O suprafaţă de 40 ha cu grâu şi orz a fost distrusă de foc în apropiere de Ulmeni

Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată la data de 22 iunie a.c., ora 16.00, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” Călăraşi – Detaşamentul de Pompieri Olteniţa, că un incendiu a izbucnit pe un teren cultivat cu păioase. Acesta se află amplasat în apropierea comunei Ulmeni, Judeţul Călăraşi şi aparţine unei societăţi agricole din zonă. Deplasându-se la faţa locului, echipa de intervenţie a pompierilor, poliţişti de la Biroul Criminalistic din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa şi Postul de poliţie al Comunei Ulmeni, incendiul a fost localizat şi stins. Terenul în cauză se află amplasat pe câmp, în partea de sud-est a comunei Ulmeni, fiind cultivat cu grâu şi orz. Din declaraţia administratorului societăţii, rezultă că au fost distruse aproximativ 40 ha, prejudiciul estimat fiind de 80.000 lei.
Activităţile specifice au fost întrerupte din cauza ploii torenţiale apărute între timp, pompierii neputând stabili cauzele care au condus la izbucnirea incendiului. Acestea vor fi reluate, în funcţie de condiţiile meteorologice, când se va putea efectua accesul în zonă. În cauză se efectuează cercetări, urmând a se da soluţie legală prin parchet.

Comentarii

 1. costel spune:

  Cu siguranta ca asigurarea face mai mult decat productia ce s-ar fi obtinut.Si in felul acesta ,administratorul scapa si de obligatia de a mai da ceva proprietarilor de teren,fie el si ADS-ul.
  Si apropo de investigatii:”ploaia care va veni,le va potopi pe toate”.
  In rest…sa fie cu noroc!(prietenii stiu de ce!):))

 2. Tavian spune:

  La`s ca au ei bani si nu stau in aia (baza) :)) la altii.Sa stea in aia noastra :)) in baza noastra ca ne rugam sa nu mai ia foc inca odata :)))))

 3. DaNnY spune:

  Bv C
  ostel …mi-a placut asta…poti s-o mai bagi o data… foarte p fata…

 4. costel spune:

  …..am uitat de subventii..scuze

 5. dory77 spune:

  subventii in acte si pe camp BALARI”au asociati”

 6. 90210aca spune:

  @costel…ai mare dreptate frate…bravo…adevarul e ca trebuie sa vina recoltatul,pe urma trebuie sa le dea graul si celor din asociatie si ei saracii cu ce mai raman?…plus ca or sa mai fie costuri de productie,intretinere si alte alea…asta e…se descurca oamenii