Un fugar de la locul accidentului a fost depistat de poliţiştii olteniţeni

Poliţia Municipiului Olteniţa a fost sesizată prin SUAU 112 în ziua de 13 iulie a.c., ora 2146, de către M. AUREL de 19 ani, din Comuna Ulmeni, despre faptul că pe D.N. 31, a avut loc un accident de circulaţie, iar conducătorul auto a fugit de la locul faptei, cu un autoturism Dacia, fără a cunoaşte numărul de înmatriculare. La camera de gardă a Spitalului Olteniţa a fost adusă cu ambulanţa victima accidentului de circulaţie din Comuna Ulmeni, O. MARIAN PETRIŞOR de 19 ani, din localitate.
Patrula mixtă formată din poliţişti şi jandarmi, fiind sesizată de către ofiţerul de serviciu de evenimentul respectiv, a oprit pentru control pe B-dul Mărăşeşti, din Municipiul Olteniţa, autoturismul marca Dacia 1310, care prezenta urme de avarii recente, condus de D. NICULAE de 60 ani, din Olteniţa. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Olteniţa, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorul auto posedă permis de conducere categoriile B şi C din anul 1970. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 31, din direcţia Călăraşi spre Olteniţa, în dreptul unei staţii de autobuz, D. NICULAE a părăsit partea carosabilă în dreapta şi l-a acroşat pe O. MARIAN PETRIŞOR, care se afla pe acostament, apoi a părăsit locul accidentului, fiind depistat de poliţişti în Municipiul Olteniţa.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se da soluţie legală prin parchet.

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. CĂLĂRAŞI

Comentarii

  1. Nik spune:

    🙂 E in vigoare codul ala care zice ca se poate suspenda permisul chiar si 3 ani? Unii se cam vaita din cauza lui, dar e bun. Ca poate se mai invata minte…

  2. satar spune:

    pentru cine?????????????