Doi batrani au ramas fara agoniseala de o viata. Sa-i ajutam!

In data de 29 iunie a.c, un scurt circuit a provocat un incendiu care a facut scrum casa si agoniseala de o viata a doi batrani, sot si sotie, in varsta de 69 si 78 de ani din comuna Spantov, judetul Calarasi. In urma nefericitului eveniment, batranii au ramas pe drumuri deoarece casa nu a fost si nici nu putea fi asigurata, si asta din cauza faptului ca firmele in domeniu nu incheie asigurari pentru locuintele din pamant/chirpici. Apropiatii celor doi ne-au declarat ca au cerut ajutorul primariei din Spantov insa autoritatea locala sustine ca nu are fonduri necesare pentru ca batranilor sa le fie ridicata o casa. Daca ne pasa..catusi de putin..de acesti oameni loviti de soarta, ajutati-i sa aiba din nou un acoperis deasupra capului. Puteti dona sume in RON in contul RO60RNCB0318024370750001.

* mesajul prezentat a fost trimis pe adresa noastra de email. Vom reveni cat de curand cu informatii suplimentare despre acest caz.

Comentarii

 1. stefan spune:

  este foarte bine ceea ce faceti dar nu vi se pare ca veniti cam tarziu cu stirile?Ati putea si putin mai promti.Ce ziceti?

 2. Nik spune:

  n-are primaria bani de o casa? doar nu trebuie sa o faca lux.

 3. brasil spune:

  Frate , cand e doar de dat cu parerea despre altii suntem cei mai buni , suntem campioni mondiali la barfa. Cand trebuie sa ne implicam direct intoarcem capul si trecem pe langa facandu-ne ca n-am vazut apelul unor semeni care au nevoie de ajutorul nostru. Va aduceti aminte?….”va acuz!”….

 4. giulia spune:

  daca au ramas cu ceva teren ,vand ceva si isi mai fac una din chirpici,ca nu au nevoie de multi bani pt alea si o casuta mica se descurca ei.

 5. stefan spune:

  ce tari sunteti?ne cereti sa facem donatii in acel cont dar de ce nu-l sunati pe fisu(nea Sile care a lucrat la moara din spatele gari oltenita)?nea sile ia luat masina lu fisu iar noi ceilalti hai sa-i cumparam casa lu tataia de la spantov……….foarte frumos…………apropo!-nea Sile locuieste in oltenita stiu ca a stat pe Marasesti pe la blocurile ancora actualmente are o casa pe langa scoala 5.Cine-l cunoaste sa ia legatura cu el si sa-i reaminteasca de tasu ca ramas fara casa

 6. brasil spune:

  @Stefan:nu sunt parintii niciunui Sile

 7. rey_mariano spune:

  ASTA INSEAMNA SA DETII O ASIGURARE PE LOCUINTA IN CAZ DE INCENDII, CALAMITATI NATURALE , CUTREMURE… IN CURAND V-OM FI OBLIGATI SA SEMNAM ASEMENEA ASIGURARI PE LOCUINTE ,IN FUNCTIE DE VALOAREA LOCUINTEI FIECARUIA,SPRE FOLOSUL NOSTRU SI ACUM SA INTELEGETI PENTRU CE! IN CAZ DE NECAZ LA CINE VA PLANGETI, LA STAT? SAU LA MILA OAMENILOR? RASPUNDETI …

 8. Emphisem spune:

  Doamne!!!!! sa va fie rusine, nu am vazut pe unu (in afara de brasil) care sa ii compatimeasca, ii stiu pe batrani ca si eu am neamurii in spantov si stiti prea bine cum sant acolo, ca toata lumea se stie cu toata lumea, nu stiu daca au sau nu copii, dar macar santem oameni nu animale ( pana si alea se ajuta intre ele) da-ti o mana de ajutor, nu ii mai barfiti, ca nu va cere nimeni sa dati 1 mil de E, cat poate fiecare, orice mic ajutor e bine venit, dar ce sa va cer, in loc sa ajutati voi radeti de necazul la altii, da ia puneti-va in locul lor, cum va-ti simti (da ce santeti pr**** sa va puneti in locul lor). Aaaa da rey_mariano cum e scris si mai sus, nici-o firma de asigurari nu iti asigura o casa facuta din pamant/chirpici deoarece prezinta un risc foarte mare si ei pierd la asigurarea aceasta. In fine, mai terminati cu barfa fara nici un rost si dati o mana de ajutor.