteniţeanul”. Nu avem nevoie de acţiuni în justiţie pentru că nu suntem mass media de atac la persoană.
Aceştia suntem noi. Nu atacăm, nu jignim, nu ne certăm, nu lovim mişeleşte, nu creăm conflicte, nu aberăm. Dovezile sunt pentru noi concludente în orice situaţii.
Mulţumim în mod special firmelor colaboratoare şi le urăm afaceri fructuoase, performanţe financiare, trend ascendent în business, angajaţi mulţumiţi, salarii care să le facă renume printre cei mai buni.
OLTENIŢEANUL a intrat în casele şi birourile dumneavoastră cu gânduri bune şi pozitivism. Am fost primii la cele mai focoase evenimente. Ne-am aflat în primele rânduri la alegerile locale, europarlamentare sau pentru Parlamentul României. Atât cât ne-a permis „cureaua” şi cât ne-au fost aruncate zarurile celor care ne-au dorit.
Site-ul este un mod de a arăta imaginea oraşului aşa cum este ea real, celor de peste hotare şi în special românilor stabiliţi în străinătate, cărora le mulţumim pentru atenţia acordată nouă.
Avem planuri măreţe, aşa că nu ne părăsiţi şi votaţi cu noi în fiecare campanie socială, politică, economică, culturală, muzicală şi de orice naturaă, în fiecare zi şi noapte, la fiecare oră.

La mulţi ani!

Comentarii

 1. Tibi Tiberiu spune:

  La Multi Ani Mai!!!>:D< Sa traiti bine!! :))

 2. Georgian - Curcani spune:

  La multi ani !!!Multumim pentru tot!Sunteti tari!!!Sa ne traiti!!!

 3. Diana spune:

  La multi ani!>:D:D:D:D< avem nevoie de OLTENITEANUL ! ;))

 4. bettynutzza spune:

  la moolti ani!!…hai mai multi ani..:X:X
  >:D<

 5. Myrre spune:

  La Multi Ani!!!:*

 6. Doru spune:

  Bravo voua
  Putini, buget redus dar treaba de calitate
  Tot asa

  Bravo

 7. florin_vzr spune:

  la multi ani olteniteanule…SUCCES si BAFTA va urez…ciaooooo

 8. madyn spune:

  la multi ani olteniteanul…cel mai tare;)

 9. Iris spune:

  la multi ani!Bafta,succes,noroc,etc…

 10. Am3ryknu19 spune:

  La Multi Ani !!!! bafta in continuare sunte-ti cei mai tari 😉

 11. SABIN spune:

  Bafta in continuare !

 12. shoarek spune:

  LA MULTI ANI……;)

 13. Adrian M spune:

  Felicitări ! LA MULŢI ANI ! Continuaţi, cetăţenii acestui orăşel de provincie are nevoie de voi.

 14. Ionut Din Lehliu spune:

  LA MULTI ANI !! sa reziste site.. 10000000 de ani …:D foarte frumos video …:D

 15. brasil2222 spune:

  LA MULTI ANI! ati crescut ca in poveste , intr-un an cat altii-n sapte!

 16. lety54 spune:

  La multi ani !!! Felicitari intregii echipe!

 17. the prodigy spune:

  LA MULTI ANI Olteniteanul! si mult mult succes in continuare

 18. FLORY spune:

  ANI MULTI VA DORESC!VA VIZITEZ ZILNIC PTR> A AFLA CE MAI E NOU LA NOI IN ORAS.SUNTETI FOARTE BUNI>FELICITARI PTR.CE ATI FACUT PANA ACUM SI MULTA MULTA BAFTA IN CONTINUARE.PA PA

 19. Mihai Ceauşu spune:

  Erau unii care se intrebau cate zile va rezista siteul. Uite ca a implinit un an si e din ce in ce mai bine. Felicitari, la multi ani si la cat mai mult trafic!

 20. mada spune:

  la muti ani bafta in continoare!!!!

 21. ionescu lori spune:

  la multi ani!:*

 22. Otto spune:

  La multi ani!

 23. IATAN spune:

  La multi ani! multa bafta, tineti-o tot asa, insemnati mult…

 24. meduza M. spune:

  La multi ani!!!Tineti-o tot asa!!faceti o treaba buna!!!:):):)

 25. unu din oltenita spune:

  la multi ani!faceti treaba buna…

 26. alinutzu spune:

  La multi ani ! Succes in continuare

 27. […] Olteniteanul.ro – pe unde mai activez din cand in cand ____________________________ Scris de Pirnac Razvan Remi online – Invata sa joci remi pe Internet. Pe bani reali sau virtuali. […]

 28. miri spune:

  LA MULTI ANI si tot inainte cu tupeu

 29. miri spune:

  sa aveti realizari si sa ne tineti la curent cu tot ce se intampla in oras si bune si rele

 30. miri spune:

  LA MULTI ANI si sa eveti realizari multe si sa ne tineti la curent cu tot ce se intampla in oras si bune si rele Doamne ajuta

 31. adinateach spune:

  La multi ani, domnisoare si flacai! Sunteti cei mai tari si sunt tare mandra ca exista o astfel de echipa de entuziasti si frumosi in orasul nostru. Astept sa ma chemati la petrecerea de pensionare, peste multi, multi ani. Pana atunci,sa va mearga din ce in ce mai bine!

 32. sabina spune:

  happy birthday to you:X

 33. Peicu Vali-Motril-Spania spune:

  Va doresc La multi ani!Tineti-o tot asa.Datorita voua ne simtim si mai aproape de casa dar suntem si la curent cu tot ce se intampla in orasul nostru.Inca o data LA MULTI ANI!

 34. carmen spune:

  la multi ani! va multumim ca existati !

 35. lidia spune:

  deschid si inchid calculatorul,accesand site-ul dvs.,va felicit pt.aceasta idee,va multumesc si va doresc…trafic intens ! LA MULTI ANI !

 36. Nef spune:

  La moolti ani mey:*:*:*:*:*

 37. tygrul_malaeziei spune:

  la multi ani si la mai multe reportaje

 38. Moni ♥ spune:

  La mulţi ani!

 39. adriana radu spune:

  La Multi Ani!!!!si mult succes pe viitor…

 40. Alexandra spune:

  LA MULTI ANI!!! SI LA CAT MAI MULTE ARTICOLE!!

 41. ღ Chryssaღ spune:

  La multzi ani!felicitari pt.ceea ce faceti:*:*:*:*:*:*

 42. mircikus spune:

  La multi ani si la mai mare!

 43. nicoleta spune:

  la multi ani!tineti-o tot asa,si sa fim la fel si peste 10-20 de ani!Multumim ca ne tineti la curent cu ce se mai intampla cu micutul nostru oras.LA MULTI ANI cu sanatate…

 44. nykolas92 spune:

  la muti ani!!!!!!!!!!

 45. Mihai Mihaela spune:

  In primul rand vreau sa urez si eu traditionalul LA MULTI ANI,azi trebuie sa faceti cinste:P…Multumim,in primul rand tie , Marius si apoi intregii echipe care s-au deplasat pe teren aproape zilnic, pentru a ne oferi noua, oltenitenilor toate stirile, toate barfele, can-can-urile, succesele oltenitenilor, dar si evenimente mai putin neplacute, care evident exista la orice pas. Ce sa va spun?!din punctul meu de vedere ati fost Nr.1…asa ceva nu a mai existat in Oltenita si sincer, ne doream de mult. Sunt sigura k OLTENITEANUL v-a ramane UNICAT!!!La cati mai multi anisori,draga Olteniteanule, acum ai crescut, deja mergi in „picioare”…abia asteptem in continuare sa cresti in ochii nostri, zi de zi…sa ne incanti in continuare cu reportaje frumoase, cu stiri alese, cu vesti frumoase:)
  La cati mai multi ani…T iubim…Olteniteanul:)

  Cu mult drag, o persoana care te viziteaza zilnic:*

 46. stefan spune:

  „la multi ani” intregii echipe,sunteti buni si sa dati dovada de profesionalism si pe mai departe,datorita voua (noi cei care traim in diaspora si suntem departe de casa)avem contact direct cu ce se mai intampla in micutul nostru oras.Va multumim si multe salutari din Barcelona

 47. tatiana spune:

  La multi ani ! Mult succes in continuare in tot ceea ce faceti pentru noi oltenitenii !

 48. alexandra ciurea spune:

  LA MULTI ANI,SA FITI SANATOSI INTRAGA ECHIPA SI SA AVETI PUTERE DE MUNCA IN CONTINUARE SA SA NE TINETI LA CURENT CU TOT CEEA CE SE INTAMPLA IN OLTENITA.
  LA MULTI ANI FERICITI!!!
  VA DORIM NUMAI BUCURII.
  FAMILIA CIUREA ,FOSTI LOCATARI AI ORASULUI OLTENITA

 49. iuliana spune:

  La Multi Ani!!!>:D<:*:X

 50. paul spune:

  LA MULTI ANI!CHIAR AVEAM NEVOIE DE VOI.

 51. ady spune:

  la multi ani !
  adevaratilor!

 52. Mihaa spune:

  LA multi ani

  >:D<

 53. VD spune:

  La multi ani!Va multumim pentru ce ati facut pana in prezent.

 54. Florin Petcu spune:

  Felicitari! Un site bine informat, cu stiri la zi! Dorul de tara mi-l alin citindu-va si privind fotografiile! Asadar ati ajuns departe pina aici in USA unde locuiesc acum ,dupa ce am trait in Oltenita foarte multi ani.
  Succes in continuare,

  Prof. Florin Petcu

 55. andrey madin spune:

  la multi ani!multumim pt tot:reportaje,stiri,etc…SA NE TRAITI BINE!

 56. Laura S. spune:

  Mulţumim foarte mult pentru urări tuturor celor care ne-aţi lăsat gândurile voastre de bine aici. La mulţi ani şi vouă, iar din partea surorii mele, Florina, pentru dl. prof. Florin Petcu: sănătate cu noianul şi împliniri din abundenţă.
  Salutăm românii olteniţeni din Statele Unite, şi pe toţi cei din Diaspora Română.
  Laura Suzeanu

 57. Florin Petcu spune:

  Cu emotie, multumesc pentru urari,Florina!
  Urari de bine!
  Prof. Florin Petcu
  florinpetcu@hotmail.com

 58. Radu Vlad spune:

  Sa traiti si tineti-o tot asa! Dar, atentie, totdeauna este loc si pentru mai bine, pentru mai diversificat.
  La multi ani si spor!

 59. 90210aca spune:

  LA MULTI ANI!!!si toate cele bune…bafta in continuare si sa ne incantati si de acum incolo cu stirile si reportajele voastre minunate!!!este demn de apreciat ce faceti pentru orasul nostru…giovanny esti un baiat deosebit cu un caracter mare si intotdeauna ai facut numai lucruri de care poti sa fii mereu mandru…inca o data multa bafta si sa va bucurati in continuare de aceleasi aprecieri si succesuri pentru ca aveti de ce…aveti o echipa tanara,frumoasa si plina de valori…mt noroc…

 60. costel spune:

  Sunteti buni si ne bucuram ca existati.
  La multe realizari!!

 61. Viforel Dorobantu spune:

  La multi ani intregi echipe! Bravo voua! Sunteti necesari intr-un oras ca Oltenita!

 62. maria vesteman spune:

  Toate gandurile cele bune pentru tot colectivul,dar in mod special d-soarei Laura Suzeanu,pentru profesionalismul si obiectivitatea de care da dovada. La multi ani ,va iubim si Dumnezeu sa va calauzeasca.