Unii patroni olteniţeni sunt înverşunaţi pe poliţia comunitară

Hotărârea Consiliului Local nr. 106 din aprilie 2004 privind restricţionarea circulaţiei rutiere şi a parcării vehiculelor în Olteniţa şi stabilirea traseelor pentru vehiculele cu tonaj mai mare de 3,50 to nemulţumeşte patronii din Olteniţa. Doi dintre aceştia au fost prezenţi în şedinţa Consiliului Local de luna trecută pentru a-şi expune câteva puncte de vedere.

Gabriel Greceanu este administratorul unui număr de trei societăţi comerciale din Olteniţa, care declară că afacerea sa merge în pierdere din cauza legislaţiei locale şi a poliţiei comunitare.
Gabriel Greceanu:
„Eu sunt prestator de servicii, am o făbricuţă de ambalaje din carton, ca fiecare beneficiar sau client avem nişte înţelegeri de afaceri. Aceste înţelegeri de afaceri cu furnizorii mei nu includ accesul pe interzis al acestor camioane. Cert este că societatea se află la 100 de metri de centura oraşului, unde eu ar trebui să descarc acea marfă. Este imposibil că fac acest lucru din cauza altor cheltuieli.”
„Am sentimentul că aş fi urmărit. În momentul în care vine un camion vine şi poliţia comunitară. Aceşti şoferi sunt angajaţi în alte companii, respectiv case de expediţie. Oamenii ăştia nu au nici o vină şi poliţia comunitară spune că ei sunt de vină că încalcă legea. Toate amenzile au fost plătite de firma mea pentru că asta e înţelegerea. La un calcul efectuat de mine, dacă acele firme şi-ar lua acel permis de liberă trecere ar sări de 100 de milioane.”
„Această problemă mă afectează în mod direct. Funcţionăm cu livrările în extraprogramul acestei poliţii. Oamenii mei vin la 3 dimineaţa să încarce sau descarce. Nu pot continua aşa” urmăreşte video

Cristi Căpraru, un alt patron olteniţean, este de asemenea intrigat de poliţia comunitară şi în special de directorul executiv al acesteia, Marin Preda.
Cristi Căpraru:
„Din experienţa de până acum cu poliţia comunitară am tras concluzia că ori nu e bine condusă, ori nu e bine organizată, ori nu ştiu ce au de făcut. Am plătit taxele, m-au amendat în prima zi nu ştiam de taxele astea. Trebuia să ne anunţe cineva de taxele astea.”
„Nu putem confunda o maşină care vine şi lasă marfă cu una a unui conducător auto…Am plătit taxa să opresc în locuri unde scrie staţionare interzisă. Ei îmi pândesc maşinile, efectiv fug după maşinile mele…domnul şef al lor Preda ei spun pe mine nu mă interesează vreau amenzi zilnic. Nu puteţi pune şef la o asemenea structură a primăriei cu cel mai mare impact la public un miliţian care la 40 de ani a ieşit la pensie şi umbla cu căruţa cu cai prin oraş. Vă reprezintă primăria structura asta. Ne hăituim pe străzi. Ce suntem aici?”
„Pe la colţ acest domn Preda spune că domnul primar ne pune să dăm amenzi”
„Îmi pândesc maşinile, fug după ele, au intrat peste şoferi în cabină şi cotrobăiau să-i ia carnetul. Mulţi poliţişti comunitari nu cunosc regulile de circulaţie.”
urmăreşte video

Viceprimarul Florian Cercel mulţumeşte patronilor că au venit în şedinţa de consiliu. Acesta le sugerează celor prezenţi că poliţiştii comunitari pot fi identificaţi, pentru că nu toţi procedează la fel, iar dacă unul dintre ei nu ştie să se poarte sau vorbească nu sunt toţi de vină.
Florian Cercel:
„Dacă au greşit oamenii aceştia pot fi identificaţi foarte uşor. Au un număr de identificare în piept. Nu-i mai culpabilizăm pe toţi. Trebuie să ştim precis cine face aşa.
„Am restricţionat circulaţia autovehiculelor care depăşesc un anumit tonaj. În general în Olteniţa sunt case proaste şi nu suportă vibraţiile, avem reclamaţii. Au venit toţi locatarii după Iliescu să schimbăm traseul să interzicem autobuzele pe acolo că le cad casele. Au venit apoi cei cu autobuzele că de ce le-am interzis să treacă pe acolo.”
urmăreşte video

Primarul municipiului Olteniţa Costinel Milescu intervine.
Costinel Milescu:
„Probabil că domnului Căpraru şi domnului Greceanu li se pare că dacă fac o activitate în Olteniţa trebuie să luăm poziţia de drepţi că se face o activitate. Avem mari probleme cu ceea ce se cheamă „sistemul rutier” în Olteniţa, nu a luat nimeni o decizie din plăcerea de a strica ceva.”
„Vreau să aducem la cunoştinţa Consiliului Local că Olteniţa are sistem rutier de gradul III, că maximul suportabil este de 3,5 to hai să zicem putem să extindem spre 7,50 to şi dacă cineva nu crede v-aş invita să mergem în zona unde se fac acele canalizări. V-aţi face o imagine a ceea ce se cheamă solul Olteniţei săpat la 1,50, 2,50, 4,50 metri şi atunci vă veţi da seama de ce sunt probleme cu casele oamenilor şi de ce în toate zonele civilizate aceste tiruri circulă în afara oraşelor”
urmăreşte video

Consilierul Petre Ţone:
„Sunt foarte vocali colegii noştri pe stradă. I-am invitat să vină aici să găsim o cale de rezolvare.”
urmăreşte video de la şedinţa Consiliului Local

Comentarii

 1. prepeleac spune:

  Asa vrea Milescu sa se razbune pe Politie?Unde a scolit primaria pe acesti comunitari sa stie ce sa aplice?
  BA TARA ARDE ..SI VOI VRETI SA VA FACETI FONDURI PT PRIME!!!!

 2. andrey madin spune:

  au dreptate patroni…..jos mafia din primarie….

 3. andrey madin spune:

  INTERTSECTIA DE LA PENSIONARII NU ESTE MARCATA BINE….

 4. ciprian marica spune:

  asa patesc cei care nu cotizeaza pt stim toti cine . nu dau nume , persoana importanta . daca cei doi sareau cu ” valiza” catre cineva puteau sa duca masinile in pat la : nu dau nume , persoana importanta ,cum zicea Caragiale .

 5. decs spune:

  Cand domnul profesor Sima era primarul Oltenitei, dl Milescu era viceprimar. Cand Dl Sima cerea gardienilor publici sa amendeze pe toti cei care parcau vis-a-vis de piata, langa Malotanta deoarece ingreunau circulatia in zona, dl Milescu il „tragea de ureche” pe comandantul de grupa si il ameninta cu rezilierea contractului daca gardienii mai amendau pe cineva (parcand chiar dansul in locuri interzise). Poate de data asta avem nevoie de un astfel de viceprimar, cum a fost dansul si nu vor mai exista amenzile de care se plang patronii…

 6. zuza spune:

  de atata nemernicie si prostie te-ai saturat ? atunci de ce mai esti aici? emigreaza fara viza in noua zeelanda , cu viza in canada sau cu buletinu in marea uuee

 7. sabina spune:

  e nah?:0

 8. alex spune:

  as vrea sa stiu si eu daca opresc pe trotuar la parc,si las libera o distanta de 1 metru,pentru pietoni,dc iau amenda?si dak opresc in fata la expert net,unde am stationarea interzisa nu patesc nimic?

 9. mariu ss spune:

  Dar de ca va mirati oameni buni ca treburile merg asa in Oltenita,din moment ce aceasta politie comunitara este condusa de oameni ca miltianul Preda Marin sau unul ca Fisca ? A…. si inca ceva , Preda are voie sa cumuleze salariul cu pensia? gurile rele vorbesc ca la Politia Comunitara are un salariu de aprox. 4300lei,asa o fi?

 10. mariu ss spune:

  PREDA MARIN : SALARIU DE 4300 LEI LA POLITIA COMUNITARA?

 11. Sorin Anghel spune:

  Comunitarii dau amenzi in locul celor de la rutiera?

 12. decs spune:

  Wow ! Fisca are functie in cadrul politiei comunitare? Dle Primar, odata ziceati ca in PC o sa intre numai atleti, sportivi la peste 1.85m, integri, culti…
  Felicitari domnule primar. Aveti o echipa minunata in conducerea PC. :))) La multi ani conducerii PC.

 13. Mihai Ceauşu spune:

  Ciudata situatie si delicata. Patronii sunt cei care platesc impozite catre primarie, sunt cei care sustin locurile de munca. Insa daca ar fi sa-mi cada casa din cauza unei afaceri, nu cred ca mi-ar conveni.
  Fabrica de cartoane presteaza servicii?

  @andrey madin, detaliza si propune o solutie.
  @decs, sa extind putin: cand tariceanu a vrut companie nationala energetica, cei de la pd au spus ca sunt smecheriile pnl si ca se va crea un monopol. Acum cand au propus ei, e foarte bine. Si alte exemple. Probabil ca se ia la politicieni 🙂
  @marius ss, doar atat? Pensia sigur e mai mare.

  Si daca tot e offtopic in mare parte, poate domnii ce se ocupa de luminile de la terenul de fotbal din parc mai regleaza proiectoarele care jeneaza prin orbirea participantilor la trafic ce vin dinspre strada Pescarilor.

 14. adi spune:

  E grav cu comunitarii!!! De exemplu in Bucuresti la Bucur Obor exista o sectie de politie comunitara care se ocupa cu securitatea pietei Obor – 80 % dintre agenti sunt tigani (si aici nu am nimic cu rasa lor – de fapt sunt chiar inteligenti – au reusit sa ia BAC-ul si sa se inscrie in Politie com) si participa alaturi de ceilalti tigani „intermediari” la vanzarea produselor agricole in piata, la japca pe fata la adresa taranilor care vin sa isi vanda produsele in Obor!
  pe de alta parte nu inteleg de ce la noi in oras unde e saracia mare, pui bete in roate putinilor patroni care mai fac cate ceva….

  O sa fie naspa cand se va scinda Politia in cea locala si cea nationala!
  Sa vezi atunci toti smardoii care au avut bani de spaga sa intre in structura locala, cu uniforma pe strada!
  Cred ca atunci ar fi un semn de emigrare!

 15. petrica spune:

  Dragilor oltenitenil, cati din patronii din Oltenita au obtinut in mod onest averea .ei vor ca opinia lor mafiota sa devina lege.Prostimea sa-i slujeasca !Scuze sunt sluga pe bani cinstiti dl-or mafioti.
  A propos credeti ca patronii au afaceri cinstite ?dar eu amfurat pre mult cu unul din cei ofuscat aci si sa-si vada de treaba

 16. lidia spune:

  99 % au afaceri necinstite,eu fac parte din cei 1 %

 17. ady spune:

  primaru mai are putin si cumpara toate spatiile din oras!

 18. Pirnac Razvan spune:

  @adi: mai ai nevoie de semne de emigrare?

 19. larisa spune:

  Luati exemplu de la Politia Comunitara a sectorului 2 din Bucuresti, unde primarul Ontanu si-a facut o echipa numai din sportivi si oameni bine pregatiti , (are chiar si o grupa de interventie rapida)care a reusit sa faca ordine in acest sector in ceea ce priveste asigurarea unui climat de liniste si ordine publica.
  Politia Comunitara din Oltenita e formata numai din pensionari si copii care abia au terminat liceul si nu au niciun fel de pregatire juridica sau fizica. Stim bine pe fiecare in parte ce hram poarta , orasul este mic.Cu asemenea oameni nu o sa aveti rezultate bune domnule primar.

 20. larisa spune:

  Mai bine le spuneti Iepurasi Comunitari decat Politisti Comunitari.Tare sunt curioasa sa-i vad la o interventie la caminele de la Olfil unde aia se bat parte in parte cu jandarmii.

 21. Lady Diana spune:

  Pt.Greceanu Gabriel:In toate tarile civilizate,intreprinderile de productie-pt.ca matale faci productie,nu servicii-(care se aprovizioneaza si-si vand marfa cu ajutorul masinilor de mari dimensiuni si tonaje)se gasesc in afara oraselor,in locuri cu acces la drumurile nationale/judetene(chiar daca aia nu au judete,le chemam judetene…).Deci,d-le Greceanu,solutia e una singura:mutarea firmei in afara orasului,nu schimbarea legii locale!!!
  Pt.Capraru Cristi(sic!)Candva,in Oltenita,era la mare cautare vodca „Saniuta”…Daca aveai un mic magazin si vroiai sa o vinzi,te duceai la cei doi-trei „angrosisti”(de apa minerala…)din Oltenita.Cu amanuntul,o puteai vinde cu maximum 10.000 lei,de la „angrosist” o cumparai cu 7.500 lei.Daca cereai factura,pe factura pretul total(cu TVA) era in jur de 13.850 lei…Va mai amintiti ce vremuri profitabile erau???Acum a venit timpul sa mai si platiti dvs.un pic…

 22. geo spune:

  Il salut pe Gabi Greceanu,nu l-am mai vazut de mult!
  Gabita,cam peste tot pe unde functioneaza Politia Comunitara,sunt probleme.Nu ai ce sa le ceri,atata stiu,atata fac.
  Succes in afaceri!
  Cu stima,Stoean George.

 23. Den. spune:

  inainte sa va dati cu parerea despre cineva ar fi bn sa-i cunoaste-ti si sa nu faceti remarci impertinente…si pentru cei care se plangeau acolo am un mesaj „sa aibe putzin bun simt si sa vorbeasca la obiect si sa nu abereze cu atatea minciuni” …daca ar fi fost adevarat tot ce au acuzat ar fi venit cu un exemplu concret si cu o dovata…cum ar fi un proces verbal aplicat incorect sau nelegal…asha k incercati sa lucrati legal …

 24. un cetatean spune:

  si nu mai invetati atatea

 25. decs spune:

  – pt Geo – nu au nici o vina politistii comunitari, ci faptul ca nu sunt scoliti in centre speciale de pregatire ale MAI, asa cum scrie in lege, din cauza lipsei de bani. Sefii lor si primarul, probabil ca au ascultat prea mult melodia celor de la Marfar – „Las-o ba ca mergea asa… Parerea mea…”
  – pt Lady Diana – nu compara Romania cu tarile civilizate. Sunt necesari bani multi pentru creerea zonelor industriale in afara oraselor

 26. florin 13oby spune:

  politie comunitara!!!!:)) mie sa imi dea amenda k i sa parut lor k merg prea tare pe benzi ,ma oprit ma legitimat iar in timpul ala un jmecher a trecut
  1)fara centura
  2)cu viteza
  3)fara a acorda prioritate pietonilor angajati in trecerea intersectiei(intersectia marasesti )
  4)trecabnd pe rosu si circuland inainte
  iar cand le-am spus mi-a zis k o sa aibe grija shi de ala (cand ????) sau prefacut k nu il vede
  cum poate sa dea amenzi unu care nu are permis de circulatie , care nu stie ce e aia prioritate!!!Domnu Capraru este un barason datorita munci lui si ii dau toata dreptatea , a platit taxele la primarie lasati-l sa circule cu autovehiculele .

 27. nelu spune:

  bravo Domnu Capraru va felicit pentru autoritatea in fata primarului si in fata consilierilor nu va lasati furat de Politia Comunitara ca ce a angajati sunt numai analfabetii cu respect N

 28. eu spune:

  SUS POLITIA COMUNITARA! RESPECT!

 29. carmen spune:

  maisnile cu tonaj mare afara din oras iar daca uni patroni au afaceri care se fac numai cu astfel de masini pot desfasura aceste activitati tot la periferie nu in mijlocul orasului pentru ca uni oameni nu-si pot face alte case sau nu sunt obligati sa se chinuie ….si daca vreti dau detalii…..pentru acesti patroni care vor bani…..sa nu-si mai cumpere masini scumpe si sa-si cumpere spatii la periferie sa faca afaceri a caolo

 30. carmen spune:

  este destula mizerie si destula poluare…nu toata lumea are aer conditionat sa stea cu geamul inchis sa nu auda galagia de la acele masini si fumul facut de ele

 31. carmen spune:

  daca tine cineva la angajati loe creaza conditii ceea ce nu am prea auzit sa se intample in ultimul timp si mai ales in orasul nostru.felicitari celor de la pol. comunitara daca dau amenzi in sfarsit exista o institutie care aplica legea.domnule primar ma bucur ca tinetic cont de linistea si siguranta oamenilor simpli,dar aveti grija de cei care sunt in primarie la mediu sa tina cont de toate sesizarile facute de oameni.

 32. carmen spune:

  mi s-a spus si mie de curand cand am rugat un vecin sa depoziteze paleti de beceauri mai departe de casa si gardul langa care se joaca copii mei ,ca are afaceri de facut si ca ma macina invidia…deci eu ar trebui sa intru in casa cand acest domn isi cara marfa si o aseaza cu motostivuitorul ca altfel iar imi face reclamatie la politie ca nu-l las sa faca bani.dar vreau sa-l intreb daca data viioare acei paleti pe care ii scapa accidental vin peste copii mei in cutre sau mai bine daca acel palet de beceauri nu cadea si ramanea sprijinit de gard si cadea in curte ce se intampla?
  pentru ce si cu ce am gresit noi ca dansul vrea bani?
  de ce domnii de la mediu unde am facut o sesizare nu mi-au mai raspuns?

 33. lidia spune:

  pt.carmen :observ ca esti cam complexata….ai ceva cu oamanii de afaceri? daca-ti merge mintea,”fa-te ” si tu ”om de afaceri”….dar tinand cont de ortografie,nu prea ai sanse !

 34. carmen spune:

  e chiar asa grav ca incercam sa crestem copii in liniste si fara poluare?trebuie oare sa lasam sa se circule cu tirurile prin oras ca sa nu deranjam uni patroni?eu cred ca viata noastra este mult mai importanta decat bani dumneavoastra dragi patroni care vreti sa faceti bani deranjand pe alti si fara sa tineti cont de sanatatea noastra

 35. carmen spune:

  a…scuze draga….asa este trebuia sa invat ortografie ca sa scriu pe acest site
  stii ceva eu nu despre tine ca om de afaceri vorbeam …daca suferi da anunt ca ti-ai facut o afacere
  eu scriu repedeca mai am si altele de facut si nu am crezut ca este necesar sa arat ca stiu sa scriu ci am crezut ca este necesar sa vada dansi ….nu tu…ca sunt persoane care sunt deranjate de felul in care vor sa faca bani

 36. carmen spune:

  scriu cum vreau si nu asta este important

 37. carmen spune:

  daca esti asa desteapta cum vrei sa demonstrezi corectandu-ma pe mine inseamna ca intelegi ce am scris si apropos nu sunt complexata,sunt doar intrigata si indignata ca unora li se pare normal sa faca bani netinand cont de cei care din nefericire se afla preajma lor

 38. carmen spune:

  oamenii se scrie oamenii nu oamanii daca tot vrei sa faci tu pe desteapta….stai cuminte in banca ta ca nu cred ca esti in masura sa comentezi

 39. ady spune:

  daca se platesc taxele de trecere, nu mai cad casele??

 40. MARINCEL ANDREI spune:

  SA DEA LOC DE CASA LA TINERI CASATORITI
  SA DEA LOC DE CASA
  CAT MAI STAM
  PANA IN 2050

 41. larisa spune:

  Dar cu cei care sparg seminte si fac mizerie in fata Judecatoriei cum a ramas?S-a facut atata valva dar nimic.A fost cineva amendat pentru ca a aruncat pe jos coji de seminte?NU.Halal Politie Comunitara.

 42. decs spune:

  Extraordinar! Consiliul Local, pune in discutie daca este de acord sa se respecte sau nu o Hotarare a Consiliului Local. Fratilor, daca legea in primul rand si apoi o HCL ii permite lui Cristi sa stationeze in locuri interzise si i-ati mai luat si 100 milioane taxa pentru acest lucru, ce mai supuneti la vot? Primarul se preface ca nu intelege ce intreaba Cristi :)) Au ajuns primarul si viceprimarul sa ia apararea comunitarilor care in afara de uniforma nu au nimic deosebit fata de gardienii pe care ii injurau. De ce? Pt ca au un sef numit de ei si ii deranjaza reclamatiile? Preda a fost mult timp sef la Ordine Publica in cadrul Politiei Nationale. Nu are nici o vina din tot ce se intampla. Din experienta pe care o am legata de activitatea gardienilor, eu vad ca se repeta povestea acelora. Primarul vrea amenzi. Preda cere amenzi. Nici unul NU cere amenzi ilegale, insa comunitarii dau amezi fie si ilegale unora care stiu ei ca nu au „spatele” sigurat. Inchid ochii cand intalnesc „barosanii” care ar putea sa „ii striveasca” deoarece serviciul lor nu este batut in cuie. Asa cum primarul a incalcat legea la infiintarea Politiei Comunitare in oras, la fel de bine alt primar care il va urma, ii vor lasa fara servici. Comunitarii sunt functionari oarecare, nici macar nu au statul special cum au politistii. Spre deosebire de politistii din cadrul MAI, comunitarii nu urmeaza scoli de perfectionare, ci numai cursuri lunare la fel ca si fostii gardieni. Daca au vreun instructor cum era Berceanu la gardieni (fost plutonier trecut in rezerva inainte de termen), care cunostea legile „dupa auzite”, pai e de inteles ce se intampla.
  Vad ca injurati oameni care traiesc printre voi si care nu sunt prosti, nu sunt urati, nu sunt handicapati… sunt oameni ca toti oamenii. Nu ei sunt vinovati. Legea care i-a infiintat atat pe ei cat si pe fostii gardieni este de vina. In Spania, Guardia Civil care este structura omologa Politiei Comunitare, face toata treaba pe strazi, sunt respectati si au autoritate. Diferenta este insa ca au salariul minim de 3000 euro iar pregatirea lor corespunde cu cea a politistilor nationali. Ce sa faca ai nostri cu 8 milioane salariu? Sa se dea mari in fata lui STEP ONE? Glumesti stimate consilier. :))

 43. decs spune:

  Cam asa se lauda primarul ca vor fi comunitarii din Oltenita:
  http://www.youtube.com/watch?v=aCREWIjVz_Q&NR=1

 44. marian iatan spune:

  DECS…in spania guardia civil este = jandarmeria la romania.POLICIA LOCAL = politia comunitara.Iar sefi pe strazi sunt cei de la pol.locala,asa cum eram si noi,cind eram GARDIENI PUBLICI.

 45. decs spune:

  Totdeauna ai tu ceva aiurea de comentat mariane.
  Guardia civil inseamna Garda (sau paza) civila. Nu sunt ca Jandarmii de la noi, dau au autoritate mai mare decat jandarmeria si politia noastra pentru ca sunt sprijiniti si aparati de lege.
  Stiu ca nu o sa fii de acord pt ca tu esti spaniol de vreo 10 ani, ai uitat de unde ai plecat, dar romanii astia pe care ii consideri tu prosti pt ca au ramas in tara sunt mult mai culti decat spaniolii tai. Nu pierzi niciodata ocazia sa arati ce bine o duci acolo, ce cultura generala ai tu si cat de istet esti.

 46. marian iatan spune:

  DECS vad ca esti foarte agresiv cu privire la comentariul meu.EU doar am specificat ca structura GUARDIA CIVIL este la fel ca cea a JANDARMERIEI in ROMANIA.Ei au grade,sunt militari:sergent,locotenent…etc.POLICIA LOCAL apartine de primarie,la fel ca si politia comunitara.Nu inteleg de ce te spui ca am uitat de unde am plecat,despre romani nu am zis ca sunt prosti,iar faptul ca eu o duc mai bine aici este ca asa i-mi place mie sa traiesc.Se vede de departe invidia pe care mi-o porti,pentru ca si tu ai fost in spania si nu ai facut NIMIC.I-ti inteleg situatia actuala,eu nu am nicio vina ca tu esti TERMINAT PSIHIC , stii unde este SPANIA,TE ASTEPTAM.Multe salutari,sefu.

 47. anonim spune:

  DECS Marian Iatan are dreptate.

 48. marian_gogu spune:

  marian iatan dar dc nu ai scris POLITIA LOCALA si ai scris policia locala?ai uitat limba ta prietene?off sunt satul de impresii date de tarani k tine

 49. dantv spune:

  Care mai e treaba pe aici stimati conationali ? S-a auzit ca se pune politia pe treaba sau e doar un faas in linistea noptii provocat de un consumator lacom de fasole fara acritura respectiva..?
  Ca o prima solutie , respectivii intelectuali sa mai renunte un pic la ceafa de porc si sa mai faca un pic de sport pt. a avea cat de cat o prezenta demna de aparator al legii, bratul de fier al comunitatii , pilonii de cinste si incredere a societatii romanesti si mesagerii increderii si corectitudinii ABSOLUTE.
  Recomand pe viitor un comportament delicat al societatii civile romanesti cu acesti intelectuali, sa intelegem de pe acum binevoitoarele lor intentii de a avertiza de cel putin 3-4 ori si pe urma a aplica binemeritata amenda, care va fi una mai mult simbolica , suficienta doar pt. a dota pe viitor cadrele cu cate un creion cu guma de sters si eventual un fluier cu breloc cu tot.
  NU UITATI ! POLITIA NU PANDESTE ,POLITIA VEGHESTE.!Pt. linistea si securitatea absoluta a cetateanului….plus desigur cresterea bugetului statului pe orice cale.

 50. gigi_oltenita spune:

  marian iatan stii kre e parerea mea despre oameni k tine?nu k iti port invidie prietene dar astia care se lauda sunt de fapt lesinati care nu stiu cum sa umple mai repede sacul de capsuni ca sa-si ia banu…de invidie nici nu discut…ca eu stau in tara si am si masina si magazine si bani asa ca tu stai acolo ca aici faci umbra degeaba,,,,asta ptr k o dai in lautari aici cu noi astia „prostii”din oltenita..adios amigos =)))=))))

 51. marian iatan spune:

  domnule gigi sau cum te mai cheama EU nu m-am laudat in niciunul dintre comentarii.Vad ca ai o parere proasta despre cei care ne-am stabilit in strainatate si singurele comentarii care le faci sunt impotriva noastra.De ce nu comentezi cazurile expuse in olteniteanul.Eu am intervenit cu unele precizari,la comentariul lui DECS,deoarece il cunosc foarte bine ,am fost colegi in tara.Nu am jignit pe nimeni asa cum faci tu,nu am facut pe nimeni prost,iar daca tu ai reusit sa ai ceea ce zici BRAVO tie.Totusi pe linga toate astea,ar trebui si un pic de BUN SIMT cind vorbesti la adresa unor persoane pe care nu le cunosti si mai ales sub semnul anonimatului.Pe viitor cind mai ai chef sa jignesti si daca ai „oualele”mari,dati NUMELE de barbat,ca eu cred ca esti barbat,nu.La revedere!

 52. Alexandra spune:

  Ha ha ha ce de barfe…ati cam deviat de la subiect fratilor…sunteti mai rau ca la piata.Ce va mai place….Romania….Cata invidie…Nu o sa va schimbati niciodata…Mentalitatea romanului-barfa si invidie.Ptr.Dan tv.te salut Dane!

 53. Alexandra spune:

  Il salut si pe Marian Iatan desi nu il cunosc personal,stiu ca sunt plecati de multi ani din tara si au razbit prin propriile lor puteri ceea ce altii inca nu au reusit sa o faca.Domnule DECS intr-adevar ai fost cam agresiv cu privire la comentariul lui Marian Iatan.Mi-a placut de el ca si-a dat numele corect nu ca voi ca inca va mai ascundeti dupa anonimat.Va lipseste curajul fratilor.Si va mai dati si mari sunteti niste trapadusi.Il salut cu respect pe domnul Capraru.V-am pupat sa aveti o seara placuta!